Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

ja ne... doduse ni na androidu...

poslali poruku ili proradilo samo od sebe?

Da li još neko ima problem kada skida nešto na play prodavnici podaci se izgube pa se odmah vrati tako nekoliko puta

Uslovi Freepaid kampanje​

• Uz Freepaid Easy tarifni dodatak, korisnik dobija 180 GB za period od 6 meseci, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 30 GB (svakog meseca 5 GB + 30 GB)
  • Uz Freepaid Smart tarifni dodatak, korisnik dobija 500 GB za period od 12 meseci, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 41,67 GB (svakog meseca 10 GB + 41,67 GB)
  • Uz Freepaid Ultra tarifni dodatak, korisnik dobija 1 TB za period od 24 meseca, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 42,67 GB (svakog meseca 25 GB + 42,67 GB)
  • U slučaju završetka ciklusa obnavljanja (6, 12 ili 24 meseca), ukoliko korisnik nastavi da obnavlja dodatak, na bonus nalogu korisnika dodeljuje se ona količina interneta kojom se dostiže do maksimalne količine iz promocije ili količina koja se dodeljuje na mesečnom nivou
  • Ukoliko pored Freepaid-a, aktivira neki drugi tarifni dodatak koji sadrži nacionalni internet saobraćaj, kvote iz osnovnog saobraćaja se sabiraju a nepotrošenu količinu prenosi u naredni period trajanja tarifnog dodatka, dok se bonus saobraćaj iz Freepaid promocije briše
  • U slučaju da korisnik ima istovremeno aktivirana sva tri tarifna dodatka, za limit u ostvarivanju bonusa gleda se trenutno najveći aktivan paket, što bi u ovom slučaju značilo da je maksimalna količina bonus interneta koju korisnik može da sakupi 1TB. Ukoliko korisnik deaktivira Freepaid Ultra i zadrži aktivne Freepaid Easy i Freepaid Smart pakete, maksimalna količina bonus interneta koju može da sakupi biće 500 GB
  • Ukoliko korisnik prekine ciklus obnova, bonus saobraćaj se briše

Promenili su pakete i cene:
Freepaid Easy 5+180gb za 999 din.
Freepaid Smart 10+500gb za 1250 din.
Freepaid Ultra 25+1tb za za 1550 din.
Videh i ja ovo,
Dosad sam koristio od 8 gb, a ovo zvuči zanimljivo, nova kampanja.
E sad da li ako ne aktiviraš jedan od novih paketa i dalje možeš da koristiš stari?

Pokušao sad da aktiviram paket plaćanjem s kartice i izbacuje grešku, do sada normalno aktivirao imao još neko problem?
Evo sad je prošlo...

Ja dobio VolTe pre neki dan sa prenetim brojem tj 063, ali mi se sada kada ja zovem moje brojeve iz imenika posle zavrsenog razgovora ispisuju neki random brojevi 065004.... Umesto imena koje sam zvao. Ne znam o cemu se radi ali ovaj VolTe kao da koristi neki drugi broj izmedju. Da li jos neko ima slična iskustva?

To sa zamenom i dupliranjem brojeva je verovatno zbog sinhronizacije WhatsApp-a i imenika, što je odvajkada poznat problem.

Pokušao sad da aktiviram paket plaćanjem s kartice i izbacuje grešku, do sada normalno aktivirao imao još neko problem?
Evo sad je prošlo...
Aktivirao ja sa kreditom bez problema i piše da ističe 20.05
Prošli mesec ste prizvali nove cene eto ih hahaa.

I pored te brljotine "sa sitnim slovima" , opet su najpovoljniji i to bez UO

ngt5.jpg

A ti bi da platiš koliko? Ako ti ne odgovara siguran sam da ima sve ovo kod drugog za manje pare pa pređi.
ne radi se o ceni vec o nacinu reklamiranja..
ovo se verovatno i kosi sa nekim zakonom o oglasavanju, obani korisnika i sl. koliko bi besmisleno bilo da npr meni yettel reklamira paket sa sledecim:

2,4 TB neta
18 GB u romingu
99 GB Zapadni Balkan
neograniceni minuti
neogranicene poruke

sve to za samo 2.250 din

*od navedenog sadržaja dobijate jednu šestinu svaki mesec, narednih 6 meseci, pretplatu plaćate naravno svaki mesec po 2.250 din

ne radi se o ceni vec o nacinu reklamiranja..
ovo se verovatno i kosi sa nekim zakonom o oglasavanju, obani korisnika i sl. koliko bi besmisleno bilo da npr meni yettel reklamira paket sa sledecim:

2,4 TB neta
18 GB u romingu
99 GB Zapadni Balkan
neograniceni minuti
neogranicene poruke

sve to za samo 2.250 din

*od navedenog sadržaja dobijate jednu šestinu svaki mesec, narednih 6 meseci, pretplatu plaćate naravno svaki mesec po 2.250 din
Pa sve je jasno, dobijaš recimo 10 gb umesto 8 i plus 41,67 gb, u freepaid smart.
I kolko sam razumeo kad završiš obnavljanje redovno tj. kad prođe 12 meseci i dalje dobijaš taj bonus?
do 1200 ili 1250 mogu da dam preko toga mi je mnogo.
Najviše što sam plaćao dok sam bio na postpaidu je 1500 din preko toga jok.
Ovo mi je taman.
A te gb nema šanse ni da potrošiš dobro zavisi kako ko.
Dobro je što je ostalo to da su pozivi i poruke neograničene, i da se net prenosi.

Mada pitanje šta će nekome svaki mesec više od 40GB ako je i dalje po Fair Use Policy maksimum 40GB mesečna potrošnja 🤔

poslali poruku ili proradilo samo od sebe?
Poslali poruku jos pre 10 dana, radi od ovog ponedeljka. Prebacen broj inace, iphone telefon.
Meni je najvise zasmetalo sto mi nije ostala ona niza cena iz promocije, pod izgovorom da je trebalo da se 11 meseci uzastopno uplacuje, a ja sam uplatio 10.
Ja dok je kampanja bila aktivna, nigde nisam video tih 11 meseci u uslovima kampanje.
Mnogo peripetija smo realno imali, posebno duplirani brojevi, imessage koji mi dugo nije radio, poruke raznih operatera i servisa koje nikad nisu stizale i i dalje ne stizu, nemanje volte. U pocetku je cesto bio nedostupan broj itd.
Jeste povoljno, ali ne znam vise. Smorilo me je. A isto sam bio u fazonu vise od 1000 necu vise nikad da dajem za telefon mesecno.

Nazad
Vrh Dno