Šta je novo?

[A1] Kucni net

Evo kod mene kući mereno preko fona sa A1 mreže, mesto gde sam planirao ruter, ali se ne javljaju da sklopimo dil. Sutra ću do poslovnice...

1744137286770.jpeg 1744137303130.jpeg

… ne razumem to da nema signal… za šta nema signal…?! Za mob. mrežu,..?

Kod drugara danas bili, doneli ruter, nije potpisao još uvek uo, ostavili mu do petka da istestira pa onda 12 po dinar a 12 onaj manji paket. Bg - Jajinci. Ovo su brzine dok gleda hbo max. On prezadovoljan s obzirom da kod sn plaća net skoro 3 crvene.

Prilozi

• IMG-20250408-WA0020.jpg
    IMG-20250408-WA0020.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 110
Danas nas sve odbili nas desetak kao nema signal, Bože me sveti sačuvaj
To je samo izgovor. Najverovatnije da nema dovoljno kapaciteta po njihovoj proceni, a na osnovu broja korisnika mobilnih i kucnog interneta na datoj lokaciji, pa im je najlakse da kazu da nema signala da ne objasjavaju kako i zasto.

Poslednja izmena:
Pa možda na toj lokaciji ima nekoliko već prodatih "kućnih net"ova. Realno, predajnik nema beskonačan kapacitet, a verovatno moraju da misle i na obične korisnike..

Ti limiti su oduvek postojali, postoji odredjeni broj slotova koji mogu da popune i to je to, kod mene je bilo 50 ili tako nesto pre par godina, sad ne znam koliko je.

… tako i trebaju da kažu, da je dostignut limit po lokaciji… ne da nema signala…

Mislim da je najbolje da se zaobidje poslovnica i da se juri preko njihovih agenata, meni drugar radi kao agent u A1 pa sam ga iscimao da mi odradi ugovor kod matoraca u selu, bio u subotu postavio sve, merio brzinu i isla je negde do 34mbs(paket 50/10), prevashodno uzet zbog televizije na Mi Box im spucao Yettel TV i eno ga radi bez greske, matorci kez, da nemaju usi smejali bi se oko glave.

Ovih 12 meseci nije moglo preko agenata svuda, zato je prijava na sajtu bila najbolje resenje

Tacno, nije moglo ali kome otvara link treba popunjavati i prosledjivati formu, jedna ce proci sigurno.

U ponedeljak 07.04. sam podneo zahtev za raskid (obracunski period pocinje 10-og). Znaci racunao sam po savetu sa foruma, taman nekoliko dana ranije. Sutra tj. vec danas sam ocekivao poziv jer je 9-i poslednji dan obracunskog perioda i da ponude 50% popust za zadrzavanje. Medjutim, malopre oko 03:00 su mi iskljucili net i izgleda da je to to. Nije mi jasno zasto me niko nije zvao, a takodje mi nije jasno zasto iskljucuju a da se obracunski period nije zavrsio. Ajde da je pri kraju poslednjeg daana pa i da razumem ali ovako na pocetku je bas trulo. Ispalo je bas bezveze...

U ponedeljak 07.04. sam podneo zahtev za raskid (obracunski period pocinje 10-og). Znaci racunao sam po savetu sa foruma, taman nekoliko dana ranije. Sutra tj. vec danas sam ocekivao poziv jer je 9-i poslednji dan obracunskog perioda i da ponude 50% popust za zadrzavanje. Medjutim, malopre oko 03:00 su mi iskljucili net i izgleda da je to to. Nije mi jasno zasto me niko nije zvao, a takodje mi nije jasno zasto iskljucuju a da se obracunski period nije zavrsio. Ajde da je pri kraju poslednjeg daana pa i da razumem ali ovako na pocetku je bas trulo. Ispalo je bas bezveze...
Može biti loš trenutak. Izbacili stare pakete pa im drugačiji prioriteti. Bolje im da tebe otkače i oslobode slot za novog KN korisnika bez 50% popusta...

Upravo tako. Malo su poleteli.

Meni juce neki lik iz A1 dosao, uzeo licnu kartu i kaze, e pa ne moze izvinite, istice vam za manje od mesec dana! Sta bre tebe briga? Imas dve moje adrese, imas dva moja mobilna broja od kojih je jedan duze od 10 godina u vasoj mrezi i nikada dan jedan nisam kasnio sa placanjem. More mrs napolje i srecan put.

Mislim da su se precenili - puno ljudi im se javilo i sada eskiviraju gde im je kriticno. Ali ne radi se to tako. Mislim ja sam zlopamtilo, mozda vecina nije pa im svima prolaze takve stvari....

Upravo tako. Malo su poleteli.

Meni juce neki lik iz A1 dosao, uzeo licnu kartu i kaze, e pa ne moze izvinite, istice vam za manje od mesec dana! Sta bre tebe briga? Imas dve moje adrese, imas dva moja mobilna broja od kojih je jedan duze od 10 godina u vasoj mrezi i nikada dan jedan nisam kasnio sa placanjem. More mrs napolje i srecan put.

Mislim da su se precenili - puno ljudi im se javilo i sada eskiviraju gde im je kriticno. Ali ne radi se to tako. Mislim ja sam zlopamtilo, mozda vecina nije pa im svima prolaze takve stvari....
Cist neprofesionalizam od strane A1!

Ma 100% su se precenili. Jos sam se ja prijavio na onu ponudu od 12 mececi besplatno, a vide da ima dovoljno onih koji bi pristali i na 6. I to samo po sebi nije korektno. Zasto neki 6 a neki 12?

Da ne bude da kudim A1, sa njima sam jos i imao najbolja iskustva, sto vise govori o ostalima...

Takođe mislim da se jako precenili. Iznenađen sam ponudom flat neta pre 5g. Ono super ali teško da trenutna infrastruktura može da izdrži (i pored gašenja 3g).

Svakako ko je na Kucnom Netu i hoce novi - dodje mu na isto.

Malopre sam zvao opet da vidim sta se desava jer me niko nije zvao, i dalje zamajavaju da je to prosledjeno na proveru i i dalje nemam nikakav info gde je oprema i ugovor.

Iste taktike koriste godinama, sve je super dok ne nastane problem a onda ide klasicna taktika zavlacenja i ubedjivanja da je do korisnika, svaki prokleti put.

Ali ovog puta iz principa ima da budem dosadan jer ne volim da me neko ovako zavitlava.

Ljudi nisam bila na temi neko vreme i uđem da vidim sta ima novo i saznam za nove neograničene pakete. Znači hvala vam do neba. Večeras mi je presek stanja, koristim mobilni net jer mi je ostalo svega 3gb od 400. Znači plačem kad god treba nešto da skidam sa neta jer znam da mi nece izdržati do kraja meseca. Pozovem svog agenta i prebaci me na najjači neograničeni paket i zadržah 25% popusta. Od sutra mogu da se rasipam sa gb 😂

Ljudi nisam bila na temi neko vreme i uđem da vidim sta ima novo i saznam za nove neograničene pakete. Znači hvala vam do neba. Večeras mi je presek stanja, koristim mobilni net jer mi je ostalo svega 3gb od 400. Znači plačem kad god treba nešto da skidam sa neta jer znam da mi nece izdržati do kraja meseca. Pozovem svog agenta i prebaci me na najjači neograničeni paket i zadržah 25% popusta. Od sutra mogu da se rasipam sa gb 😂
Uzivaj :) ! Posalji nam screenshot brzine koristeci https://www.speedtest.net

Moj nije hteo ni da se javi...

Hoću sutra kad krene novi paket ali nije mene ovde usrećila brzina neta generalno a samo 800m od mene, kod fabrika, brzine ludačke. Ali je jedina opcija koju imam trenutno i baš mi mnogo znači da bude neograničen net. Uporediću taman stare i nove brzine.
Dobro ti je to uspelo da se prebaciš uz popust od 25 posto, koje mesto

Nazad
Vrh Dno