nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Fuijitsu 12LTCA ili Daikin FTXM35A/ RXM35A Perfera?
Gde si nasao 12ltca?Fuijitsu 12LTCA ili Daikin FTXM35A/ RXM35A Perfera?
Imalo ljude sto su preko kp kupili i posle jednu sezonu vec propala/ispucala guma... ali ok lako se zamene...@style53 aha, pojedini deluju jako plastično i nekvalitetno. Odgovaraju za sve klime ili treba da se traži odgovarajuća dimenzija?
Svaka radnja za remont trapova moze da ti uradi to i da odaberes mekocu gumeImalo ljude sto su preko kp kupili i posle jednu sezonu vec propala/ispucala guma... ali ok lako se zamene...
Sve su to univerzalni za klime
Na kojoj spoljašnjoj temp ovako pali-gasi? Možda joj smeta nameštaj, pa brzo vrati sebi "pod nos" topli vazduh?A evo kako radi TCL, ili da ga nazovem EKG? 😀. Šalu na stranu, lepo radi, na - 8 nikakvih problema nije bilo, jedino što malo podigne potrošnju što je i normalno. Ja sam namerno išao na nešto slabiji model pa sam u 32m² stavio klimu koja je deklarisana za manji prostor (valjda beše 22m²) baš zbog modulacije. Međutim i dalje se pali i gasi. Na ovaj korak sam se odlučio jer klima služi za dogrevanje, da je primarno grejanje ne bih se baš igrao sa tim.
(TCL TAC-12CHSD/XA73IS)
@style53 aha, pojedini deluju jako plastično i nekvalitetno. Odgovaraju za sve klime ili treba da se traži odgovarajuća dimenzija?
Moze i to... ali opet cimanje ovako naruci i caoSvaka radnja za remont trapova moze da ti uradi to i da odaberes mekocu gume![]()
12LTCA je jači uređaj sa masivnijom spoljašnjom. Obe vrede novaca, samo gde si našao LTCA, to je stari model, ne pravi se više. Hyperheating mašina, zver.Fuijitsu 12LTCA ili Daikin FTXM35A/ RXM35A Perfera?
Gde si nasao 12ltca?
12LTCA je jači uređaj sa masivnijom spoljašnjom. Obe vrede novaca, samo gde si našao LTCA, to je stari model, ne pravi se više. Hyperheating mašina, zver.
Narucis, das pare i cekas..............cekas...........cekas.........Mozda je nasao kod brata Rusa covek sve ima![]()
Ima po sajtovima ali kad pozoves nema. Proveri samo Aca Klime mozda on ima jednu. Ja kad sam svao prosle god spomenuo mi. Ali kod njega nisam mogao na rate pa sam odustao.Videh da ih ima u nekim prodavnicama. Ili ih zapravo ustvari nema nigde? Nisam zvao da pitam.![]()
Misliš na ACS? Tamo sam ja nabavio moju 12LTCA, ali daleke 2012-te.Ima po sajtovima ali kad pozoves nema. Proveri samo Aca Klime mozda on ima jednu. Ja kad sam svao prosle god spomenuo mi. Ali kod njega nisam mogao na rate pa sam odustao.
ada na primorje,vani,mozda je i vpreko 17! ovo je nerealnO! 16 februar!@Marko.D šta to, spoljnja temperatura kod tebe?
Kod mene je jutros bila -1 a sad u 15h je 0.
ada na primorje,vani,mozda je i vpreko 17! ovo je nerealnO! 16 februar!
+2. Nije nameštaj, klima ugrađena po svim mogućim standardima. Krilca spuštena na nekih 45%, ventilator na medium.Na kojoj spoljašnjoj temp ovako pali-gasi? Možda joj smeta nameštaj, pa brzo vrati sebi "pod nos" topli vazduh?
Ma jeste teko, slazem se, ali mi nije jasna ta proizvodnja, jel postoji tu naka kontrola kvaliteta, postprodajni suport, briga o kupcu i sl..Kod mnogih uredjaja, pa i kod kineskih, vremenom izadje po neki apdejt sa nekim ispravkama, ovde to ne postoji ni u malom mozgu. Od danasnjih klima su napravili svemirske laboratorije, u marketingu naravno, a u praksi ne znaju, kad vec postoji wi-fi umrezavanje, da urade povremeni apdejt i isprave greske u radu, nebuloza u radu nigde vise nego na klimama!Spominjano je ovde u temi, vise korisnika se zalilo na AEHI i softver, ne greju kako treba. Probaj naci preko search opcije. Na kraju su ih vratili ako se dobro secam.
Ja sam vratio Vivax AEHI. Imalo je i do same klime a i do "stručne" montaže kod mene. Uglavnom moj primerak je bio katastrofa.Spominjano je ovde u temi, vise korisnika se zalilo na AEHI i softver, ne greju kako treba. Probaj naci preko search opcije. Na kraju su ih vratili ako se dobro secam.
Ako vec uzimas Midea-u,onda je i uzmi,a ne ove Frankenstajne,u kojima fali pola onoga sto preprodavci u specifikacijama pisu.Nismo vise ni cirkus i to odavno.Iluzija od naroda i drzave.Imam Tesla (AUX) klimu i znam sta pisem.Pola nema od onoga sto su ofrlje nakitili u specifikaciji.Pa zato pola opcija na daljincu i ne radi.Nazalost,to je jedino i sto znamo da uradimo.Da mrsimi,lazemo,mazemo,tudje preprodajemo i krademo.Ni cackalicu vise ne umemo da napravimo,a da bude 100% nasaTreba uzeti u obzir i ovu klimu mislim da ima cak i dvoredni izmenjicac u spoljnoj posto je spoljna veca i teza od ostalih 12ica iz mideine fabrike
![]()
TESLA TM36AG13-1232IHWT KLIMA
KLIMA TESLA TM36AG13-1232IHWT,ERstaro:A+++,Brend:TESLA,Kapacitet:12000 BTU,Energetski razred hlađenja:A+++,Gas:R32,Boja:bela-Tehnomediawww.tehnomedia.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari