Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kakva je ta kurirska sluzba M-ONE?
Vidim da mi temu salje paket po njima iako zivim na selu i imamo postu.
Da li oni nesto naplacuju?

Milšped, ide preko Dexpressa, ne bi trebalo ništa da ti naplate

Kakva je ta kurirska sluzba M-ONE?
Vidim da mi temu salje paket po njima iako zivim na selu i imamo postu.
Da li oni nesto naplacuju?
Oni su u ovom slučaju špedicija, ne rade isporuku, paket ćeš dobiti preko neke od standardnih kurirskih službi.

@alex1974

Milsped ( M-One ) i Transfera su spedicije koje rade prihvat paketa iz Kine ,
posrednik su na carini i posle carine posiljke prosledjuju
Posti , DExpress-u i City Express-u

Znaju da "zaj**** stvar" svi u lancu isporuke :(

Stigao projektor, relativno brzo, za svega 9 dana. Samo mi nije jasno kako drugi deo narudzbe i ostale stvari nisu jos ni krenule iz Kine, a projektor i presa za kafu jesu. Ovo je stiglo preko Dexpresa, a ostalo bi trebalo preko Poste, ako poleti nekad.

Ok izgleda projektor, samo nisam siguran da umem sliku da namestim kako treba. Koliko je optimalno da bude udaljen i da li je bolje ako stoji na nekoj visini? Ako ima pametnih saveta za podesavanje, slusam. 🙂

Otvori posebnu temu za savete oko projektora!
Postavljanje je baš straight forward, staviš, probaš, mrdneš.

Interesantno kako je popularna Kodak SSD kartica od 1TB maltene preko noći poskupela za duplo. Sreća pa sam bar kupio jednu.

Za 5 dana paket dodje u Srbiju..... i onda ga danima vuku po magacinu :(

carina.jpg

@Blaham

Akcija je trajala od novembra....

Ssd disk, ovo i jeste realna cena, ustvari i ovo je povoljno. Na aliju je bila oko 70 evra.

Meni je upravo stigao poslednji Kodak 1TB SSD koji sam poručio. Šteta što je poskupeo noćas, jer su mi bili zgodni za dopunu porudžbina, ali i dosta je vala bilo. Kad ne mogu sam da se kontrolišem, morali su oni da preseku. 🤣

Koja je cena bila za SSD disk i SSD karticu?

Strateško partnerstvo Temua i Pošta Srbije​

Temu sklopio partnerstvo sa kompanijom u Srbiji: Unapređenje usluga i dostava za potrošače u Srbiji je glavni cilj​

Kakva su ovo stratreška partnerstva? Zar nisu i do sada imali ugovor sa Poštom Srbije?

Meni mirise da postu uskoro preuzimaju kinezi i da cemo se spasiti kradje i dranja.

Nazad
Vrh Dno