Da li imate novu sifru korisnika u mts bazi ili stare sifre iz supernova baze?Jel moguca registracija na moj mts app preko JMBG i šifre korisnika? Non stop mi izbacuje pogrešni podaci a znam da su tačni
Probao sam i sa mojim podacima i od burazera sa njegovim, i meni i njemu izbacuje isto
Stara sifraDa li imate novu sifru korisnika u mts bazi ili stare sifre iz supernova baze?
Dacek , jel sad ovaj move.tv zamenjuje supernovaott.rs ??
Jel su neki novi podaci za logovanje ? ne mogu da se ulogujem s podacima iz supernovaott?cek , jel sad ovaj move.tv zamenjuje supernovaott.rs ??
Ne možeš da kreiraš nalog na MojMts dok ti ne dodele novu šifru korisnika.Stara sifra
Da
Nema sortiranja u smislu numeracije.Da li vi pricate o smart aplikaciji ili o box u move ? Dok ne stigne na MTS mozete li da podelite kakva je slika na kanalima .Bolja losija nego pre .Bolji protok fludinija boje u odmosu na staru aplikaciju .
Vidim na sajtu MTS a da je to otvoreni android moze cast moze konacno i sortiranje kanala od broja 1 itd itd ...
Kako misliš da se skroz ukida IPTV?Biće najverovatnije za Move i Iris Skyworth update na novi Move. Jedino Iris IPTV Huawei pretpostavljam neće dobiti, jer je to neki osakaćeni Linux i vrlo su skromne mogućnosti, isto kao kod prethodnog uređaja iz 2016. a nije isključivo da se taj IPTV protokol skroz ukida kao što je već bio slučaj sa Open IPTV.
Upravo tako, na isti način. Postojaće tranzicioni period gde će paralelno da rade stari i novi uređaji dok se ne obezbede nabavke (prioritet su novi korisnici), potom odrade zamene kroz obnove.Kako misliš da se skroz ukida IPTV?
Kad je bio prelazak sa Open IPTV na Huawei platformu, huawei platforma nije bila dostupna na starim STB uredjajima ali su oni jos uvek radili dok ih nisu u potpunosti svi zamenili prilikom obnove ugovora
Da li je moguce da niko ( vecina ) ne cita ili nece da prihvati sta Џош pise i to ne jednom al ok da pokusavate vase pravo al sto i ovde to pisete i objavljujete da li stvarno verujete da to nekoga i zanima ( da ne mozete da se logujete sa pogresnim podacima ili da niste jos dobili podatke , nema pomoci tempo migracije naloga samo od njih ( supernova=mts ) zavisi kad ce neko to dobiti ) mi tu ne mozemo nista promeniti ili ubrzatiNe možeš da kreiraš nalog na MojMts dok ti ne dodele novu šifru korisnika.
to ide što Miloš reče postepeno, tako da strpljivi trebamo bi ti tek je počela migracija.Ne možeš da kreiraš nalog na MojMts dok ti ne dodele novu šifru korisnika.
Šta isto?
Nemoze se upisu podaci za prijavuŠta isto?
Pa ništa, piši im na mail i objasni a i ja ću kad budem testirao sve.Nemoze se upisu podaci za prijavu
Meni trenutno radi i stara i nova.… da li neko može da potvrdi da mu ne rade ranije dostupni slotovi na staroj aplikaciji, a nakon logovanja na novoj...?!
Meni stigao malo pre cetvrti korigovani racun, koji je veci od svih prethodnih na koje sam se zalio...Oni su stvarno cirkus...Пре 10 дана сам добио измењен и умањен рачун јер сам се жалио и платио га.
Данас сам добио други рачун који је још више умањен (мислим да је скинут ХБО само).
Шта радити, претходни је био 1780дин а овај 1450?да их контактирам ил Иса се правим луд?
Stara radi kod mene, nova još uvek ne.Meni trenutno radi i stara i nova.
Da li može da se napravi profil sa desetak odabranih kanala da ostali kanali budu nevidljivi? Bitno mi je zbog starijeg člana porodice kome treba da uključi/isključi tv i da na ch+/ch- provrti te kanale dok ne nađe šta hoće da gleda.Nema sortiranja u smislu numeracije.
Možeš da poređaš kanale kako želiš ali oni i dalje ostaju na istim brojevima.
Npr. možeš da staviš Arenu Premium 1 na ja početak liste, ali ako biraš putem brojeva moraš i dalje da kucaš 300, a ne 1.
U suštini to sortiranje kanala ima funkciju samo ako ideš sa tasterima CH+/CH-
Da. Verovatno je u pitanju prelazni period.… ništa se nije promenilo po pitanju slotova na staroj, a imaš ih manje na novoj…?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari