Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jel ima neko da je kupovao samo kabl za Xiaomi 120W punjac da je proveren da ima 120W max quick charge? Moj originalni je na izdisaju pa mi treba zamena ako neko ima proveren link.

Jel ima neko da je kupovao samo kabl za Xiaomi 120W punjac da je proveren da ima 120W max quick charge? Moj originalni je na izdisaju pa mi treba zamena ako neko ima proveren link.

Radi 120w ko na originalu. Ja sam uzeo 1m 120w.

Nikad nemam te cene kroz coins, kod mene ga nalazi najniže 2.19€, to jest ova mi je cena direktno kroz link a kroz coins 4.38€
Screenshot_20240912-124839_AliExpress.png

Poslednja izmena:
Otvori link preko telefona pa pogledaj u Discount finder u Coins delu

Kroz koinse obično mi izleću prodavnice sa malo prodatih primeraka. Npr. prodavnica za projektor P30 koja je prodala preko 3000 kom traži oko 60 eur dok neka koja je prodala 30 kom i ima 2 review proizvoda traži samo 35 eur (sad neki dan beše 30 eur). Totalno nisam pametan, ne daju mi se neke pare jer znam da ga je bilo za dvadesetak eur a ne bacaju mi se iste na neki proizvod (ko zna kakav) koji će brat Kinez da upakuje za 35 eur...
Verovatno ću još da sačekam, pošto pre samo nedelju dana nije postojalo ovog proizvoda ispod 50 eur

Treba mi preporuka za neki joypad, gamepad za android/ios telefon, teleskopski po mogucstvu ako je neko kupovao već provereno bilo bi extra?

Prilozi

• IMG_4046.jpeg
    IMG_4046.jpeg
    47 KB · Pregleda: 61
Gde su nestale ove prodavnice digtaling i cute... sa jeftinim i proverenim proizvodima, ovo bas otislo u aut...
Ja imam neke proizvode kupljene početkom godine od tih prodavnica i kada uđen na proizvode otvara oficijalne prodavnice tih artikala. Npr. brendProizvoda Official Store

• Like
Reagovanja: M J
Nadjoh te prodavnice preko nekih artikala koje sam porucivao, ali nema nista u ponudi, kad kliknem npr na Consumer Electronic izadje mi: No matches were found for your refined search.
E sad da li je to samo za nas i nase trziste ili za sve.. *emliga

• Like
Reagovanja: M J
Factory Direct Collected Store ili prelazi na skupe stvari (imaju nešta mini PCa i opreme) ili se gase trećeg nema. Sa jeftinim sitnicama odavno ne prolaze jer su na drugim mestima i po 20-30% jeftiniji i ja sam uzimao kod njih kada natrčim u choice na nešta povoljno od skupljih stvari pa onda dodajem sitnice jer je registrovana pošiljka. Vidim da je i Factory Direct Retail Store potpuno prazan a da li je isti vlasnik pojma nemam.

Hoco 30W punjac za 1.42$ u korpi, vrlo je moguce da nece da radi sa linka, ako radi, super, ako ne, sta je tu je.

Na desktopu smanji na 2.63$, mozda ce toliko i preko aplikacije i to je ok cena jer po fotkama iz opisa deluje kao da je solidnog kvaliteta.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $6.21 | HOCO 30W Dual-port Charger Quick Charge 4.0 3.0 Type C PD USB C Charger For iPhone 15 Pro Max Xiaomi Huawei Samsung Fast Adapter

Probajte i sa narednog linka

Spušta na 1.73€ sa prvog linka

Ako naleti neki pouzdan od 100 - 120w ili neki dobar za auto na nekom popustu, dajte link!

1.08$ kroz Coins, na sopstvenu odgovornost

US $4.99 | Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging
Ja sam pre 2 meseca uzeo ovaj
u bundlu sa još dva artikla i koštao me malo manje od 3$
Prezadovoljan. Ženin xiami telefon puni na Mi charge brzini koja je maks na njenom original punjaču. A takodje i iPhone 11 puni solidno.

Hoco 30W punjac za 1.42$ u korpi, vrlo je moguce da nece da radi sa linka, ako radi, super, ako ne, sta je tu je.

Na desktopu smanji na 2.63$, mozda ce toliko i preko aplikacije i to je ok cena jer po fotkama iz opisa deluje kao da je solidnog kvaliteta.

US $6.21 | HOCO 30W Dual-port Charger Quick Charge 4.0 3.0 Type C PD USB C Charger For iPhone 15 Pro Max Xiaomi Huawei Samsung Fast Adapter

Probajte i sa narednog linka

Ne deluje kvalitetno https://ae-pic-a1.aliexpress-media.com/kf/Aac475fb189154efcb4a2069059ebbf1co.jpg_.webp Bolje dati par dolara vise za provereno ili 6-7 za one od 65W.

Za kvalitet licno imam Baseus 65W GaN i Anker 30W GaN, sigurno necu da koristim Hoco ili Essager pored ova dva, ali za nesto nekome mogu da nadju namenu.

Ovo je samim tim za ljude kojima treba ultra jeftin punjac za nesto i naravno da ne moze da bude neki bajan kvalitet za 1.42$ ili 2 i kusur $ ili za onaj Essager za 1.08$, zato se kupuje na svoju odgovornost i uvek preporucujem da se ne ostavljaju nasamo na duze vreme kada rade, isto tako licno ne ostavljam ni Baseus ni Anker.

Hoco na oko (mala rima) deluje da je jos i ok po toj ceni za razliku od nekih no name punjaca koji za 3$ imaju 17 portova, na njima pise 65W ili 120W a imaju x puta gore komponente od toga sa slike.

Inace 65W za 7$ imas relativno retko u poslednje vreme i poslednji je bio Toocki koji sam kacio i koji je planuo za par sati a pre njega pre par meseci Asometech. Pre oba je isao Baseus za oko 10ak $.

Za kvalitet licno imam Baseus 65W GaN i Anker 30W GaN, sigurno necu da koristim Hoco ili Essager pored ova dva, ali za nesto nekome mogu da nadju namenu.

Ovo je samim tim za ljude kojima treba ultra jeftin punjac za nesto i naravno da ne moze da bude neki bajan kvalitet za 1.42$ ili 2 i kusur $ ili za onaj Essager za 1.08$, zato se kupuje na svoju odgovornost i uvek preporucujem da se ne ostavljaju nasamo na duze vreme kada rade, isto tako licno ne ostavljam ni Baseus ni Anker.

Hoco na oko (mala rima) deluje da je jos i ok po toj ceni za razliku od nekih no name punjaca koji za 3$ imaju 17 portova, na njima pise 65W ili 120W a imaju x puta gore komponente od toga sa slike.

Inace 65W za 7$ imas relativno retko u poslednje vreme i poslednji je bio Toocki koji sam kacio i koji je planuo za par sati a pre njega pre par meseci Asometech. Pre oba je isao Baseus za oko 10ak $.
Ja sam pratio Anker 120W i ispod 4500 ga nisam video, pa sam se iznervirao i odustao. Kupio sam jedan od tih jeftinih "GaN" čisto kad putujem da posluži. Kad je jedan kabl na njemu, puni on 33W. Čim su 2,svi portovi su 5V. Može i tad da se dobije oko 15W, tako da mi za putovanja odgovara.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno