Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Temu ce da da code za popust kod sledece bulk kupovine :)

Ne ali pogledaj sc9863a ovde pa vidi:
Javi ako odradis sta.
Za C1 koristi:
Otkljucava provereno.

Ima li neko problem na Redbeat C1 tabletu da se restartuje iz čista mira?

Ja sam uzimao slavinu za kuhinju i dobro radi, 2-3 puta jeftinija nego ovde. Ako uzimas tako nesto vidi da su naveli da je od metala, vidjao da stavljaju plastiku gde je ne bi ocekivao van pameti..
Naručio sam je ovde na ananasu, cene su slične. Sad sa ovim 500 din. vaučerima i besplatnom dostavom nema efekta da se naručuje otuda i rizikuje.

Da li je neko uzimao auto dijagnostiku sa Temua i ima li preporuku?

Ovo je OBD2 interfejs, i odgovara za sva vozila sa ovim interfejsom. Astra J ima OBD2.

Sa auto-dijagnostikom je vrlo slicna prica kao sa punjacima za mobilne telefone :)

Ako punjac ( i kabl ) ne podrzava odredjeni protokol - nema brzog punjenja.
Ako dijagnosticki uredjaj ne podrzava neki od protokola - nema komunikacije
sa odredjenim modulom i ocitavanja gresaka :)

@delboy

I ELM327 koji kosta 2$ je OBD2 ;) ;) ;)

Velicina navoja je standardna 1/2" ili 3/4"
Razmak prikljucaka nije svuda isti i steluje se pomocu ekscentar holendera

npr.
cesma.jpg

Sa auto-dijagnostikom je vrlo slicna prica kao sa punjacima za mobilne telefone :)

Ako punjac ( i kabl ) ne podrzava odredjeni protokol - nema brzog punjenja.
Ako dijagnosticki uredjaj ne podrzava neki od protokola - nema komunikacije
sa odredjenim modulom i ocitavanja gresaka :)

@delboy

I ELM327 koji kosta 2$ je OBD2 ;) ;) ;)

Da, i zavrsava posao. Jel ti elm327 ne radi ?

Na kom autu ti radi ???
I sta radi ?
I sa kojim softverom ?

@sasa022

Ne razumem sta hoces sa kazes, jel ti ocekujes da dijagnostikom od 2e postignes isto kao i onom od 2000e ? O tome je vec pisano u nekoj temi (mislim da je AE tema), i nema potrebe da se ponavlja prica. Ova V100 od 10e je odlicna kupovina i radice osnovnu dijagnostiku na Astri J, za ozbiljnije stvari pravac kod majstora.

Ipak nije u temi za AE vec u ovoj

Thread 'OBD uređaji za testiranje motornih vozila' https://forum.benchmark.rs/threads/obd-uređaji-za-testiranje-motornih-vozila.488628/

Poslednja izmena:
Može za nas neupućene šta radi ta skupa dijagnostika?
Zar nije sve u softveru?

Nije. I ovo nije tema o dijagnostikama. Diskusiju o dijagnostikama za automobile možete nastaviti u temi koja je linkovana iznad. Hvala.

Da li je neko naručio neki normalan ruksak a da nije od onog jeftinog najlona? Molio bih neku preporuku.

Jel kupovao neko Stylus Pen za bmax? (nesto malo ozbiljnije od one olovcice sto dolazi sa tabletom)

Da li neko ima preporuku za neki ok smartwatch (alie/temu) sa krštenim displejom (amoled ?) i solidnim interfejsom ili je to manje-više sve isto ?

Imam već 2-3 neka kineska sata i nemogu da se porede ni sa recimo 5god starom Xiaomi Smart band pro fitnes narukvicom, koja je koštala manje od njih u to vreme. Nisam neki zahtevan korisnik, ali me iritiraju one njihove noname app za povezivanje što stalno vršljaju u pozadini, a 50% vremena gube konekciju...

Da li je neko probao da aktivira WhatsApp na Redbeat C1 tabletu u koji je ubacena SIM kartica ?

Baci pogled na Zeblaze satove. Ne znam koliko sam merodavan sa preporukom s obzirom da mi je ovo prvi smart sat ali sam uzeo na preporuku sa foruma i prezadovoljan sam za 11$ :)

Ljudi, probajte danas da odradite Price Adjustment za pošiljke u prethodnom periodu. Svašta je pojeftinilo, ja malopre nakupio četvorocifreni povrat...

Nazad
Vrh Dno