dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
0800 su najcesce besplatni samo za pozive sa fiksnog.
Te pare za kredit svakako ne idu banci vec operateru. Banka da naplaćuje pozive svojim korisnicima bi morala to da naglasi.Ima i tu istine, ali ipak govorimo o banci koja promoviše maltene potpuno besplatan iRačun, tako da je vrlo privlačna za one koji nemaju za kredit. 😃
Kartice/Detalji pa kada se bude videlo da su povezani dinarski i devizni, onda u Srbiji ćeš trošiti dinare, a u inostranstvu evre i nema autokonverzije (koliko ima dinara ili deviza, toliko). Devizni otvaraš na Više/Onlajn ponuda, a karticu povezuješ po predlošku zahteva kroz inbox (pisamce na početnoj u gornjem desnom uglu).Na osnovu preporuka sa foruma otvorio sam iRacun u banci. Kako je najpovoljnije da konfigurisem kartice za kupovinu online i na POS terminalima u inostranstvu?
Na osnovu preporuka sa foruma otvorio sam iRacun u banci. Kako je najpovoljnije da konfigurisem kartice za kupovinu online i na POS terminalima u inostranstvu?
Kada sam otvarao iRačun dobio sam, osim dinarskog i A vista devizni račun, to nisam očekivao. Na njemu je stanje 20,82 EUR, da li je to neki obavezni minimum, nije me valjda Banka častila? Sa karticama mi je povezan samo dinarski račun. Da li se taj devizni račun može povezati sa karticama? U inboxu nemam nikakav šablon zahteva za povezivanje dev. računa sa karticama. Mislio sam da za takve stvari se ide poslovnicu, ako može online onda ću ga povezati.Kartice/Detalji pa kada se bude videlo da su povezani dinarski i devizni, onda u Srbiji ćeš trošiti dinare, a u inostranstvu evre i nema autokonverzije (koliko ima dinara ili deviza, toliko). Devizni otvaraš na Više/Onlajn ponuda, a karticu povezuješ po predlošku zahteva kroz inbox (pisamce na početnoj u gornjem desnom uglu).
Poslao sam na ppSpomenuo si šablon zahteva za povezivanje
Skidaće sa deviznog i autokonverzija sa tekućeg biće blokirana, odnosno devize nećeš trošiti u Srbiji ako ne budeš imao dovoljno dinara. Može da se bira, ali ovako je najsigurnije. Pritom, naštelovali su da ako je u inostranstvu naplatna valuta RSD (kao na Temu), onda ide sa tekućeg u dinarima.Ako povežem devizni za karticu da li će sva online plaćanja prema inostranstvu skidati sa deviznog ili može da se bira. Ne znam ni šta je isplativije od toga.
Da odgovorim sam sebi. Ako vam treba keš preko limita, na RF bankomatu ima opcija Isplata preko limita. Tu vam je pored kartice potrebna i mobilna aplikacija da generišete privremenu lozinku, u sekciji Tokeni. Tako možete podići 450.000,00RSD. Kad tome dodate i 3 redovna podizanja sa bankomata do 60.000,00, ukupno možete podići do 630.000,00RSD dnevno, ili je i sedmični limit. Ako nekom zatreba, da zna.Pitanje. Ako je 300.000,00 RSD limit za sedam dana, kako mogu veći iznosi da se podignu? U RF banci na šalteru ili ima neka fora na bankomatu? I kako može da se poveća taj limit. Jeste da to jednom godišnje zatreba, ako i tada, ali kad zatreba, frustrirajuće je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari