A bas gledam i pitam se sta ljudi radite sa toliko kablova i toliko punjaca!?Ovo kako je krenulo, uskoro ću imati više punjača nego uređaja koji se pune.![]()
Sta si uzeo na kraju? I mene isto zanima.Treba mi preporuka za neki joypad, gamepad za android/ios telefon, teleskopski po mogucstvu ako je neko kupovao već provereno bilo bi extra?
Kako do kupona od 1$?Trenutno je 3.93$, uz Store coupon od 1$.
Mislim da je kod mene, kao i kod većine ovde klasičan FOMO kad se vidi priličan popust u odnosu na standardnu cenu. Kinezi to dobro znaju, pa zato i puštaju ovakve akcije sa malim brojem artikala. Evo tek se sad setih da sam već uzeo anker od 30W koji je postavljen ovde pre 3-4 nedelje ako se dobro sećam. Samo ga probao da li radi i ostavio ponovo u kutiju, zato sam i zaboravio na njega. Pored njega imam, ali ne koristim, i baseus od 65W, i evo ponovo gledam da li uzeti ovaj toocki od 65W, samo zato što je smešna cena.A bas gledam i pitam se sta ljudi radite sa toliko kablova i toliko punjaca!?
Predpostavio sam, to sam i isao, ali ne nudi adekvatan kupon.@e46glogi
Ides na Store i tu ima Dicounts & Coupons, pa na Collect, moguce da moras u Follow store...
Toocki Online Store
Toocki Online Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Discover the wide range of products from AliExpress Top Seller Toocki Online Store. Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.a.aliexpress.com
Meni za ove futrole pokazuje da su oko $3.Futrola za slusalice, ssd, kablove ili sta god zelite od 0.3 do 0.5$ u zavisnosti od dimenzija. Pretpostavljam da nije neki kvalitet ali ne fali mu nista za ove pare. Ako nece odmah preko linka otvarajte u save now.
I just found this on AliExpress:
US $3.71 | Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable
![]()
Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Brdo kablova ispod dolar
I just found this on AliExpress:
US $2.56 | Toocki 240W USB C To Type C Cable For Xiaomi 13 12 PD 3.1 Fast Charging Charger Cord Type -C Cable For Realme Samsung S23 Poco
![]()
Toocki 240W USB C To Type C Cable For Xiaomi 13 12 PD 3.1 Fast Charging Charger Cord Type -C Cable For Realme Samsung S23 Poco - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Najskuplja je 0.53$ preko MKD, tako meni pokazuje.Meni za ove futrole pokazuje da su oko $3.
Da li mislis na punjac ili kablove?Na koju ste zemlju podesili kada dobijete free shipping za toxcki. Meni stoji 1,34 za mkd
Udjes dole desno na Account, na vrhu stranice pored imena imas zastavu neke zemlje, tu izaberes Makedoniju.Propustio sam taj voz kad se objasnjavalo sve to u vezi Makedonije. Jel moze u kratkim crtama sta treba da se uradi za to?
Probaj u u podesavanjima telefona da izbrises kes iz aplikacije.Probao, i dalje su mi cene iste kao preko Srbije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari