Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

2.27$
I just found this on AliExpress:
US $15.20 | Lexar E100 Portable Hard Drive Box 2.5-inch USB Type A 6Gbps USB3.2 high-speed SATA Solid State HDD USB 3.0 machine universal

0.86$

I just found this on AliExpress:
US $8.00 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger

Poslednja izmena:
Šta preporučujete od portabilnih projektora? Potreban je za korišćenje u obrazovne svrhe, skoro svaki radni dan. (više puta pali/gasi po 30min).
U ovoj temi su pominjani HY300, HY320mini.

Ako naiđete na neki na popustu javite! 🍻
Uzeo 2 komada hy300 pro(26€ komad bio), solidni za gledanje ali naravno za ove pare uporabni su samo u tamnijim prostorijama tako da ne znam kako bi ti funkcioniralo u obrazovne svrhe..

Jel može preporuka za neki USB 3.0 produžni kabl, muški type C na ženski type A, a da je oko 0.5m dužine? Treba mi za Mac Mini. Da se ne bih nonstop zavlačio pozadi kad hoću neki USB uređaj da utaknem, nego da ga izvučem napred.

Lutrija.

Ja kupio za 1.77 mada mi realno ne trebaju. Ali neko će se obradovati.

10 puta promenio na MK i dalje meni pokazuje mnogo veće cene nego kod vas 😒😤

Prilozi

• IMG_2152.png
    IMG_2152.png
    509.6 KB · Pregleda: 107
Uzeo 2 komada hy300 pro(26€ komad bio), solidni za gledanje ali naravno za ove pare uporabni su samo u tamnijim prostorijama tako da ne znam kako bi ti funkcioniralo u obrazovne svrhe..
Za te pare može i da se rizikuje.
Čekam neki popust i skupljam novčiće.
Hvala!

Na mene su se nešto naljutili u poslednjih mesec dana. :) Koji god proizvod ovde da se postavi, kod mene za 10%-20% manji popust, pa cena bude veća. Evo ovaj screenshot iznad, kod mene 85%. Ovo je prvi put da se dešava. Do sada je bilo ili isto kao i ovde što se okači ili su žuti popusti od par procenata.

Moras da uzmes kupon iz radnje i da krenes u proces kupovine. Onda ces videti cenu umanjenu za coinse i taj kupon..

Na ovoj slici sto si okacio sluske, ispod cene u roze polju pise nesto US 2$ of... Pa nadjes neki kupon koji odgovara...

10 puta promenio na MK i dalje meni pokazuje mnogo veće cene nego kod vas 😒😤
Nikad ni nećeš videti te cene kao kod ostalih, a ostali ne gledaju takodje i onda dodatno dolazi do zbunjenja.

Kada odeš na buy now onda ces videti konačnu cenu, a ne kad pregledavas uredjaje.

Nazad
Vrh Dno