Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115

Evo predloga za odmor od holivuda i istoka.![]()
Htedoh malo da izađem iz Holivuda i da odmorim od azijskih "bolesti" 😂 pa pade izbor na Ruse.
Odličan film, nominovan za Oskara, drži pažnju, lepo vodi kroz priču i pokazuje veoma dobro današnje bračne i međuljudske odnose.
Meni se kraj nije svideo ali svakako vredi gledanja jer 2 sata koliko traje proleti za čas.
8/10
Napomena da je baš težak film ko planira da ga gleda.![]()
Htedoh malo da izađem iz Holivuda i da odmorim od azijskih "bolesti" 😂 pa pade izbor na Ruse.
Odličan film, nominovan za Oskara, drži pažnju, lepo vodi kroz priču i pokazuje veoma dobro današnje bračne i međuljudske odnose.
Meni se kraj nije svideo ali svakako vredi gledanja jer 2 sata koliko traje proleti za čas.
8/10
Ma jel iz ovog filma onaj mim ila sta vec kada skida gacice i vezuje kosu?Evo predloga za odmor od holivuda i istoka.
Nije za gledanje sa decom iako je komedija/drama, a realno ne bih preporucio ni gledanje sa zenom/devojkom 😅
![]()
Teška drama svakako, ali Devojka sa iglom je još crnji. Evo već par dana mi se mota po glavi.Napomena da je baš težak film ko planira da ga gleda.
Devojka sa iglom je još crnji. Evo već par dana mi se mota po glavi.
Remek-delo. Sa pažnjom sam ga odgledao i oduševljavao me je u svakom sledećem segmentu, da ne kažem sekvenci. Nisam se udubljivao u svetsku kritiku, a i ne bih, jer se sve raspada u paramparčad these days. Za nekoga ko voli fotografiju, "nenamazanu" produkciju, slojeve filma, čitaj dubinu, različite kulture, jezike i sl, sporiji film - odličan izbor. Nije džabe nominovan u 10-ak kategorija.
Da.![]()
Ovaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari