Da. 12 godina čekam da ispune obećanje, ali umesto toga, u međuvremenu je sa 150 din podignuto na 350.Јесте платили претплату за ртс?
To nisi dužan da radiš, podnosi se neka molba/žalba da je brojilo na mestu gde se ne živi, oslobodiće te (ali ne vraćaju unazad ništa).Ja sad na brojilo za ev u garazi placam rts pretplatu 😏
Funkcioniše ovo od prve do pete tačke. Ta lica moraju biti vlasnici brojila odnosno korisnici tj. njihovo ime mora biti na računu. Za ostalo ne znam.@Nikbos ne, realizovano je kao harač koji ne možeš eskivirati na taj način, samo će ti zaračunati dug za struju od 350 dinara a rts pretplata će biti namirena.
U teoriji ovo su izuzeci od plaćanja tv nameta, u praksi neka javi neko da li funkcioniše.
![]()
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Законом о јавним медијским сервисима ('Службени гласник РС' бр. 83/2014, 103/2015, 108/2016, 161/2020, 129/2021, 142/2022 и 92/2023), од 1. јануара 2016. године, уводи се обавеза плаћања таксе за јавне медијске сервисе.www.rts.rs
Probaj i onda za 2 meseca ti se ovo pojavi na računu dole a dug nestane jer ode kod izvršitelja što ti je minimalno 10.000din prema njemu plus njegov advokat, rođaci se upravo mačuju sa njima i mora advokat da im završi sve, ukupno biće jedno 300-400e najmanje pa se ti zezajПостоји, платиш рачун за струју 350 рсд мање
Da, ali i potrošnja na godišnjem nivou mora biti ispod 300kwh.To nisi dužan da radiš, podnosi se neka molba/žalba da je brojilo na mestu gde se ne živi, oslobodiće te (ali ne vraćaju unazad ništa).
Tnx, pokusacu, kapiram da cu uspeti, obzirom da se ugovor sa EPS-om se bas sklapa na garazno mesto, valjda imaju zdravog razuma da skinu to da ne placam 2x za bezveze.To nisi dužan da radiš, podnosi se neka molba/žalba da je brojilo na mestu gde se ne živi, oslobodiće te (ali ne vraćaju unazad ništa).
А шта ако неко оде у иностранство 3 месеца? Приватни извршитељи су противуставни.Probaj i onda za 2 meseca ti se ovo pojavi na računu dole a dug nestane jer ode kod izvršitelja što ti je minimalno 10.000din prema njemu plus njegov advokat, rođaci se upravo mačuju sa njima i mora advokat da im završi sve, ukupno biće jedno 300-400e najmanje pa se ti zezaj
Pogledajte prilog 488460
Па није безвезе, плаћаш јавни сервис који је у служби свих грађана.Tnx, pokusacu, kapiram da cu uspeti, obzirom da se ugovor sa EPS-om se bas sklapa na garazno mesto, valjda imaju zdravog razuma da skinu to da ne placam 2x za bezveze.
Pa rođaci su u inostranstvu i komšija im je to ¨plaćao¨ i eto sad čudo a ljudi mu ostavili pare, ko zna šta je on radio. Ja sam u septembru preuzeo, registrovao Uvid u račun i u tom trenutku skinuo sve račune sa portala, njima se prvi put obaveštenje o prinudnoj naplati pojavljuje još na najstarijem računu koji sam mogao da skinem 10.2019. Tek letos im je prvi put došlo pismo od izvršitelja, oni platili samo dug prema EPS-u a izvršitelju nisu pa im je decembra dolazio i da popisuje stvari, naravno nije bilo nikoga pa su ostavili obaveštenje i tako i mi saznali, angažovali advokata i sad mu dali i ovlašćenje. 12000 prema izvršitelju to prvo, pa će da bude još 4000 za svako pismo koji su slali, pa ovaj izlazak u popis, njegov advokat i ko zna šta još.А шта ако неко оде у иностранство 3 месеца? Приватни извршитељи су противуставни.
Uglavnom verujem da u najgorem slučaju taj RTS gleda na garažnom mestu taman isto toliko koliko i ja u stanu...Trolollo
Sigurno na garažnom mestu ima čovek TV pa sedi i gleda dok čeka decu da se spakuju u auto.
Ako ne dobiješ ispravku do roka za uplatu, stavi iznos za koji veruješ da bi bio da je "normalna" situacija, tj. onoliko za koliko ti je uobičajena potrošnja u kWh (pošto su ti upisali 0 - neočitano, ne?). Da izbegneš dalje zavrzlame, veruj mi.Nije mi stigao racun na mail, na aplikaciji stoji da sam duzan 634,96 РСД, skinem racun sa aplikacije u pdf i pise da je neocitan, kako sad to, jel imao neko takav problem?
Verovatno nije očitan kao što i piše na računu iz aplikacije, ovo je prvi put do sada da mi se to desi.Највероватније није очитан, а тај износ је РТС и још неке таксе.
Колико пише kWh?
Ја сам 6 месеци имао сличан проблем после замене бројила.
Sačekaću da vidim hoće li ispravku poslati.Ako ne dobiješ ispravku do roka za uplatu, stavi iznos za koji veruješ da bi bio da je "normalna" situacija, tj. onoliko za koliko ti je uobičajena potrošnja u kWh (pošto su ti upisali 0 - neočitano, ne?). Da izbegneš dalje zavrzlame, veruj mi.
Да ли можеш да се региструјетеш на "увид у рачун"? Ту можеш да видиш све рачуне.Ja jos uvek nisam dobio racun za mart.....ima li neko savet sta da radim.... bzvz mi je da cekam drugi mesec dok se ne dozovu pameti.
Плати или колико је на рачуну или колико је био предходни рачун.Verovatno nije očitan kao što i piše na računu iz aplikacije, ovo je prvi put do sada da mi se to desi.
Sačekaću da vidim hoće li ispravku poslati.
A ako je nema, moraću da uplatim okvirno koliko sam plaćao u zadnjih par meseci.
Ne razumem. Ti si potrošio više, a neko drugi je kriv?Meni tek danas stigao, potrosio vise nego kad su obe klime radile 24/7 u minusu.
Kakvi prevaranti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari