Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Uspeo sam greskom da platim data frog skuplje, u coins sekciji je dosta povoljnija cena 11$ umesto 20$. Da li da otkazem kupovinu s obzirom da je ista prodavnica, 2 dzojstika mi ne trebaju 😁

Hvala na brzom odgovoru.Videcu veceras kad dodjem sa posla pa da porucim.Pretpostavljam da i sa ovim drugim modelom isto nema greske?
UGREEN koristim godinama, nikad problem sa njima. Ovaj citirani model bi trebalo da je novija generacija, manji je u svakom slučaju od ovog drugog (ali ima port manje, pa zavisi šta ti treba).

Ja poručih Kodak sa Temua pre par dana za malo manje od 2500 za 1TB. Videćemo kakav je.

Kakvo li je ovo njesra, zna li neko? Baš sam se nadao projektoru, ali na Aliju 0!

Kako (očekujete da) vam stižu paketi u Srbiju ako naručite na Makedoniju, nije mi jasno?

Uzeh Alientek T80P lemilicu za 22e preko MK i Coins...standardno bi me koštalo 35e. To su cene bez onog kupona, tad još nisam znao za njega.

Nađoh i neke switcheve za tastaturu koje sam merkao (MZ Y1X) za 20e umesto za 33e preko SRB...

Kako (očekujete da) vam stižu paketi u Srbiju ako naručite na Makedoniju, nije mi jasno?
Adresa za shipping je svejedno u Srbiji. Na order confirmation mi stoji moja standardna adresa i na nju bi trebalo i da pošalju, drugu nemaju...

Eventualno mogu da provale i otkažu porudžbinu...pretpostavljam.

Može li link za te jeftine SSD-ove na Ali i Temu? Hvala!

Da se nadovezem, ako nije ista cena kroz klik, morate po Coins delu da trazite, neko ce sigurno to da napise :p

Sve sto stavljam vazi za kupovinu kroz MK, nesto ce da vazi i za nas

Liitokala Punjac za Ni MH baterije, da ne uzimate one skalamerije sa Temua, Lii-500 bez adaptera je 15$, ko ima adapter to je dobra opcija, sa adapterom je 20$

I just found this on AliExpress:
US $47.23 | Liitokala Lii-500 Lii-S12 D4XL 18650 Smart Battery Charger,3.7V 18350 14500 18500 21700 26650 1.2V AAA NiMH Lithium LCD Charger
8.72$, @slobomo je uzimao koliko se secam i navodno su ok

US $40.61 | HOCO EW72 Wirelss Bluetooth 5.4 ANC Noise Reduction Earphone With LED Full Touch Smart Screen Charging Box Music Sports Earbuds

Netac SSD 120GB za 6.96$, 1TB je oko 36$

US $13.32 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC
Ovde vam je link ssd-a, samo je trebalo da se vratite na prethodnu stranicu.

Poručih i Kodak SSD od 1TB sa Temu-a. Ali, krvavi Temu! Poručujem SSD, pa uzeh i jedan rack. Izlazi dole poruka POSLEDNJI KOMAD. Ja da stavim u korpu, on ni da da četiri boje biram!

Essager 100w punjac kroz coinse oko 11e
Anker nano 30w kroz coinse i kupon oko 6.5e
Anker p20 i p2 mini 12-13e kroz coinse i kupone

Naravno sve na Makedoniji, nažalost Anker kuponi ne važe za zvučnike :(
Koliko se to isplati kupovati i cekati ako ovde imamo Redmi Buds 6 Play i Active i QCY T1C, T17, T27 za iste pare? Da li ima nesto povoljnije a pristojno (Baseus, Lenovo, Redmi) kod kineza za neku svakodnevnu upotrebu, bez brige ako se ostete ili izgube? Za bas uzivanje u muzici imam dosta bolje (zicne) sluske.

Ja sam ga bio kupio za manje od 10 dolara prošle godine. Koristim ga na android boxu za stare igrice. Meni je odličan, ima i vibraciju.

Edit: Preteče me kolega. Post se odnosi na datafrog džojstik.

Imate zeblaze gts 3 pro ,preko coinsa za 12 eura
Porucio sam supruzi.

Ako izadje nekom zeblaze ares 3 pro preko coinsa, nek javi. To sam pikirao za sebe.

Moze neka prekporuka za H11 led zute sijalice?
Vidi na ovoj temi, možda je tamo neko kupovao žute.

Pogledaj DawnKnight, nisu im loši proizvodi, imaju 4300K, mada je to baš svetlo žuta.

Flesira link, bukvalno ga odsece, potrazi po ovim recima pa u makedonskom coins delu

Prilozi

• Screenshot_20241111_172626_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241111_172626_AliExpress.jpg
    133.7 KB · Pregleda: 84
  • Like
Reagovanja: s5p
Mislio sam da je GTR, ovo je GTS, ništa hvala svakako

Da li je dobra kupovina za 21.15$?

Nazad
Vrh Dno