Vido,kafa je top,pitacu definitivno posto je na kg.Možda je jeftinija na kg? Zeznuto postaje malo sa cenama u Srb, mada ne samo kod nas, globalno trokira.
Ja i dalje nemam preporuku za aparat,razmisljam izmedju Ufesa koji moze sa mlevenom kafom i Krupsa koji ima opciju hladne kafe.Ima li neko iskustva sa ovima?
![]()
Vivid Aparat za kafu 3u1 CM-03A
Vivid 3 u 1 aparat za kafu CM-03A Karakteristike: Aparat za pripremu 3 različite vrste kafe Priprema Espresso kafe: da Priprema Dolce Gusto kafe: da Priprema Nespresso kafe: da Snaga: 1400W Materijal kotla: Nerđajući čelik Pritisak pumpe: 20 bari Dimenzije ambalaže: 39 x 14 x 30 cm Dimenzije...www.shoppster.rs
![]()
UFESA Aparat za esspreso kafu Bellagio Bllanca,1l, 1400W, Crno-beli | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: UFESA Aparat za esspreso kafu Bellagio Bllanca,1l, 1400W, Crno-beli online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
![]()
Bauer EM-600 Aparat za kafu, 1400W, Belo-crni | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Bauer EM-600 Aparat za kafu, 1400W, Belo-crni online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
![]()
KRUPS KP123B10 Dolce Gusto Aparat za kafu | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: KRUPS KP123B10 Dolce Gusto Aparat za kafu online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Jel mislimo na istu kafu? Barcaffe koju pravi Grand kafa je najgora kafa koja postoji na tržištu.Daju ljudi 4k za hausbrant. Barkafe je neuporedivo bolja kafa.
Baš sam poručio iz the Barn njihove kapsule sa nekom sezonskom etiopijom i nekom fensi - stiže za nedelju dana, pa javim.Kapsule, kakva preporuka ti treba? Sve je to isto s, komfor plaćaš skupom i mršavom kafom.
Da mogu koristiti kapsule za Dolce Gusto iz LIdla,ili da ima svoju posudu za mlevenu.Kapsule, kakva preporuka ti treba? Sve je to isto s, komfor plaćaš skupom i mršavom kafom.
Izvini ja mislio da je reč o Barcaffe koju pravi Grand kafa. Nisam znao da postoji još neka pod istim nazivom, zato sam i pitao jel mislimo na istuBogami....ova Barcafe koju sam uzeo da probam,bolja mi je od svih komercijalnih Lavazza koje sam do sad uzimao.Ali to nije ta kafa na koju ti mislis![]()
Znači, niko ništa da preporuči?Hyundai nespresso aparat mi se bio začepio, pa sam mu odradio rutinski descaling.
Sad, kao da pumpa ne vuče vodu uopšte, iako se čuje da radi.
Da li ovo da probam da rešavam sam ili da nosim u neki servis?
Meni je od te zlatne bolja ova u plavom pakovanju.@sinda tu nisam probao ali bukvalno isto pakovanje imaju, evo slike
Sve Lavazze "ispod" BLUE su loše, pogotovu ova.@sinda tu nisam probao ali bukvalno isto pakovanje imaju, evo slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari