Ovo i mene zanima, ima li neko iskustva šta vredi kupiti do nekih 50$ - ako uopšte nešto ima, trebaće mi za leto za ronjenje.Da li je neko poručivao "akcione kamere" poput ove? Treba mi da stavim klincu na biciklu, ništa specijalno, ali ne bih baš da bacim pare ako su baš loše.
I just found this on AliExpress:
US $33.25 | 4K Action Camera 1080P/30FPS WiFi 2.0" 170D Underwater Waterproof Helmet Video Recording Camera Sports Cameras Outdoor Mini Cam
![]()
Null 4K Outdoor WiFi Action Camera Helmet Video Recording 4K/30FPS WiFi 2.0
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ako neko moze da mi kaze kod ovog kucista,da bi se prikacio na komp ili tv preko USB konekcije da li onda kupujem verziju "Micro-B 5Gbps"?1,70$ MKD coins
I just found this on AliExpress:
US $9.98 | ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5 6Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop
![]()
ORICO HDD Enclosure 2.5 SATA to USB 3.0 Adapter Hard Drive Case 5 6Gbps HDD SSD Hard Drive Enclosure Support UASP for PC Laptop - AliExpress 7
Tako je, u tome je i fora da svako mora da kupi orginalni punjac, ukoliko zelis ultra mega punjenje.Ja koliko sam shvatio svi BBK brendovi koriste isto nestandardno brzo punjenje pod različitim imenima što stvara priličnu dodatnu zabunu. Vooc, Dart i Warp punjenje su ista stvar.
A razlikuju se od standardnog brzog punjenja (power delivery standarda).
Tako da ako hoćeš maksimalne performanse uzmi njihov originalan punjač i originalan kabel.
Pogledajte prilog 479292
Ima svrhe zbog brzog punjenja više uređaja. A "kablovi" mislim da nisu samo kablovi, već imaju čip.Znači nema svrhe naručivati 100w punjač kad oni to ne mogu da iskoriste. Znači ili originalni ili neki 5v 2a za dva dolara bar da ti ne bude žao para.
A sto se tiče kablova, jel je i tu bitan protokol kao na punjaču ili se kablovi rangiraju samo po amperaži? Tipa ako moj realme punjač radi na 10v 6.5a jel dovoljno da kupim kabal od 7a i da sam siguran da ce povući max 65w kao i originalni?
Po mom dosadasnjem iskustvu sa kablovima i punjacima do 45w svaki moze da izvuce brzo punjenje telefonima kojima je deklarisano do 45w, testirao sam na P40, a sa Xiaomi modelom nece ni jedan koliko god w pisalo, samo pise brzo punjenje (koje mi je do 15 min sporije od 120w).Znači nema svrhe naručivati 100w punjač kad oni to ne mogu da iskoriste. Znači ili originalni ili neki 5v 2a za dva dolara bar da ti ne bude žao para.
A sto se tiče kablova, jel je i tu bitan protokol kao na punjaču ili se kablovi rangiraju samo po amperaži? Tipa ako moj realme punjač radi na 10v 6.5a jel dovoljno da kupim kabal od 7a i da sam siguran da ce povući max 65w kao i originalni?
Možda ti ovo pomogne...Trenutno ima dosta povoljnih i 2.1 hdmi 8k/4k kablica.
Samo pitanje, dal svi 2.1 hdmi kablovi moraju da podrzavaju hdr10, dts, dolby vision, earc, arc, vrr, 10 bita, 8k 60hz/4k 120hz ...?
Jel im to neki standard, ili opet sve zavisi od kabla do kabla?
Bitne su mi sve one stavke.
Kod mene 65%Jel moze neko sa mkd acc da proveri koji je % popust ovih naocara u Save Now. Samo me procenat zanima posto cena varira od tipa stakala.
![]()
Zenottic Carbon Fiber Prescription Progressive Glasses Men Anti Blue Light Photochromic Eyewear Square Optical Myopia Eyeglasses - Prescription Glasses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Meni daje "36%" popusta.Jel moze neko sa mkd acc da proveri koji je % popust ovih naocara u Save Now. Samo me procenat zanima posto cena varira od tipa stakala.
![]()
Zenottic Carbon Fiber Prescription Progressive Glasses Men Anti Blue Light Photochromic Eyewear Square Optical Myopia Eyeglasses - Prescription Glasses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
A koji magnetni kabal uzeti, a da podržava 10v 6.5a? Zapeo sam za kabal zato sto osoba za koju kupujem (konkretno moja majka) ima priličan problem sa vidom pa joj predstavlja muku dok utera kabal u usb c ulaz. Prošli telefon je unakazila tu oko ulaza. Donekle pomaze to sto je usb c simetričan, ali opet je noćna mora. Sa micro usb kablovima to je bila misaona imenica. Ovako ovi na magnet značajno olakšavaju stvar.Porucio ovaj na kraju.
I just found this on AliExpress: US $26.93 | Honor 300 200 100 Pro 100W Fast Charger USB A/C SuperCharge Power Adapter 6A PD Cable For Magic 7 6 5 3 Pro V2 VS2 VS3 V2 V3
![]()
Honor 300 200 100 Pro 100W Fast Charger USB A/C SuperCharge Power Adapter 6A PD Cable For Magic 7 6 5 3 Pro V2 VS2 VS3 V2 V3 - AliExpress 202192403
A koji magnetni kabal uzeti, a da podržava 10v 6.5a? Zapeo sam za kabal zato sto osoba za koju kupujem (konkretno moja majka) ima priličan problem sa vidom pa joj predstavlja muku dok utera kabal u usb c ulaz. Prošli telefon je unakazila tu oko ulaza. Donekle pomaze to sto je usb c simetričan, ali opet je noćna mora. Sa micro usb kablovima to je bila misaona imenica. Ovako ovi na magnet značajno olakšavaju stvar.
Hvala druže. Nije tolika hića naručiću. Samo mi je bitna informacija da su ok.![]()
140W USB4.0 Magnetic Adapter USB C To Type C 40Gbps Fast Charging Magnet Converter Cable Connector 8K@60Hz USB Type C Adapter - AliExpress 202192403
Ja imam ova dva, podrzavaju 120w punjenje, ukoliko zelis neki, javi mi se privatnom porukom, poklonicu ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari