Šta je novo?

Supernova (2024)

Nema sanse tako da funkcionise, pre ce move box biti slot koji se ne racuna. Tako bi domacinstvo imalo uskugu samo na jednom televizoru.
Aha, mislis da postoji sansa da moveboxovi, koliko god da ih ima neko, 1-2, nece ulaziti u ovaj popis dostupnih slotova? Pitam to zato sto su do sada ulazili pa cisto informativno. Ali da, nadam se da ce ih izostaviti.

Screenshot-2025-02-25-10-05-48-317-rs-mts.jpg

Možda idu postepeno.
Kod mene su ubacili listu kanala. Sad je preglednija nego na MTS sajt. Nisu svi kanali kompletno ubačeni. Za MOVE aplikaciju za sada još uvek nema ništa. Screenshot_20250225-143852.png Screenshot_20250225-144148.png

Je l neko pisao RATEL-u povodom uvećanih računa? Ja sam im pisao mail početkom meseca, danas mi stiglo neko pismo tj poziv, ali kako nisam bio kući, poštar mi samo ostavio ovaj papirić. Je l moguće da vraćaju nazad za BGD umesto da stoji u pošti bar dan-dva da može da se preuzme? Logike bez...

Nego, čisto me interesuje šta je u pitanju.

1000004664.jpg

@coda032 ranije su bili klasični žuti kartončići kad stignu rešenja i rok za preuzimanje je uvek bio pet radnih dana. Od sutra ćeš moći u pošti da to digneš.

Na DVB-C su SD, na MOVE su HD

Je l neko pisao RATEL-u povodom uvećanih računa? Ja sam im pisao mail početkom meseca, danas mi stiglo neko pismo tj poziv, ali kako nisam bio kući, poštar mi samo ostavio ovaj papirić. Je l moguće da vraćaju nazad za BGD umesto da stoji u pošti bar dan-dva da može da se preuzme? Logike bez...

Pogledajte prilog 482421

Takva im je praksa .. moras na pisarnicu .. ja sa njima ratujem po nekom drugom pitanju van ove teme .. i morao sma na pisarnicu sa LK.
Zvanicno te obavestavaju (odgovor/resenje) na primedbu/zahtev koji si uputio.

Sto se tice supernove, danas sam dobio pismenim putem obavestenje i izvinjenje za dodatno knjizenje hbo kanala.
Obavestavaju da ce februarski racun biti umanjen a usluga besplatna do isteka ugovora.
Inace se nisam zalio na dodatnu stavku pa mozete ocekivati i da ce vama sledeci racun biti korigovan.

@coda032 ranije su bili klasični žuti kartončići kad stignu rešenja i rok za preuzimanje je uvek bio pet radnih dana. Od sutra ćeš moći u pošti da to digneš.
Pogledaću opet kasnije kad dođem kući ali čini mi se da je na poleđini papirića pisalo da se u slučaju da ne budem na adresi vraća za BGD i da mogu da preuzme na adresi navedenoj na prednjoj strani tj u Palmotićevoj, i da u slučaju da ne preuzmem u roku od 15 dana smatraće se da je uručeno. Ti žuti kartončići koje pominješ stižu mi i dan danas i piše koliko je rok da se podigne u pošti.

Takva im je praksa .. moras na pisarnicu .. ja sa njima ratujem po nekom drugom pitanju van ove teme .. i morao sma na pisarnicu sa LK.
Zvanicno te obavestavaju (odgovor/resenje) na primedbu/zahtev koji si uputio.

Sto se tice supernove, danas sam dobio pismenim putem obavestenje i izvinjenje za dodatno knjizenje hbo kanala.
Obavestavaju da ce februarski racun biti umanjen a usluga besplatna do isteka ugovora.
Inace se nisam zalio na dodatnu stavku pa mozete ocekivati i da ce vama sledeci racun biti korigovan.

Znači, definitivno neće boraviti ni dana u pošti? Koje ludilo. Dakle, potrebno je da sednem u kola, pređem 250+ kilometara, odem na pisarnicu, da bih uzeo to pismo, jer, eto, nisam bio kod kuće u to vreme.

Baš teško ludilo. Ironija života kad uđem na elektronsku pisarnicu i sa ličnom kartom predam podnesak, oni to dostave u papiru. Stvarno ne vidim razlog zašto makar ne pošalju sken mejlom kao što na primer to čini ombudsman, ako je dokument elektronski potpisan. Mada, kad sudovi nemaju pretragu predmeta po JMBG ili dostavu u sanduče eUprave, onda nema mesta čuđenju.

Pa da, upravo to, mogli su mi recimo odgovoriti u formi mejla kroz PDF rešenje, kao što je supernova dosad radila za sve prigovore. Ako te nema kući kad poštar naiđe, ostaje ti da se spakuješ u kola i ideš u BG po pismo.

Ali ajde, eto, svratiću sutra do pošte za svaki slučaj da proverim da nije ostalo ovde bar dan, pre nego što ih opljunem malo tvrdokornije.

Meni je ratel postom odgovorio na podnesak i nisam bio zadovoljan odgovorom pa sam im odgovor na njihov odgovor poslao na [email protected] i rekli su da su prosledili nadleznoj sluzbi i evo vec 26. dan me niko nije kontaktirao

Kako da se ulogujem na portal mojmts? Kada pokusam da se registrujem ili da povratim zaboravljenu sifru preko JMBG. Uvek dobijem obavestenje "Ovaj servis trenutno nije dostupan. Pokušaj kasnije"

Pa nisu ni oni šišarke, videli su da imaju donekle značajan broj korisnika koji gleda a ne plaća tj na jedan ugovor gleda se TV na 5 različitih lokacija. Dok sam imao supernovu , imao sam trampu sa kolegom, ja njemu supernova slot on meni EON slot. Na ovaj način pokušavaju da dobiju da bar 30% od tih korisnika počne da plaća zasebno, a kada budu ostvarili krajnji cilj u monopolu sportskih kanala, tako će i morati da bude ako želiš da gledaš taj sadržaj.

Imam neki utisak da će IPTV liste postati opet popularne.

Sto se mene tice, ne moraju da zure sa migriranjem. Do kraja ugovorne obaveze ^^

Pogledajte prilog 482421
Ja sam juče dobio žuto kartonče i otišao u poštu da podignem pismo. Obično mi šalju odgovor u beloj koverti, a ova bila sva neka siva, mislio sam da je neki saobraćajni prekršaj ili ko zna šta.

Elem, obavestili su me da moram da dostavim dodatnu dokumentaciju ili će prigovor biti odbačen. Inače, rok je 5 dana da se podigne u pošti.

Vidim sad na sajtu u opisu paketa da je po ugovoru moguce maksimalno 4 STB-CAM ili MOVE uređaja, e sada interesuje me da li postoji mogucnost zamene CAM modula za MOVE uređaj, pošto je cena dodatnog korišćenja ista. Pošto oni jednostranim zamenama ugovornih obaveza povećavaju samo obaveze, možemo li se mi nekkao izboriti da dobijemo zamenu.
Vidim sad na sajtu u opisu paketa da je po ugovoru moguce maksimalno 4 STB-CAM ili MOVE uređaja, e sada interesuje me da li postoji mogucnost zamene CAM modula za MOVE uređaj, pošto je cena dodatnog korišćenja ista. Pošto oni jednostranim zamenama ugovornih obaveza povećavaju samo obaveze, možemo li se mi nekkao izboriti da dobijemo zamenu.
Da dodam, kada sam uvodio supernovu, bila je mogucnost samo jednog tv box-a, ostalo preko CAM modula, ovde se sada to ne navodi.

Da dodam, kada sam uvodio supernovu, bila je mogucnost samo jednog tv box-a, ostalo preko CAM modula, ovde se sada to ne navodi.
Meni su dali 1 MOVE, 3 CAM i 1 STB na Super PLAN 2L (sad migriran u 2M)
Verovatno posto su u mts sistemu dozvoljavaju 5 televizora jer je na irisu ograniceno na 1 osnovni i 4 dodatna pa se verovatno kod mene MOVE racuna kao osnovni a sve ostalo kao 4 dodatna

Identičan kao TV aplikacija. Ništa posebno, ali bolje nego stari web.
EON je svakako svetlosnim godinama ispred ovog.
E pa predpostavljam da je bolji nego stari veb.
Jer na starom vebu vraćanje unazad ne ide.
Meni su dali 1 MOVE, 3 CAM i 1 STB na Super PLAN 2L (sad migriran u 2M)
Verovatno posto su u mts sistemu dozvoljavaju 5 televizora jer je na irisu ograniceno na 1 osnovni i 4 dodatna pa se verovatno kod mene MOVE racuna kao osnovni a sve ostalo kao 4 dodatna
Da piše da je korisniku po ugovoru omogućeno 4 stp kam uređaja.
Ja imam 3 a jedan od ta tri ima resiver.
Muve nisam hteo zbog toga što koristim aplikaciju iliti veb kako god.

Konacno se setili da stave preview kod premotavanja. Samo im je trebalo sto godina za to. Od osnivanja.

Ostalo sve manje vise kao pre. Smaracki i bedno radi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno