Probao sam ja isti punjač na hp 830 g5 sa kablićem sto ima ekran na sebi puni do 50 55w zavisi od napunjenosti baterije tako da treba probati kad je baterija na 10 do 20% kako će se ponašaNapunjenost mu je 90% pa laptop uzima toliko.
Najbolje se proba kad je laptop na 10-20% napunjenosti.
Hvala na infu za kabl, uđoh da potražim Ugreen/Baseus alternativu, njima su cene otišle x3 od kad sam poslednji put kupovao@ironmanbg
Voltme Mini 20W je OK za telefone / tablete do 18W .
Mnogo bolji izbor je Voltme Revo Duo 30W.
@chessmaster
Da si pratio Pracenje posiljki znao bi sta radi BEX.
I sta ti je da kupujes baterije na AE po toj ceni ?
....
( nisam isprobao )
Toocki kabl 100/240W 1-2m 0.16-0.19$
![]()
Toocki 100W USB C to Type C Cable 240W PD3.1 Fast Charging Charger 5A Type C to Type C Cable for Macook Huawei Samsung Xiaomi - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Da, kao što rekoše i kolege pre. Laptopove koristim sa monitorima koji ih pune, pa retko spada na ispod 30%. Moram videti može li softverski da se isključi punjenje preko usbc na macOS, pa da onda probam, jer baterije nerealno traje.Nisam te razumeo najbolje, govoriš o tome da laptopovi prijavljuju punjenje od maksimalnih 35 w sa punjačem tocki od 65 w jer baterije skoro napunjene? Možda ne bi bilo loše da probaš bar jedan na ta dva laptopa da isprazniš na ispod 30% pa da probaš brzinu punjenja.
Ne volim bacati dok nisam 100% siguran, danas probao ponovo i slučajno je ostao priključen na telefon. Nakon nekoliko minuta se probudio, upalilo se svetlo, formatirao ga iz telefona i evo ga radi.Kada je bio stigao odmah mu je urađen h2testw i posle toga je radio normalno. Juče ga spojio sa računarom i ništa, nema svetla nema života u njemu, probano i na telefonu i na još jednom pc-u.
Još jedna uspomena od 0.19$ 😀Kad smo već kod kineskog posla, raspade se Awei
Napravio sam novi nalog na MKD bez popunjavanja profila, imao sve igrice, dobio i neke kupone i rekoh da probam nešto da naručim. Kako sam uneo adresu u profil, prebačeno automatski na SRB!Adresa za shipping je svejedno u Srbiji. Na order confirmation mi stoji moja standardna adresa i na nju bi trebalo i da pošalju, drugu nemaju...
Eventualno mogu da provale i otkažu porudžbinu...pretpostavljam.
Ne znam koliko sada izlazi, a svojevremeno u novembru sam uzimao za 5-6$, a moglo se jos nesto malo jeftinije izvuci.Jel vredi ovaj Anker, mislim, da li je bivao i jeftiniji?
Ipak bih uzeo Anker ili Ugreen, manje snage
I just found this on AliExpress:
€31.09 | Anker USB C 30W 511 Charger (Nano 3) Portable Charger Tpye C Charger for iphone 15 pro max iphone charger fast charging
![]()
Anker 511 Powerhouse|anker 30w Usb-c Charger - Gan Fast Charge For Iphone 15/15 Pro & Galaxy
Meni ovi punjaci, a ima ih nekoliko na mkd postarina od 3,5 do 5 e.0,57$ MKD coins
US $8.00 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger
![]()
Charging Charger | Voltme Charger | Phone Charger | Mini Charger | 20w Charger - 20w Mini Usb - Aliexpress
Kao što neki preporučuju Fenvi wifi adaptere, a ima i 3x jeftinijih 😀@ironmanbg
To je kao da pitas da li uzeti Xiaomi/Poco / OnePlus za 400-450€
ili Samsung S za duplo vise / iPhone za 3x vise para , a slicnih
karakteristika
Ja imam Zablaze, 3 sata, rade bez problema, ali koliko para toliko i muzike, meni sluzi za obavestenja, razgovor i alarm.Kakvi su satovi sa alija , crkavaju li brzo ili... svidja mi se ovaj model
MKD4,603.69 | NORTH EDGE APACHE-46 Men Digital Watch Outdoor Sports Running Swimming Outdoor Sport Watches Altimeter Barometer Compass WR50M
Ili preporucite nesto drugo.![]()
NORTH EDGE APACHE-46 Men Digital Watch Outdoor Sports Running Swimming Outdoor Sport Watches Altimeter Barometer Compass WR50M - AliExpress 1511
Kakvi su satovi sa alija , crkavaju li brzo ili... svidja mi se ovaj model
MKD4,603.69 | NORTH EDGE APACHE-46 Men Digital Watch Outdoor Sports Running Swimming Outdoor Sport Watches Altimeter Barometer Compass WR50M
Ili preporucite nesto drugo.![]()
NORTH EDGE APACHE-46 Men Digital Watch Outdoor Sports Running Swimming Outdoor Sport Watches Altimeter Barometer Compass WR50M - AliExpress 1511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari