Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@Lost GhOsT

Da, sad je i meni tako, verovatno su prodali odredjeni broj koje je bio predvidjen za ovoliki popust. Moguce da se pojavi ponovo u toku dana, treba proveravati.
Ovaj drugi sam porucio pre 15-ak min...

Sad i onako ni jedan telefon neće dolaziti sa punjačem… neka ima da se deli bližnjima… uzeh i ja još jedan😁

Ja kupio jedan i vise se ni ne pojavljuje taj punjac ni na coins ni na save now.

Zadrzi dugo na link i idi na Open in external app ili kako se vec zove kod tebe, otvorice ti.

Necu da pipam vise, odgovara cena svakako, da ne ostanemo i bez jareta i para.

12.41$ kroz MKD Coins

I just found this on AliExpress:
US $40.74 | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Novcici se izgleda povampirili, za dosta toga sad skida precizno koliko pise
Netac 4.6$ 128GB itd

US $12.62 | Netac SSD sata3 Hard Drive 2tb 1tb 512gb 256gb 128gb Disk 2.5 inch SATAIII HDD Internal for Computer PC

Poslednja izmena:
Kod mene je taj punjac 6.35$ sa svim popustima preko MKD.

A bas gledam i pitam se sta ljudi radite sa toliko kablova i toliko punjaca!?
Mislim da je kod mene, kao i kod većine ovde klasičan FOMO kad se vidi priličan popust u odnosu na standardnu cenu. Kinezi to dobro znaju, pa zato i puštaju ovakve akcije sa malim brojem artikala. Evo tek se sad setih da sam već uzeo anker od 30W koji je postavljen ovde pre 3-4 nedelje ako se dobro sećam. Samo ga probao da li radi i ostavio ponovo u kutiju, zato sam i zaboravio na njega. Pored njega imam, ali ne koristim, i baseus od 65W, i evo ponovo gledam da li uzeti ovaj toocki od 65W, samo zato što je smešna cena.

@e46glogi uđeš u prodavnicu (klik na ime) i na prvoj strani će biti kupon, klikneš na collect.

Jel ko naručivao kakve društvene igre za decu i ima neku preporuku? Najbolje nešto zarazno sa prostim pravilima, ali dubokom strategijom.

Naručio sam juče Blokus za samo 15 evra sa isporukom, dok bi me ovde koštao 50. Baš sam tražio prodavca gde kupci kažu da je proizvod identičan originalu.

Futrola za slusalice, ssd, kablove ili sta god zelite od 0.3 do 0.5$ u zavisnosti od dimenzija. Pretpostavljam da nije neki kvalitet ali ne fali mu nista za ove pare. Ako nece odmah preko linka otvarajte u save now.

US $3.71 | Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable

Brdo kablova ispod dolar

US $2.56 | Toocki 240W USB C To Type C Cable For Xiaomi 13 12 PD 3.1 Fast Charging Charger Cord Type -C Cable For Realme Samsung S23 Poco

Poslednja izmena:

Prilozi

• Screenshot_20250120_143630_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250120_143630_AliExpress.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 31
@e46glogi
To bi trebalo da bude taj kupon, jer je punjac preko 10$, ali sada vise nije na popustu kao sto je bio prepodne...
Screenshot_2025-01-20-14-44-30-723_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Futrola za slusalice, ssd, kablove ili sta god zelite od 0.3 do 0.5$ u zavisnosti od dimenzija. Pretpostavljam da nije neki kvalitet ali ne fali mu nista za ove pare. Ako nece odmah preko linka otvarajte u save now.

US $3.71 | Portable Shockproof Headphone Case Earphone Bag Headset Storage Bag Hard Shell Earphone Accessories memory Card USB Cable

Brdo kablova ispod dolar

US $2.56 | Toocki 240W USB C To Type C Cable For Xiaomi 13 12 PD 3.1 Fast Charging Charger Cord Type -C Cable For Realme Samsung S23 Poco
Meni za ove futrole pokazuje da su oko $3.

Na koju ste zemlju podesili kada dobijete free shipping za toxcki. Meni stoji 1,34 za mkd

Propustio sam taj voz kad se objasnjavalo sve to u vezi Makedonije. Jel moze u kratkim crtama sta treba da se uradi za to?

Propustio sam taj voz kad se objasnjavalo sve to u vezi Makedonije. Jel moze u kratkim crtama sta treba da se uradi za to?
Udjes dole desno na Account, na vrhu stranice pored imena imas zastavu neke zemlje, tu izaberes Makedoniju.
Adresa ti ostaje stara koja vec jeste, i ako zelis u podesavanjima promenis valutu, da ti cene prikazuje u USD ili EURO, inace pokazuje u MKD novcima.

Nazad
Vrh Dno