Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Ako su one ukrasne maske za sj glupost, šta tek reći za ovo:

Da li kod kineza ima onih usmerivaca vazduha za klimu? hvala

Potrebna preporuka za inverter 12icu, za grejanje prelazni period i hladjenje prostorije od ~35m2. Budzet je nekih 500e.

Burazer ima Gree Muse Evo 12icu, prezadovoljan je, ali nisam uspeo da nadjem novu.

Drug radi tu, preko njega sam uzeo sebi, napravio mi dobru cenu. Doduše on je inženjer.
Mogu da pitam ako treba kontakt od prodavca, mada je verovatno isti djavo i ako se zove na ove zvanicne brojeve.

Drug radi tu, preko njega sam uzeo sebi, napravio mi dobru cenu. Doduše on je inženjer.
Mogu da pitam ako treba kontakt od prodavca, mada je verovatno isti djavo i ako se zove na ove zvanicne brojeve.
Pitam se kako to izgleda ako npr. kod njih(Daikinstore) kupis klimu da li moze bilo koji ovlasceni serviser ili mora njihovi zbog garancije itd.
Nisam iz BG(150km)

Poslednja izmena:
Meni nije ugradio ovlasceni, ali drug mi je doneo garanciju. Ja sam uplatio po racunu i isao u Trasferu da pokupim klimu (verovatno je zato bila jeftinija). On mi posle dao fiskalni i garanciju.

Pisi u inbox sta te tacno zanima da mu pustim poruku, mozda moze nesto da se sredi.

@Poolmaker
Ne znam sta je tu smesno... Ima i takve radnje samo preko njihovi ako uzmes tvog nekog(ovlasceni) moze biti posle frka ako nesto bude sa klimom...

@style53 ja to onako, ako si shvatio shvatio si, ako ne nije ni bitno i nek ostane na tome.
Ustanovili smo uvoznike za Daikin, ako ih ima još javite. Nije ni loša ideja da se napravi tema u kojoj će biti pobrojani svi uvoznici za najčešće brendove klima u nas, biće od koristi.

Daikin-Store
1.jpg
Klasika... da ti uvale automatski njihovi serviseri, ipak imaju najpovoljnije cene ---> 29.100.- (7btu-12btu) sa 3m :ROFLMAO:

Pa verovatno mozes da preuzmes sam pa ti ugradi tvoj serviser.
To bi bilo najbolje! Danas cu se raspitam...
Za MHI iz KG imam ponudu sve preko njih
Demontaza stare klime, montaza nove i putni trosak(60km) = 18.000
Ali opet skoro svaki dan izlaze neka cuda oko neki modeli po drugim foruma! Zato gledam sad oko Daikin da li moze negde da ispadne neka dobra kombinacija...

Poslednja izmena:
To bi bilo najbolje! Danas cu se raspitam...
Za MHI iz KG imam ponudu sve preko njih
Demontaza stare klime, montaza nove i putni trosak(60km) = 18.000
Ali opet skoro svaki dan izlaze neka cuda oko neki modeli po drugim foruma! Zato gledam sad oko Daikin da li moze negde da ispadne neka dobra kombinacija...
To neki serviser koji prodaje mhi ili prodavnica?
Cena ugradnje je top,sad brale uzimaju po 15-16000 samo za ugradnju.

To neki serviser koji prodaje mhi ili prodavnica?
Cena ugradnje je top,sad brale uzimaju po 15-16000 samo za ugradnju.
Prodavnica imaju samo Mitsubishi H.I i neki Hokkaido
Ma ovde kod mene(CU) pre 2 godine bilo vec 17.000 ;)
pitaj boga koliko sad traze :rolleyes:

Poslednja izmena:
Mora da odem do njih da pogledam te hokaido dal vrede :) Gledao sam ja kod njih MHI mozda se zeznuh za fuji umesto mhi al *** bice vremena se menjaju Hiseanse:)
Vidim da su Hokkaido deklarisane do -20c/-25c i zavisi do modela spustaju do 160w/290w (na papiru)
Na klipu vidi se da imaju grejac tacne... E sad mozda se samo pali tokom DF :unsure:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno