Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za laptopove i slicne uredjaje mislim da posao baš lepo rade, isprobao sam na nekim modelima, skroz je ok, ali na samsungu ne radi ni onaj 65W siri model, ni ovaj sto je vecina uzimala a ni 45W koji ima i PPS pored PD i QC, radi punjenje 2.0 samo na skupljem modelu od 67W, ja ga sad već poodavno uzeh preko coins sekcije za oko 10e, tako da on ispade najbolji.

Poslednja izmena:
Stigao toocki punjač onaj od 65w.Na xiaomi 12 i tabletu redmi pad pro ne radi brzo punjenje ,takodje na honor 200 pro pokazuje super punjenje ali ne piše da je to punjenje do 65w.Tako da....
Ne ispunjava protokol koji je potreban pa puni manjom snagom.

Futrola za slusalice, ssd, kablove ili sta god zelite od 0.3 do 0.5$ u zavisnosti od dimenzija. Pretpostavljam da nije neki kvalitet ali ne fali mu nista za ove pare. Ako nece odmah preko linka otvarajte u save now.

I just found this on AliExpress:
US $3.71 | Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable
Stiglo mi danas 5 komada i pozitivno sam iznenadjen. Poprilicno su tvrde, cvrste i kvalitetno odradjene. Zapratite ako vec niste, bice opet nekad na akciji.

Vidim pominjete neke sitnice za smesne pare, gde i kako nalazite to u aplikaciji? Nije da mi treba, nego nekad bih gubio vreme malo pa možda naletim ma nesto korisno...

Jel ima neko prodavnicu na AE da preporuci za CPU, a da moze da se dogovri vrednost paketa? Porucio sa SZCPU udarili mi carinu i to svaki put 🥲

Ili na coins , pa earn more coins i tamo ima neki kao super deal-ovi.

Toocki od 65W na C portu radi Super Fast Charging sa Samsungom A55 (25W).
Bolje njega kupiti ako opet bude za 5-6-7 $ nego taj Essager.

Ma meni je fora sto se vec kabl izvlaci i uvlaci, to mi treba kad mi se kabl zagubi na poslu (ko zna da li ce raditi to posle 30 punjenja).
Zbog toga sam pitao, video sam i deuge no name punjace na isti fazon, a slicne cene.

A kako puni na A portu?
Ja probao i puni kao fast.
Na zalost imam samo jedan Essager kabal od 100w i puni kao fast a sa C kablom od 60w puni kao superfast,da li je to normalno?

A kako puni na A portu?
Ja probao i puni kao fast.
Na zalost imam samo jedan Essager kabal od 100w i puni kao fast a sa C kablom od 60w puni kao superfast,da li je to normalno?
C ulaz na punjacu ima vecu brzinu punjenja od A punjaca, verovatno je zbog toga, ako si na to mislio.

Da li ima povoljih ssd-ova 128gb 256? tj 120 240? Pre su kaceni Walram, Netac i slicno, medjutim sad su im cene na tim linkovima skoro duplo vece

Meni jedino essager auto punjac i kabal podrzavaju turbo punjenje na xiaomi 12s, tuki vise nikad.

Kako da vidim koliko mi Coina skida kad kupujem preko app ?

US $6.18 | Essager 6A USB Type C Cable For Xiaomi 11 Realme Huawei 120W Fast Charging Charger USB C Data Cord Type C Cable For Samsung OPPO

US $3.71 | Essager 54W Car Charger 5A Fast Charging Type C Quick Charge 3.0 QC PD 3.0 SCP USB Car Charger For Xiaomi Samsung Iphone Charger

Vrh Dno