Mozes mi obeleziti sta se tacno pomera, koji deo , i jel trebam da dizem poklopac?Krilca mozes jedino rucno lijevo-desno usmjeriti
Meni ono glavno krilce gore-dole, duva najvišlje pod 45°, ne moze jos da se podigne na gore kao na drugim klimama. Fora je sto mi je ispod klime niži plakar, pa mi duva direktno u njega, fali mi jos bar 20° navise da ne duva u plakar, vec lepo u sredini sobe.Gore dole odes na daljinskom klikom na “swing”, a u aplikaciji:
Da li si upalio follow-me funkciju, jel ti pravi razliku izmedju zadate i realne temperature?Za nisku modulaciju:
*ne gasi Klimu
*u toku noci samo smanji za 2-3 stepena, ventilator na auto
Kad gledaš u Lamele/Krilca, vidječeš na sredini dvije ušice koje uhvatiš prstima i pomjeraš u smjeru. Pogledaj malo bolje i biće ti jasno.Mozes mi obeleziti sta se tacno pomera, koji deo , i jel trebam da dizem poklopac?
Meni ono glavno krilce gore-dole, duva najvišlje pod 45°, ne moze jos da se podigne na gore kao na drugim klimama. Fora je sto mi je ispod klime niži plakar, pa mi duva direktno u njega, fali mi jos bar 20° navise da ne duva u plakar, vec lepo u sredini sobe.
Da li si upalio follow-me funkciju, jel ti pravi razliku izmedju zadate i realne temperature?
Ima iFeel. Ukljucis i prati temp sa daljinca… na to sam mislioOtkad Aeri ima follow me? Jer to izaslo nesto novo 2025?
Jel gasis klimu posto po ovoj potrosnji bi reko?Ako gasis nemoj,drzi je upaljenu non stop samo menjaj temp.Lepo modulira vivax aeri+ 👌
Da gasim je, jer se ne boravi tu stalno.Jel gasis klimu posto po ovoj potrosnji bi reko?Ako gasis nemoj,drzi je upaljenu non stop samo menjaj temp.
E pa dobro onda.Da gasim je, jer se ne boravi tu stalno.
Mozda jednom nedeljno.
Kakva su tvoja iskustva sa njom za sada? Najvise me zanima donja modulacija, monitoring i usporedba sa AEMI.Da se i ja upišem u klub.
Intresuje me koja je razlika između aeri i aeri +12 estica?U Tehomediji je bez plusa a u Metalcu je plus i ista cena. Isplati li se za cenu od 49 000? I koja je razlika aevi gray od aeri +? Aevi gray je 2 000 jeftinija ali da li je slabija i da li jei ona wi fi ready kao aeri+ ili ne? Intresuje me da li ste zadovoljni i koliko sa aeri+ jer planiram za moju sobu od 20 kvadrata i da malo pređe u vazduh u mali hodnik. Hvala svima.
Najniza kod mene oko 200-250 jer nemam izolaciju,aemi mislim da su se ljudi zalili na ceste defrostove a ne znam ni dal ima grejac,ne znam sta mislis pod monitoringKakva su tvoja iskustva sa njom za sada? Najvise me zanima donja modulacija, monitoring i usporedba sa AEMI.
Hvala na odgovoru. Za ovu aeri+ decidno tvrde da ima grejač spoljne jedinice. Meni nije bitno toliko koliko ide u defrost već da li će dobro da zagreje tu sobicu jer vidim po komentarima na internetu da mnogi nisu baš zadovoljni na grejanju aeri +. Vi ste sigurno zadovoljni toplotom i toplotom po minusima?Aeri i aeri + je ista klima,barem kad sam ja uzimao tako su mi rekli samo je na novijoj dodato plus.Ja sam je uzeo na ananasu sa vaucerom za 43.000 isto grejem 20 kv i otvorena vrata,meni za te pare top klima,aevi ne znam nemam iskustva sa njom ali mislim da je ovde pisano da je od vivaxa jeftinih ubedljivi najbolja aeri.
Najniza kod mene oko 200-250 jer nemam izolaciju,aemi mislim da su se ljudi zalili na ceste defrostove a ne znam ni dal ima grejac,ne znam sta mislis pod monitoring
Aeri ima grejac,ja nemam fasadu i greje odlicno,i mali je potrosac ako je nekom bitno,imam vox trosi tri puta vise,ali i greje bolje,uzeo sam skoro i tcl ali nisam je jos montirao,imas temu o tcl klimama isto su mnogo dobre a i jeftine bas,ja sam playio moju 35.000,nju olaniram u drugu sobu isto 20 kv i da drzim otvorena vrata svuda i da dobijem na komforu.H
Hvala na odgovoru. Za ovu aeri+ decidno tvrde da ima grejač spoljne jedinice. Meni nije bitno toliko koliko ide u defrost već da li će dobro da zagreje tu sobicu jer vidim po komentarima na internetu da mnogi nisu baš zadovoljni na grejanju aeri +. Vi ste sigurno zadovoljni toplotom i toplotom po minusima?
Slično hoću i ja tako nešto. O tcl klimama sam i ja ovde pisao i imam jednu i prezadovoljan sam. Ova moja je mnogo jača a i skupa za malu prostoriju. Ne znam koja od jeftinijih tcl klima ima grejač tacni jer to retko, skoro nikada ne navode u deklaraciji i specifikaciji. Moja je tcl 12chsd/fai. Ova aeri je iskrsla povoljno a u mom gradu trenutno nema nijedna tcl jeftina a da znam da ima grejač tacne.Aeri ima grejac,ja nemam fasadu i greje odlicno,i mali je potrosac ako je nekom bitno,imam vox trosi tri puta vise,ali i greje bolje,uzeo sam skoro i tcl ali nisam je jos montirao,imas temu o tcl klimama isto su mnogo dobre a i jeftine bas,ja sam playio moju 35.000,nju olaniram u drugu sobu isto 20 kv i da drzim otvorena vrata svuda i da dobijem na komforu.
Vox ne trosi bas tri puta vise, nego onoliko koliko greje jace, sto mu dodje negde isto. Jedino sto Vox nije za sobe manje od 20 kvm zbog vise modulacije. U sobi od 30 kvm recimo, Aeri i neki Vox IJL ili IHD ce isto trositi, to su neznatne razlike. Kome treba niska modulacija neka zaboravi na Vox.Aeri ima grejac,ja nemam fasadu i greje odlicno,i mali je potrosac ako je nekom bitno,imam vox trosi tri puta vise,ali i greje bolje,uzeo sam skoro i tcl ali nisam je jos montirao,imas temu o tcl klimama isto su mnogo dobre a i jeftine bas,ja sam playio moju 35.000,nju olaniram u drugu sobu isto 20 kv i da drzim otvorena vrata svuda i da dobijem na komforu.
Pa pazi nisam se lepo izrazio,mislio sam na modulaciju,meni vox nece ispod 600w dok aeri ide na 200w zato sam i reko to,naravno pricsm o zimskim temp,sada kad je toplije oce na 450w🤣Vox ne trosi bas tri puta vise, nego onoliko koliko greje jace, sto mu dodje negde isto. Jedino sto Vox nije za sobe manje od 20 kvm zbog vise modulacije. U sobi od 30 kvm recimo, Aeri i neki Vox IJL ili IHD ce isto trositi, to su neznatne razlike. Kome treba niska modulacija neka zaboravi na Vox.
To je verovatno sa onim filterom vazduha sto uzims spolja,imaju grejace ali su skuplje varijante oko 60.000.Slično hoću i ja tako nešto. O tcl klimama sam i ja ovde pisao i imam jednu i prezadovoljan sam. Ova moja je mnogo jača a i skupa za malu prostoriju. Ne znam koja od jeftinijih tcl klima ima grejač tacni jer to retko, skoro nikada ne navode u deklaraciji i specifikaciji. Moja je tcl 12chsd/fai. Ova aeri je iskrsla povoljno a u mom gradu trenutno nema nijedna tcl jeftina a da znam da ima grejač tacne.
Da, to je ta klima što imam.Pa pazi nisam se lepo izrazio,mislio sam na modulaciju,meni vox nece ispod 600w dok aeri ide na 200w zato sam i reko to,naravno pricsm o zimskim temp,sada kad je toplije oce na 450w🤣
To je verovatno sa onim filterom vazduha sto uzims spolja,imaju grejace ali su skuplje varijante oko 60.000.
Da, to je ta klima što imam
Nije marketing fora. Stvarno radi. Barem ja tako osećam a i deca koja su imala problem sa kašljem. Uzima, uvlači spoljni vazduh, prečisti ga i u realnom vremenu ga isporuči kao topao ili hladan. Mek, ne suv, svež za udisanje. Oseti se razlika.A jel to stvarno radi ili je samo marketing fora
Prasine verovatno nema toliko pretpostavljam,jel ima neki filter koji se menja?Da li joj je povecana potrosnja zbog toga?Nije marketing fora. Stvarno radi. Barem ja tako osećam a i deca koja su imala problem sa kašljem. Uzima, uvlači spoljni vazduh, prečisti ga i u realnom vremenu ga isporuči kao topao ili hladan. Mek, ne suv, svež za udisanje. Oseti se razlika.
Ima više vrsta filtera. Gornji na vrhu i sa strane. Svi su perivi. Nema prašine toliko. Skoro i sa nema. Po kući nema prašine ništa više nego i ranije. Mizerna je potrošnja. Kada radi samo prečišćavanje vazduha i osvežavanje onda troši 30 vati po satu.Prasine verovatno nema toliko pretpostavljam,jel ima neki filter koji se menja?Da li joj je povecana potrosnja zbog toga?
Dobra stvar onda.Ima više vrsta filtera. Gornji na vrhu i sa strane. Svi su perivi. Nema prašine toliko. Skoro i sa nema. Po kući nema prašine ništa više nego i ranije. Mizerna je potrošnja. Kada radi samo prečišćavanje vazduha i osvežavanje onda troši 30 vati po satu.
Jeste, dosta je svežiji vazduh u kući i zimi i leti. Sa njom mogu ceo donji sprat da osvežim vazduh ali slabo dopire grejanje i hlađenje do moje sobe jer ima prepreka i sve ukupno 77 kvadrata. Ona dobro radi do 50-60 kvadrata. Posle toga slabo dopire u moju sobu i razlika je u startu 2 do 3 stepena bilo koje da je godišnje doba. E, zato bih jednu klimu u moju sobu i tu mi ne treba koja prečišćava i osvežava vazduh jer od ove to uspevam za moju sobu. Samo da greje i hladi.Dobra stvar onda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari