Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Preko coins popust je 95%, kupio sam model od 64GB za 0.36$

Isto preko coins, mislim da je popust oko 70%
Crevo kupio za 0.65$
Tus isto za 0.65$

A ovaj model od 32GB sam platio kao i ostali 0.90$

UPravo dobio poruku za onaj tooki punjac od 65w da nemaju vise, poslace ovaj umesto njega

I just found this on AliExpress:
€41.73 | Toocki GaN 67W Charger 4 in 1 USB Type C Charging Station Fast Charging for iPhone 14 13 Samsung S23 Ultra Laptop Xiaomi Huawei

još bolje

Crevo kupio za 0.65$
Tus isto za 0.65$

Crevo kupio za 0.65$
Tus isto za 0.65$

Kod mene prvi od 64gb je 6.69 a drugi od 32gb je 5.59e.. skoro sam imao dva refunda ukupno 7$ da nije zbog toga? Nalog je na MKD prebačen pre nedelju dana...
Edit: kod žene na telefonu isti nalog i popusti isti kao kod tebe... Naručio obe fleške i još jednu adata od 64 za 1.6$ :)

Poslednja izmena:

Prilozi

• Screenshot_20250401_075748_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250401_075748_AliExpress.jpg
    87.6 KB · Pregleda: 118
Šta preporučujete od portabilnih projektora? Potreban je za korišćenje u obrazovne svrhe, skoro svaki radni dan. (više puta pali/gasi po 30min).
U ovoj temi su pominjani HY300, HY320mini.

Ako naiđete na neki na popustu javite! 🍻

Da li ima svrhe igrati ovaj Prize land sad od pocetka ili bataliti na vreme? Poceh pre neki dan i zasad sam kao na 91%.

Ima koliko toliko smisla ako se redovno koriste novcici za nesto pa se to nesto uzme kroz igru i dobije voda.

Ovako ume da bude jako sporo.

Nisam ispratio ali obicno bude samo za specijalne prilike, sad im je npr. bila 15ogodisnjica.

Obicno bude neceg zanimljivog oko 11.11, za BF, oko NG, kad nesto sponzorisu tipa EURO24 i sl. pa mozda opet nesto ubace i u Prize Land.

Kad trosis novcice kupi kroz igru i uzimaj sta ima, sto ih vise - ostetimo to bolje.

Ako nekom treba, odlicni su i tihi. Prešao na TR pre godinu i jače i pokazali su mi se vrh.
€28.23 | Thermalright TL-C12CW-S chassis fan 12cm4pin PWM ARGB colorful fan (turning in the reverse clockwise stepping)
Meni daje mnogo manji popust. Preko MKD ili preko TR.

Ja nisam imao nešto mnogo coinse, sve sam utrošio ranije. Svakako cu sada skupljati pa da uzmem još jednu turu ovih ventova. Zamenim na kuleru i kućištu i pesma.

Jel dovoljno ovo podešavanje da se pređe na Mk? Iste su mi ponude

Prilozi

• IMG_2111.png
    IMG_2111.png
    76.7 KB · Pregleda: 95
Promenis zastavu pored svog imena u delu Account, zatim monetarnu jedinicu sa denara na sta hoces i to je to.

Vratice te mozda 2-3 puta na Srbiju, samo se vratis na MKD.

Ako promenis tu gde ti gledas, nema vracanja narednih 180 dana.

Mozda ti se ne izmene popusti odmah, tad reinstaliraj aplikaciju i ocisti kes i odaberi Makedoniju u startu kada budes unosio podatke i ako te vrati na Srbiju opet se vrati na MKD i cekaj da se stabilizuju popusti.

3.8$ uz kupon prodavnice kada se zaprati -od 1$

US $22.16 | Original Lexar E300 M.2 SSD for 2230 / 2242 / 2260 / 2280 NVMe SSD Enclosure USB 3.2 Gen 2 Type C Mobile External Hard Disk Case
Da li je nekom poslato kućište?
Kada probam da naručim nesto iz ove prodavnice piše da je moj nalog na crnoj listi.

Nesto si morao da uradis da bi tu dospeo, svojom ili greskom platforme.

Nisi li slao zahteve za refundiranje ili slicno nedavno?

Ako je transakcija potvrdjena i stoji ti To Ship, sacekaj, nekad se oduzi slanje koji dan.

@arandjele ako si nekad kupovao od istog prodavca pa si se žalio po nekom osnovu i ako si ostavio negativan komentar velika je šansa da te ovaj stavi na crnu listu.
Svojevremeno sam čitao na reditu da su prodavci obične pošiljke bez praćenja kao što su sada UC koristili više puta, dajem primer, ovde neko postavi link ka adapteru koji košta 2 dolara i kupi ga jedan izvestan broj ljudi, ovaj pošalje neki manji broj predmeta, ali njihove brojeve ostavi na još brdo profila kupaca koji su iz Srbije kao podatak o slanju. Svi dobiju status ALDC ali samo par njih dobijaju kupljene predmete. Ovi koji nisu dobili predmet, kad se žale uglavnom gube ae spor a ako ostave negativan feedback idu na crnu listu(ne mogu da kupuju ubuduće). Upitan je i negativan komentar da li može ostati obzirom da spor nije dobijen. Ne znam da li je danas nešto promenjeno u smislu da platforma ne dozvoljava ovako nešto.

Status je to ship.
Mislim da nisam kupovao kod ovog prodavca i jako retko ostavljam negativne komentare, setio bih se. Ne bih ni znao da sam na crnoj listi da nisam hteo da ponovo naručim.

Nazad
Vrh Dno