Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Michelle Trachtenberg?Ne znam gde je najprikladnije da okacim, pa cu ovde. Preminula sa nepunih 40 godina, šokiran sam.
Pogledajte prilog 482617
Michelle Trachtenberg?Ne znam gde je najprikladnije da okacim, pa cu ovde. Preminula sa nepunih 40 godina, šokiran sam.
Pogledajte prilog 482617
Hvala, ide na spisak.
Igrala u Eurotripu onu glavnu žensku što ide sa njima. Barem je ja odatle sećam.Michelle Trachtenberg?
Odlican glumac, ali je bar doziveo dobre godine. Jedino sto mi je potpuno suludo je da on, zena i pas budu pronadjeni mrtvi zajedno i da neko izjavi da ne veruju da je rec o krivicnom delu?! Dada, kako da ne.![]()
Legandarni glumac Džin Hekman, njegova supruga i pas pronađeni mrtvi - Nedeljnik
Oskarom nagrađeni američki glumac Džin Hekman i njegova supruga Beti Arakava pronađeni su mrtvi u svom domu u Santa Feu, Novi Meksiko, prenosi BBC, pozivajući se na izveštaje lokalnih medija. U saopštenju šerifa okruga Santa Fe u Novom Meksiku stoji: „Možemo da potvrdimo da su Džin Hekman i...www.nedeljnik.rs
Ode i Gene Heckman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari