kaptaintrust
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2022
- Poena
- 50
Jel iko dobio VoLTE na ajfonu?
Jel iko dobio VoLTE na ajfonu?
Nemam, moze da se ukljuci/iskljuci iz podesavanja telefonaDa li imate mogućnost aktivacije preko aplikacije?
Ja još uvek ne.A jel dobio VoLTE i neko sa prenetim brojem?😊
Uslovi Freepaid kampanje
- Uz Freepaid Easy tarifni dodatak, korisnik dobija 180 GB za period od 6 meseci, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 30 GB (svakog meseca 5 GB + 30 GB)
- Uz Freepaid Smart tarifni dodatak, korisnik dobija 500 GB za period od 12 meseci, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 41,67 GB (svakog meseca 10 GB + 41,67 GB)
- Uz Freepaid Ultra tarifni dodatak, korisnik dobija 1 TB za period od 24 meseca, tako što se ukupna količina internet nacionalnog saobraćaja iz promocije ravnomerno raspoređuje uz svaku obnovu paketa, odnosno mesečno korisnik ima na raspolaganju dodatnih 42,67 GB (svakog meseca 25 GB + 42,67 GB)
- U slučaju završetka ciklusa obnavljanja (6, 12 ili 24 meseca), ukoliko korisnik nastavi da obnavlja dodatak, na bonus nalogu korisnika dodeljuje se ona količina interneta kojom se dostiže do maksimalne količine iz promocije ili količina koja se dodeljuje na mesečnom nivou
- Ukoliko pored Freepaid-a, aktivira neki drugi tarifni dodatak koji sadrži nacionalni internet saobraćaj, kvote iz osnovnog saobraćaja se sabiraju a nepotrošenu količinu prenosi u naredni period trajanja tarifnog dodatka, dok se bonus saobraćaj iz Freepaid promocije briše
- U slučaju da korisnik ima istovremeno aktivirana sva tri tarifna dodatka, za limit u ostvarivanju bonusa gleda se trenutno najveći aktivan paket, što bi u ovom slučaju značilo da je maksimalna količina bonus interneta koju korisnik može da sakupi 1TB. Ukoliko korisnik deaktivira Freepaid Ultra i zadrži aktivne Freepaid Easy i Freepaid Smart pakete, maksimalna količina bonus interneta koju može da sakupi biće 500 GB
- Ukoliko korisnik prekine ciklus obnova, bonus saobraćaj se briše
Videh i ja ovo,Promenili su pakete i cene:
Freepaid Easy 5+180gb za 999 din.
Freepaid Smart 10+500gb za 1250 din.
Freepaid Ultra 25+1tb za za 1550 din.
Dobro pitanje…Videh i ja ovo,
Dosad sam koristio od 8 gb, a ovo zvuči zanimljivo, nova kampanja.
E sad da li ako ne aktiviraš jedan od novih paketa i dalje možeš da koristiš stari?
Koliko sam razumeo iz CC, ostaje stara cena (ona iz prosle kampanje) sve dok je ukljucena automatska obnova, pretpostavljam da vaze i stari paketi.Videh i ja ovo,
Dosad sam koristio od 8 gb, a ovo zvuči zanimljivo, nova kampanja.
E sad da li ako ne aktiviraš jedan od novih paketa i dalje možeš da koristiš stari?
Aktiviro ja ovaj smart, tako da mi je sad svejedno.Dobro pitanje…
Onda jeste, ako ne aktiviraš onda ti ostaje sve.Koliko sam razumeo iz CC, ostaje stara cena (ona iz prosle kampanje) sve dok je ukljucena automatska obnova, pretpostavljam da vaze i stari paketi.
Aktivirao ja sa kreditom bez problema i piše da ističe 20.05Pokušao sad da aktiviram paket plaćanjem s kartice i izbacuje grešku, do sada normalno aktivirao imao još neko problem?
Evo sad je prošlo...
Ja danas Aktiviro Freepaid na mobilni ali nema ovo samo klasika 5+30,Promenili su pakete i cene:
Freepaid Easy 5+180gb za 999 din.
Freepaid Smart 10+500gb za 1250 din.
Freepaid Ultra 25+1tb za za 1550 din.
180 GB dobijas ukupno ako aktiviras 6 meseci zaredom (30x6)😊Ja danas Aktiviro Freepaid na mobilni ali nema ovo samo klasika 5+30,
Klasika navlakusa , reklamiras nesto a nema ga. Tj ima ga ali za svih 6 meseci. Ja bas gledao , reko extra , ali ta sitna slova kazu nista posebno. 😀Ja danas Aktiviro Freepaid na mobilni ali nema ovo samo klasika 5+30,
A ti bi da platiš koliko? Ako ti ne odgovara siguran sam da ima sve ovo kod drugog za manje pare pa pređi.i platis to 6000 din za tih 6 meseci. pa kakva glupost, ko se jos tako reklamirao...?
ne radi se o ceni vec o nacinu reklamiranja..A ti bi da platiš koliko? Ako ti ne odgovara siguran sam da ima sve ovo kod drugog za manje pare pa pređi.
Pa sve je jasno, dobijaš recimo 10 gb umesto 8 i plus 41,67 gb, u freepaid smart.ne radi se o ceni vec o nacinu reklamiranja..
ovo se verovatno i kosi sa nekim zakonom o oglasavanju, obani korisnika i sl. koliko bi besmisleno bilo da npr meni yettel reklamira paket sa sledecim:
2,4 TB neta
18 GB u romingu
99 GB Zapadni Balkan
neograniceni minuti
neogranicene poruke
sve to za samo 2.250 din
*od navedenog sadržaja dobijate jednu šestinu svaki mesec, narednih 6 meseci, pretplatu plaćate naravno svaki mesec po 2.250 din
To je ukinuto.Mada pitanje šta će nekome svaki mesec više od 40GB ako je i dalje po Fair Use Policy maksimum 40GB mesečna potrošnja 🤔
Poslali poruku jos pre 10 dana, radi od ovog ponedeljka. Prebacen broj inace, iphone telefon.poslali poruku ili proradilo samo od sebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari