Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Šta se desi ako se svaki mesec automatskom obnovom preko kartice uplaćuje neki od paketa a kredit recimo istekne?

To je bila numeracija za postpaid koji je nedugo nakon akvizicije ukinut i svi su prešli na pripejd ili preneli broj, dok novih više nema u opticaju (isto kao 068 Alo i Maxi mobile koje je preuzeo A1).

Evo što se volte tiče, video sam to kod mene na tel u podešavanjima mreže uključi 4g pozive, i to mi je čekirano.
Motorola edge 40 neo, pa sad čekam za volte pa ćemo videti.

Kod mene ništa još uvek. Pitao sam ih na početku još da me ubace preko reda ali naravno da su me iskulirali. 😀

koliko dugo traje prebacivanje broja od potpisivanja onog papira kod kurira?

Nisam pratio neko vreme temu, jel se uplaćivanje kredita i dalje radi preko sajta kao i ranije? Nisam uspeo pre nekoliko dana.

Preko sajta nije završavao plaćanje, loading sve vreme i ništa.

da li je neko video roming od 5gb dodato na paketu 30gb in 1000 min. Vidi se kad se trazi stanjr.

Onda se 5gb polako snizava dok ne nestane, bez napustanja zemlje . Paket zvanicno nema roming.

U stanju se vide neograniceni minuti/sms u zemlji.

da li je neko video roming od 5gb dodato na paketu 30gb in 1000 min. Vidi se kad se trazi stanjr.

Onda se 5gb polako snizava dok ne nestane, bez napustanja zemlje . Paket zvanicno nema roming.

U stanju se vide neograniceni minuti/sms u zemlji.
I to je sistemska greska. Kazu da zanemarimo.😊

Stigla mi je poruka da mi je aktiviran VoLTE, ali meni ne radi kako treba, stoji da je aktivna VoLTE usluga, ali vraća na 2G tokom poziva.

Decko iz CS mi rece da su stopirali sirenje usluge posto imaju “probleme u radu”, a izgleda se problem meanwhile prosirio i na one koji su VoLTE vec dobili.😃 Samo da pri popravci ne obore celu mrezu.😂
Lupetaju po obicaju.
Eo upravo dobih sms da mi je VoLTE aktiviran.
Cak i radi🤣🤣🤣
Inace info za ostale broj je prenesen u Globaltel.

vec treci dan cekam da mi zavrse prenos broja
jucer su me zvali iz mts da mi ponude neke ponude samo za mene 🤣
ne znam koliko dugo ce trajati prenos, ali nadam se da ce svakog trenutka biti gotovo

Proces će biti završen kada ti na aktuelnoj SIM kartici nestane signal. Onda ubaciš Globaltel karticu i nastaviš da koristiš svoj broj u Globaltelu. Ja sam preneo dva broja kod njih, na jednom mi je prenos obavljen 3 dana nakon potpisivanja prijema kartice i vraćanja jednog primerka poštaru, a na drugom je taj isti proces trajao više od 7 dana.

Stigla i meni poruka danas za Volte... Testirao i radi bez greske, imam eSim i koristim Globaltel tek neke dve nedelje.

Kada je uključen VoLTE ne mogu da dobijem korisnički servis... Još treba da peglaju podešavanja...

Nazad
Vrh Dno