Ne ispunjava protokol koji je potreban pa puni manjom snagom.Stigao toocki punjač onaj od 65w.Na xiaomi 12 i tabletu redmi pad pro ne radi brzo punjenje ,takodje na honor 200 pro pokazuje super punjenje ali ne piše da je to punjenje do 65w.Tako da....
Stiglo mi danas 5 komada i pozitivno sam iznenadjen. Poprilicno su tvrde, cvrste i kvalitetno odradjene. Zapratite ako vec niste, bice opet nekad na akciji.Futrola za slusalice, ssd, kablove ili sta god zelite od 0.3 do 0.5$ u zavisnosti od dimenzija. Pretpostavljam da nije neki kvalitet ali ne fali mu nista za ove pare. Ako nece odmah preko linka otvarajte u save now.
I just found this on AliExpress:
US $3.71 | Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable
![]()
Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Pogledaj u Save Now. Kad odeš na naplatu, daju niske cene.Vidim pominjete neke sitnice za smesne pare, gde i kako nalazite to u aplikaciji? Nije da mi treba, nego nekad bih gubio vreme malo pa možda naletim ma nesto korisno...
Ako bude na akciji za 5-6, onda može.![]()
Essager 65W GaN Charger with Retractable Cable PD Fast Charging for Laptop Macbook iPhone 16 15 14 Xiaomi Type-C Phone Charger - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sta mislite o ovom punjacu? Da li se isplati dati 20$+?
Nabijem ga na Toocki! 🤣
- "Čime puniš telefon?"
- "Tukijem."
- "Dobro, bre, samo sam pitao..."
Ma meni je fora sto se vec kabl izvlaci i uvlaci, to mi treba kad mi se kabl zagubi na poslu (ko zna da li ce raditi to posle 30 punjenja).Toocki od 65W na C portu radi Super Fast Charging sa Samsungom A55 (25W).
Bolje njega kupiti ako opet bude za 5-6-7 $ nego taj Essager.
A kako puni na A portu?Toocki od 65W na C portu radi Super Fast Charging sa Samsungom A55 (25W).
Bolje njega kupiti ako opet bude za 5-6-7 $ nego taj Essager.
C ulaz na punjacu ima vecu brzinu punjenja od A punjaca, verovatno je zbog toga, ako si na to mislio.A kako puni na A portu?
Ja probao i puni kao fast.
Na zalost imam samo jedan Essager kabal od 100w i puni kao fast a sa C kablom od 60w puni kao superfast,da li je to normalno?
Koji tačno model punjača i kabla?Meni jedino essager auto punjac i kabal podrzavaju turbo punjenje na xiaomi 12s, tuki vise nikad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari