Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

To je ona - nema mnogo glumica koje u 40 godina izgledaju kao detence, mada je poznatija po ulozi u Buffy...

Kakva koincidencija - upravo malopre se na Star Life prikazivala epizoda "House MD" u kojoj je u ulozi pacijenta bila Michelle Trachtenberg koja je danas preminula...

Bogami nije vise izgledala kao detence, ali okacih sliku kad je bila mladja jer je tako najlakse prepoznati. Ima nekih novijih slika, na kojima se bukvalno vidi da je bolesna, ali necu ovde da delim. Meni je najvise ostala u pamcenju po Eurotripu, a izgleda je pored toga poznata po Gossip Girl, doduse nikad nisam gledao seriju.

COD: komplikacije usled transplatacije jetre.
U tim godinama transplantacija jetre.
Jezivo.

Companion 2025

Sinoc odgledah, sta znam, mozda opravdana ocena od 7.0 ili eventualno neka sestica. Korektno po mom misljenju, nije previse napadno kao pojedini filmovi iz ovog zanra.

Ode i Gene Heckman

Slava mu, sjajan glumac i čovek koji nije odustajao.
"While attending the Pasadena Playhouse, he and his classmate Dustin Hoffman were actually voted “Least Likely to Succeed.” After flunking out of the program, Hackman moved to New York City to pursue his dream."

Ode i Gene Heckman
Odlican glumac, ali je bar doziveo dobre godine. Jedino sto mi je potpuno suludo je da on, zena i pas budu pronadjeni mrtvi zajedno i da neko izjavi da ne veruju da je rec o krivicnom delu?! Dada, kako da ne.

Najčešće jeste tako ali u ovom slučaju nije. Parasite je baš dobar film.

Moguće, u poslednjih 10 godina sam gledao samo Spotlight i Green Book, a od nominovanih sam nekako preskočio Openhajmera - verovatno jer je baš bio hajp oko njega na početku pa sam sačekao da to malo mine i onda i zaboravio na njega.

Meni je taj Parazit osrednji film iako je zanimljiv. Prosto nisam video čemu toliko oduševljenje.

Meni je Companion lego ko budali samar.
A sto se tice glavne glumice u istoimenom filmu, zapravo njene uloge u istom:
1740749299868.jpeg

Gledao ga 2019
Znam jer sam našao ovde poruku gde sam ga fino pljucnuo kako je dosadan i sl.

FF na 2025 i lo and behold film ostavlja potpuno drugi utisak.

Sporiji jesta ali nije mi smetalo za razliku od prvog gledanja.

7.5/10

Компањон (пратилац)
Премотавао сам делове филма филма. Оцена 3/10. Па зар и у ове филмове морају да протурају агенду?

ПС - мислим да ћу следећи филм одгледати Конклаву. И онако се ускоро бира нови градоначелник Ватикана.

Unsane (2018)

Dosta bolji nego sto mu je ocena.
Odlicna gluma, dijalozi na pozorišnom nivou, originalna ideja...
Verovatno je previše dosadan za tipicnog Džoa.
Od mene 8/10 bez problema.

Nazad
Vrh Dno