Da li je neko uzimao neki dodatak / aksesoar za XiaoMi Pad 6? (Staklo imam, futrolu imam.)
Sad već izmišljam šta bi mogao da uzmem a da mi bude korisno. 🤷♂️
Skuplje duplo zbog Shipping![]()
PLATO-170 Wishful Clamp DIY Electronic Diagonal Pliers Side Cutting Nippers Wire Cutter 3D Printer Parts - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
"Biznis" nalozi nemaju "Save Now". Može jedino kroz "Earn more coins" pa View Super discounts. Ali nisam siguran da li je ista ponuda.
Odlične i jeftine pincete...sve druge koje sam uzimao mogu da bacim, heh.
I just found this on AliExpress:
€1.08 | Precision Industrial Tweezers Anti-static Magnetic Stainless Steel Tweezers Set For Electronics Soldering Maintenance Hand Tools
![]()
Precision Industrial Tweezers Anti-static Magnetic Stainless Steel Tweezers Set For Electronics Soldering Maintenance Hand Tools - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Koliko znam, nije moguće. Nisam se doduše udubljivao mnogo da promenim.Za
Ja imam isto biznis nalog samo ne znam kako i zašto? Da li postoji mogucnost da nam vrate status običnog kupca?
Nisam, sorry.Da nisi naleteo negde na jeftinu kontra pincetu?
Postavi link ako možeš, zato što mnogima to ne nudi preko Save now...Ima na Save now gomila Toocki kablova za sitne pare kome trebaju!
Pogledajte prilog 478544
Да купе по пуној цени?Postavi link ako možeš, zato što mnogima to ne nudi preko Save now...
Ja nisam našao Toocki nikakav A na C 100w, samo 66W. Ako nađeš bilo koje dužine, daj link.Iskoristite 95% popusta za toocki kablice
Ne mogu da nadjem na 95% usbA na usbC od 100w 3m, ali sa platnenim kablom. Ako nekom izadje, neka postavi link...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari