Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I just found this on AliExpress:
MKD323.60 | Toocki Car Charger USB C Fast Charger 45W 24V 5A Quick Charge for iPhone 12 13 14 Pro Xiaomi Samsung QC4.0 Truck PD Car Charger

Evo za 0.23 ako neko hoce
Skida 400 novcica
Hvala ti puno legendo, bas mi je trebao punjac, uzeo 4 komada taman da istrosim ove novcice, proslog meseca izgubio preko 30K :cry:

WhatsApp Image 2025-01-30 at 19.55.35_06e1216c.jpg

Ok stalaža za sušenje posuđa. Mene je izašla 8.5$.
Mene izašla 1260 din na Temu , ali je kutija poveća i verujem da ne može da promaši carinu .
Nisam je još sklopio, pa ne mogu ništa više da kažem.
U stvari 1700 dinara 2 komada i neke sitnice, sa kuponom od 1080 din.

Hvala ti puno legendo, bas mi je trebao punjac, uzeo 4 komada taman da istrosim ove novcice, proslog meseca izgubio preko 30K :cry:

Pogledajte prilog 478711
To je baš puno, evo ja skupljam dnevno po 60 , ima ~4 meseca i tek sam na 10000, a inače ko je nov ili ima nov nalog, treba da ide na
Account>play&Earn i tu su sve igrice, važi za mkd nalog, dobijaju se coins, ali i kuponi, da li će i kako da radi, videću za par dana.

Jonsbo z20 u pola cene i free shipping. Jel neko narucivao nesto ovako kabasto sa Alija? Da li se upustiti u tu avanturu?

Poslednja izmena:
Да купе по пуној цени?
Само на save now i coins се добија попуст.
Такође било би добро да свако ко нађе добру понуду, стави и снижену цену, јер се преко линка добије пуна цена, па да знамо коју цену са очекујемо, јер не обрачунава увек
Битан је линк....углавном ми понуди исту цену као и теби...а ако не понуди, лако је отићи на save now и coins...

Imam 2 Aliexpress naloga, na prvom nalogu koji je napravljen 2014-te god.nema sanse za nekim vecim popustima, bilo sta da uradim, menjao regione ,brisao cash, reinstalacija aplikacije i nista, dok na drugom iz 2016-te, sve radi ok, mkd region i sve normalno.
Zanimljivo je i to da su na prvom nalogu oznake na popustima zute boje i max je 10%, dok su na drugom crvene boje i variraju, u save now idu i do 90-95%, takodje na prvom dnevni presek za coinse je u 09h, a na drugom u 00h.
Nisam uspeo da provalim u cemu je fora... :unsure:
Posle godinu i po dana sam resio ovo. :LOL:
Ova dva naloga su na istom telefonu, ovaj prvi je osnovna app, a drugi koji radi ok na mkd regionu je Dual app. Sucajno mi padne na pamet da instaliram app na tabletu i ulogujem se sa prvim nalogom, i naravno sve proradi pod mkd regionom.
Koliko mi je samo coinsa propalo, lele lele lele, sto bi rek'o nindza Dragoslav...:ROFLMAO:

Mozda nekom zatreba ovo:

Save now 0,18$
US $4.36 | Reusable Silicone Cover Stretch Lids Airtight Food Wrap Covers Keeping Fresh Seal Bowl Stretchy Wrap Cover Kitchen Cookware

Coins sekcija 6,54$
US $14.13 | For VW Golf 7 7.5 Passat B8 T-roc Automatic Stop Start Engine System Off Device Control Sensor Plug Stop Cancel Cable Memory Mod

Poslednja izmena:
I dalje nije jasno kako i zašto, ispada da nije do naloga, nego do uređaja, čak i kada se reinstalira i obrišu svi repovi.
I zašto u Makedoniji rade coinsi i igrice, a kod nas ne, nije do veličine tržišta.

Da li se moze u aplikaciji pod save now pretraziti nekako nesto sto bi me zanimalo ili moram onako besomucno da skrolujem pa sta naleti?
Ukucam na primer tws sluske pa samo to da izbaci sta je pod save now ili nesto drugo nebitno?

I dalje nije jasno kako i zašto, ispada da nije do naloga, nego do uređaja, čak i kada se reinstalira i obrišu svi repovi.
Da, nije do naloga, i dalje na telefonu na istom nalogu nema popusta sa coinsima, a na tabletu sve radi ok. Tako da, ako neko ima slucaj da mu ne rade coins-popusti pod mkd regionom, neka proba app na drugom uredjaju...

Poručio belo Jonsbo Z20. Sa sve coinsima izašlo 35 dolara pa kud puklo

Jedan data kablic koji nije Toocki, nasvirane specifikacije ali ima nekih solidnih komentara plus je radnja ok pa cemo da vidimo.

Uzeo sam 1m jer je to najduza duzina koja je ostala za probu.

US $2.39 | 40gbps thunderbolt4 type c 240w USB4 fast charging cable compatible thunderbolt 3 USB c data transfer cable 8K for MacBook Dock

koja je cena?

1.87$ za 1m, zaboravih.

Krace duzine su malo jeftinije ali se ne isplate.

Ako bih uzimao, za lap. i sl. onda mora duzi kabal.
Ima u radnji i kupon, tipa 1$ cini mi se. A takodje ima i drugih kablova pa mozda moze da se nadje duze :D

Poručio belo Jonsbo Z20. Sa sve coinsima izašlo 35 dolara pa kud puklo
Zašto ne čitaš oglase propisno...?
Radnja počela sa radom u decembru, sa svega 7 ocena. Plus više komentara da je scam i da daju lažni tracking broj...
To debelo smrdi. Ako hoćeš rizikuj ali ja bih otkazao što pre.

Previd i premor. Uradio sam refund bukvalno dva minuta posle poručivanja.

US $21.41 | Toocki GaN 47W USB C Charger PD 27W Fast Charing For iPhone 14 13 12 11 ProMax Type C Charger for Samsung Xiaomi Realme POCO

I dalje mi nije poslat ovaj punjac.
Porucen 23.01.2025
Ozbiljna prodavnica je u pitanju
Pisem im, ne odgovaraju... Kuliraju.

Budi strpljiv, neke firme odlaze i po nedelju-dve dana ranije na odmor zbog kineske nove godine, iako je NG 29, imas taj "nezvanicni" deo

Posle godinu i po dana sam resio ovo. :LOL:
Ova dva naloga su na istom telefonu, ovaj prvi je osnovna app, a drugi koji radi ok na mkd regionu je Dual app. Sucajno mi padne na pamet da instaliram app na tabletu i ulogujem se sa prvim nalogom, i naravno sve proradi pod mkd regionom.
Koliko mi je samo coinsa propalo, lele lele lele, sto bi rek'o nindza Dragoslav...:ROFLMAO:

Ovo stvarno tako, hvala ti. Ja probao isti acc na dual apps i konačno radi kako treba.
Kod mene situacija bila da se dobijaju ok popusti posle prebacivanja na mkd. Nikako kilavi po 1-5% ali ne i onako visoki kako ljudi ovde redovno postuju.

Prva slika default app, druga iz dual app (isti nalog, na mkd naravno). Koji je ovo đavo sunce ti...

Prilozi

• 1738332389839.jpg
    1738332389839.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 84
  • 1738332389828.jpg
    1738332389828.jpg
    97.2 KB · Pregleda: 84
Od 28.1 do 4.2 kina stoji tako da tek posle ocekujte nesto. Ako narucujte nesto moj savet tek posle 10.2 kada se stabilizuju.

Vrh Dno