Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

E ovako. Ovo je najgluplji i najgori film koji sam pogledao u životu. Stvarno treba biti majstor pa napraviti ovakvo nešto. Plus sam bio u bioskopu i platio karte. Na sajtu Cineplexa opis filma triler, kriminalistički i misterija, sve je samo ne to. Katastrofa. Užas od filma. Ocena -1/10

Ja vec godinama u bioskop ne krocima ako bar trailer nisam video ili se bar informisao kojeg je ko pola tu.

Predivne 70te, period kad je heroin i kojecega bio legalan i ovo je definitivno produkt tog vremena.
Fascinantno da je ovo jedan od 12 filmova iz ovog serijala gde se grof vukodlak siba sa raznom bizarnom sabanijom. Ovaj film je sasvim dovoljan, a mozda i previse.

Companion, vrlo dobar

Companion preporuka

Ne gledati trailer otkriva detalje. Ja nisam gledao i lepo.me iznenadilo par detalja.

Ја скоро никад не гледам трејлер. И скоро по правилу се изненадим какав распад од филмова се прави данас 😄

Ту и тамо, досадњикав филм, има добрих елемената, али могло је то и боље. Одгледах га из три-четири дела. Не препоручујем.

Počeo gledati "The Brutalist" i odustao nakon nekih pola sata, stalno me je kljucalo u mozak da traje 215 minuta.
Umesto njega okrenuo reprizu i ostalo još vremena za druge stvari. Utisak kao i prvi put, lepo zaokružen, čvrsta sedmica ali kultni film ili nešto slično rekao bih da neće postati.

Htedoh malo da izađem iz Holivuda i da odmorim od azijskih "bolesti" 😂 pa pade izbor na Ruse.

Odličan film, nominovan za Oskara, drži pažnju, lepo vodi kroz priču i pokazuje veoma dobro današnje bračne i međuljudske odnose.

Meni se kraj nije svideo ali svakako vredi gledanja jer 2 sata koliko traje proleti za čas.

8/10

Htedoh malo da izađem iz Holivuda i da odmorim od azijskih "bolesti" 😂 pa pade izbor na Ruse.

Odličan film, nominovan za Oskara, drži pažnju, lepo vodi kroz priču i pokazuje veoma dobro današnje bračne i međuljudske odnose.

Meni se kraj nije svideo ali svakako vredi gledanja jer 2 sata koliko traje proleti za čas.

8/10
Evo predloga za odmor od holivuda i istoka.

Nije za gledanje sa decom iako je komedija/drama, a realno ne bih preporucio ni gledanje sa zenom/devojkom 😅

Julio Blanco (Havijer Bardem) gazda koji se krije iza imidža brižnog lidera,dok zapravo gazi preko svojih radnika da bi sačuvao ugled firme.Gazda spreman na ucjene,manipulacije sumnjive poteze da bi njegova firma izgledala besprijekorno pred važnu inspekciju.Film o pohlepi i licemjerju poslovnog svijeta i zloupotrebi sistema zarad sopstvenih interesa.
7,5/10

8/10
Napomena da je baš težak film ko planira da ga gleda.

Nepotrebno sem kad ti treba da se spucaš i spustiš na zemlju. Primetio sam pre neki dan taj film da se pojavio. Mozda ga nekad odgledam.

Jel gledao neko The Brutalist, utisci?

Remek-delo. Sa pažnjom sam ga odgledao i oduševljavao me je u svakom sledećem segmentu, da ne kažem sekvenci. Nisam se udubljivao u svetsku kritiku, a i ne bih, jer se sve raspada u paramparčad these days. Za nekoga ko voli fotografiju, "nenamazanu" produkciju, slojeve filma, čitaj dubinu, različite kulture, jezike i sl, sporiji film - odličan izbor. Nije džabe nominovan u 10-ak kategorija.

Podeliti u 3 epizode i gledati kao Irishmena.

Ako je dobar lako će odjednom 3 sata da padne, nego za to trebaju visinske pripreme da sve bude potaman i da imam 3 sata a da mi niko ne uleće u kadar.

Одгледах га. Мало сам мотао, тако да то вероватно говори довољно. Узбудљив филм и није толико предуг, али није ми ништа толико посебно. Јесте, има доста емотивних сцена, што ми се веома допало, али као целина, не тако добар. Субвише ми је обичан. Не знам, можда је у томе цака. Не знам коју бих му оцену дао, можда 7.

Ne znam gde je najprikladnije da okacim, pa cu ovde. Preminula sa nepunih 40 godina, šokiran sam.

1000050951.jpg

Nazad
Vrh Dno