Slicno, samo ja nisam mogao da dodam karticu u wallet pa sam im posalo mail na [email protected]. Trazili br racuna i jmbg. Odgovorili za par sati, nakon cega je je sve proslo bez problema. Verovarno je isto i sa gpay. Probaj. Pozdravpokušao da aktiviram GPay, traži da zovem banku. Šta je vaš savet, kad bude radni dan, koju opciju na automatu da stisnem da mi to zavrpe?
ne vredi automat, posalji im mailpokušao da aktiviram GPay, traži da zovem banku. Šta je vaš savet, kad bude radni dan, koju opciju na automatu da stisnem da mi to zavrpe?
pokušao da aktiviram GPay, traži da zovem banku. Šta je vaš savet, kad bude radni dan, koju opciju na automatu da stisnem da mi to zavrpe?
trebali ste citati prethodne poruke.Probaj odmah da pozoveš. Mislim da bi za to trebalo non-stop da bude neko zadužen, kao i za blokade kartica.
Moguće je, uvedeno je u aplikaciji SmartHALK još pretprošle godine, a evo ovde i snimak kako izgleda (faktički isto kao kod UniCredit).Naravno da je pitanje svih pitanja da li Digital Edge u osnovi tako nešto uopšte predviđa, ali kako je UniCredit bazirana na Asseco rešenju, siguran sam da je moguće implementirati to.
AikBank verifikuje karticu tako (pozoveš sa registrovanog telefona i uneseš poslednje četiri cifre), ali prethodno ipak mora da se doda ručno.preko govornog automata (to valjda kod nas negde ima)
Hm, ja sam prije nekih mjesec, mjesec ipo morao ponovo dodati otp karticu u gpay i moralo je pozivom. Bas me interesuje kako gledaju ko je za sta kandidatNe, nije ukinuto. Prosto, kako se kome zalomi. Ja sam isto Mobi Banku morao da aktiviram pozivom, a već kad je bila nova kartica Yettel banke, stigao SMS najnormalnije. OTP sam aktivirao pre 15ak dana isto SMS-om. I ovde sa štedionicom, na trenutak flešne poruka "Izabarite način verifikacije", što znači da bi SMS trebalo da bude dostupan, ali prosto nekima nije
meni se cini da je prilicno bezbedan, sta je bezbednije?Verovatno su to uveli zbog phishing napada. SMS je najmanje bezbedan metod autentifikacije.
To je problem sa operaterom a ne sa bezbednoscu SMS autentifikacije.meni se cini da je prilicno bezbedan, sta je bezbednije?
Eto imate temu gde mi nije stizao sms od paypala zbog blokade kod operatera, i nije bilo teorije da se ulogujem kako god da sam dokazivao da sam to ja, uvek su trazili i sms kod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari