Očitavaju daljinski kod nas svakog prvog u mesecu. Silom prilika sam morao da menjam katanac u decembru i od tada niko živ se nije pojavljivao da traži ključ.Kod mene na Medaku 2, vec 1-og Aprila stigao racun za Mart
Drustvo, jel dobio neko racun za Mart. Ja jos uvek cekam........ dal su realni vise![]()
105din po brojilu?Како да им не падне тендер кад траже( толико су имали претходних година )105 динара по бројилу
Itekako jesu - ja još nisam dobio ni na mail niti na aplikaciji.Juče za Beograd poslali na mail, ali na portalu i aplikaciji ni u tragovima do danas. U međuvremenu plaćen i upravo se pojavio na portalu i piše platite 😁
Vrhunski su igrači 😁
105din po brojilu?
Probaj za sada da prijavljuješ stanje preko app, meni zadnjih meseci isto nisu očitavali ali sam slao stanje preko app i svaki račun stigao uredno i na vremeStigao račun za struju 0KW, na računu piše strujomer neočitan, a strujomer na banderi. Šta uraditi? I da li može nekako da stave antenu za daljinsko očitavanje na taj strujomer što je na banderi? I gde tražiti da očitavanje bude daljinsko?
Ja ću ti odgovoriti za ovo poslednje da probaš na portalu da uneseš naplatni broj i dedin JMBG pa da vidiš da li će proćiI moze li da se sredi racun na email bez promene vlasnika brojila?
Nisam znao da postoji aplikacija,preko aplikacije radi.Probaj sa računara.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari