Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@Poolmaker Nije dugo trajao...Jel se posle nekog veceg upisa upokojio, mozda se pregrejao ? Cini se bolja varijanta neki USB 3.0 enclosure i jeftin SSD tipa Netac, malo su vece dimenzije ali zilavije na upise i temperature sigurno.

Što ne probaš da kontaktiraš prodavca, pogotovo ako je njihova prodavnica?

U coinsima idite.
Ukucajte VOLTME 20W Mini
Pokazuje 95% popusta

Trenutno ima dosta povoljnih i 2.1 hdmi 8k/4k kablica.

Samo pitanje, dal svi 2.1 hdmi kablovi moraju da podrzavaju hdr10, dts, dolby vision, earc, arc, vrr, 10 bita, 8k 60hz/4k 120hz ...?
Jel im to neki standard, ili opet sve zavisi od kabla do kabla?
Bitne su mi sve one stavke.

Da li ima nekih proverenih audio kablova?
Za save now sekciju nema pretraga vec samo sto oni nude?
Meni danima skoro sve iste ponude :(

Neki usb c na 3mm za samsung a da radi,useti dva,doduse jeftini ali ne rade nista.

Neki usb c na 3mm za samsung a da radi,useti dva,doduse jeftini ali ne rade nista.
Ovaj radi i sa Samsungom
I just found this on AliExpress:
US $3.22 | HIFI DAC Earphone Amplifier USB Type C to 3.5mm Headphone Jack Audio adapter Digital Decoder AUX Converter for Xiaomi Huawei P40

US $8.00 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger

0.28$ mkd coins
А поштарина?
И какав је тај Волтме, у односу на Есагер и Тоцки? На неке Тоцки моделе се доста жале у коментарима.

Uzeo sam ove baterije za 320dinara sa Alija ( free shipping ), i danas mi ih donosi BEX? kurir privatna kurirska sluzba i naplacuje mi za njih jos 320din postarinu. Znam da posta ne moze da postigne da dostavi sve Temu i Ali posiljke ali odkad koja je fora da ja moram da placam to privatnoj kurirskoj sluzbi? Platio sam tacno duplo vise nego sto stvar kosta zbog toga.

@ironmanbg

Voltme Mini 20W je OK za telefone / tablete do 18W .
Mnogo bolji izbor je Voltme Revo Duo 30W.

@chessmaster

Da si pratio Pracenje posiljki znao bi sta radi BEX.
I sta ti je da kupujes baterije na AE po toj ceni ?

....
( nisam isprobao )
Toocki kabl 100/240W 1-2m 0.16-0.19$

Da li je možda neko uzimao punjač za One Plus na AliExpressu, ima li neki da je stvarno provereno originalni?

Da li je neko poručivao "akcione kamere" poput ove? Treba mi da stavim klincu na biciklu, ništa specijalno, ali ne bih baš da bacim pare ako su baš loše.
US $33.25 | 4K Action Camera 1080P/30FPS WiFi 2.0" 170D Underwater Waterproof Helmet Video Recording Camera Sports Cameras Outdoor Mini Cam

Nisam znao za postojnje ove posebne tema, pa sam pitao u opštoj AliExpress temi...
Imate li neku preporuku za magnetni kabal za punjenje, a da podržava 100w?

Da li ima nekih proverenih audio kablova?
Za save now sekciju nema pretraga vec samo sto oni nude?
Meni danima skoro sve iste ponude :(
Isti slucaj je i kod mene.Stalno mi se vrte iste stvari u ponudi.
I mene interesuje da li postoji u save now sekciji pretraga ili ne?

Postoji beskonacan skrol i to je to, obicno sve dobre stvari budu medju prvih 20-30 artikala.

Da se nesto eventualno pojavi u Save Now, mora da se otvori neki artikl koji je teoretski predvidjen za to ali nije do sad izasao.

A i u tom slucaju popust ce se pre pojaviti u Coins, sad su i tu visoki a nema ih u Save Now.

Ovi izgleda nikad neće rešiti bag vezano za business account. Nisam prijavljen još uvek na businesses program, a pojedini proizvodi mi imaju tu ponudu.
Ako prebacim na retail, više nemam veliki popust za coinse, nego samo 5%, a ako pokušam da kupim preko tog business programa u 99% slučajeva mi izbaci "product unavailable". Kao sad za ovaj Orico enclosure.

Par poruka je obrisano
BEX verovatno nesto "lovi u mutnom"

Ako ne izdaju obracun PDV-a , onda treba zahtevati racun
prilikom isporuke na kom jasno pise sta su naplatili.

Neka gruba racunica za period kraj decembra - kraj januara je oko 8000 LP.....PP paketa
LP00033xxxxPP - LP00041xxxxPP

@kalin62

Taj adapter na 2,4GHz ide do 50/50Mbps ( konekcija sa ruterom do 150Mbps ) ,
a na 5GHz ( konekcija sa ruterom do 433Mbps ) najverovatnije oko 100/100Mbps

Ako imate noviji dual-band ( WiFi6 ) ruter , treba traziti i WiFi6 adapter.

Sivi sonizoon nešto preko $11 za 128GB i $17 za 256GB

US $32.19 | SONIZOON PSSD USB3.1 128/256GB/512GB Portable Solid State Flash Drive PC External Solid State USB3.0 Pen Drive Windows To Go

Takođe malo bolji kabl:

US $18.32 | Toocki USB4.0 Cable Gen3 40bps 8K@60Hz Tunderbolt 3 240W Type C to Type C Fast Charging Cable for Macbook PS5 iPhone 15 Switch

Ostalo je pretežno ista ponuda koja se ne menja već danima.

Ima i kupon od prodavnice pa SONIZOON ispadne $16.38.

Ima i ovaj kablić za $0.38.

US $11.98 | Toocki 60W USB C Cable 2 in 1 PD Fast Charing USB Type C to Type C Cable for iPhone 15 Macbook Samsung Xiaomi POCO Realme Huawei

I $0.3.

US $13.98 | Toocki Spring USB Type C Cable Fast Charging 6A Telescopic Car USB Charger USB C Cable for Samsung Xiaomi Huawei Realme Oneplus

@ironmanbg

Voltme Mini 20W je OK za telefone / tablete do 18W .
Mnogo bolji izbor je Voltme Revo Duo 30W.
Meni bi odgovarao punjač sa jednim usb C i jednim usb A izlazom, više mi ne treba, a rekao bih i da se punjači jače snage više i greju, sudeći po komentarima.

Vrh Dno