Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

Tako je. mCash nije uveden i jedini način je beskontaktno očitavanje (nisam probao sa GPay, ali trebalo bi da može).

Vrnuli novce od CA

Prilozi

• Screenshot_20250403_003116.jpg
    Screenshot_20250403_003116.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 77
решен проблем наплате Card Alarm-a , похвале за брзо решење

Kao ni Web aplikacija. Ne prolazi mi ni placanje Debit Master u inostranstvu.

Ne radi ni meni ni web ni mobilna aplikacija

Da li postoji provizija kada se podiže novac na šalteru Pošte Srbije?
Znam da za uplatu preko TRO-014 obrasca uplata na račun nema, ali me zanima kako idu isplate na šalterima pošte u Srbiji, i da li može baš u svakoj pošti da se podiže novac (pa i one najmanje u selima i samostalnim šalterima)?

Može da se podiže i samo sa ličnom kartom u pošti. To ograničenje je važilo jedino za 360 račune i pošto je do operativnog spajanja konačno došlo, sada je svima dodeljen 200.

Postoji li opcija za onlajn zahtev za dozvoljeni minus ili kredit kod PS?
Verovatno nema, nisam nasao u app, ali ajd' da budem siguran. Bas mi se ne ide u poslovnicu.

Odgovorili su mi na mejl u roku od dva sata. šokiran sam, pozitivno. Iskreno, u svim dopisivanjima sa bankama poslednjih godina, čekao sam na odgovor bar jedan dan. OTP 1 dan, RF, 7 dana, Yettelbank ponekad i 10 dana. I to moje pitanje uopšte nije bilo jednostavno, nije mogao da se pošalje opšti odgovor. Poslali su mi čak i potreban prilog. Lepo, lepo.

Kako sad stoje stvari kada istekne licna karta? jel treba nova da se nosi u banku na obnovu kao pre 10tak god?

Greškom su naplatili naknade za Card Alarm Račun plus korisnicima, sutradan je refundirano. Naplatili su Card Alarm i za ostale račune, gde nije ugovoreno i gde se naplaćuje, ali to nisu refundirali. Zbog toga sam u aplikaciji isključila sms kanal za odlazne transakcije, ali i dalje stiže za sve račune.

i meni je to naplaceno 2 zadnje meseca nema sta premium bankarstvo su sad :oops:

Sta je Card Alarm usluga?
SMS koje ti stižu od banke o svim promenama po tekućem računu i karticama.
Zbog toga sam u aplikaciji isključila sms kanal za odlazne transakcije, ali i dalje stiže za sve račune.
Card Alarm je isključivo za plaćanje karticom i ne može se isključiti u aplikaciji. Odlazne transakcije su nalozi za prenos, deo bivše usluge SMS info.

i meni je to naplaceno 2 zadnje meseca nema sta premium bankarstvo su sad :oops:
Meni je naplaćeno za februar, a onda za mart opet nije, pa više ni ne znam treba li. Na otvaranju računa su mi rekli da mi to neće biti naplaćivano.

P. S. Za detaljnije moje razmatranje obe pomenute problematike možete pogledati ovu poruku, da ne ponavljam previše.

Poslednja izmena:
Već je pisano i potvrđeno od strane banke. Sms poruke za Račun plus su besplatne. Svima kojima je naplaćen mart je vraćen novac.

ja imam racun plus i meni nije vracen za dva meseca pisacu reklamaciju.

Jutros sam izvršio dve dinarske transakcije Mastercard karticom bezkontaktno, prošle transakcije stigle sms poruke o odlivu i stanju u Eurima svih raspoloživih sredstva🤨, ali novac povučen sa devizne partije Računa Plus - u evrima. 🤔Na računu su sredstava u dinarima i Eurima.

Prilozi

• IMG-9ea0dbad9cf601a901e5f79126017c06-V.jpg
    IMG-9ea0dbad9cf601a901e5f79126017c06-V.jpg
    170.9 KB · Pregleda: 48
Jutros sam izvršio dve dinarske transakcije Mastercard karticom bezkontaktno, prošle transakcije stigle sms poruke o odlivu i stanju u Eurima svih raspoloživih sredstva🤨, ali novac povučen sa devizne partije Računa Plus - u evrima. 🤔Na računu su sredstava u dinarima i Eurima.
Od jutros primećeno da transakcije na autorizaciju stižu do banke u EUR, rade na utvrđivanju uzroka. Izgleda da je upravo samo sa Mastercard exMTS banke problem (izazov hehe)

Da li je neko prijavio BPŠ da se skida EUR za dinarske transakcije sa MasterCard Računa plus? Juče je sve radilo kako treba, ali izgleda svaki dan nova briga. 🤦‍♀️

evo i kod mene problem, platio online u domacoj prodavnici 8984 rsd a na racunu naplaceno 9204 rsd, uz to stigao i sms o odlivu gde pise raspolozivo X EUR :D

iz dana u dan novi problemi sa ovom bankom, mozda je vreme da je promenim :)

Nazad
Vrh Dno