Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je neko uzimao neki dodatak / aksesoar za XiaoMi Pad 6? (Staklo imam, futrolu imam.)
Sad već izmišljam šta bi mogao da uzmem a da mi bude korisno. 🤷‍♂️

Prilozi

• h2testw_Oxai00TjLQ.png
    h2testw_Oxai00TjLQ.png
    47.4 KB · Pregleda: 248
  • floorp_LTjFyrnZMH.png
    floorp_LTjFyrnZMH.png
    61.1 KB · Pregleda: 148
  • IMG_20250128_164353905.jpg
    IMG_20250128_164353905.jpg
    188.7 KB · Pregleda: 158
Da li je neko uzimao neki dodatak / aksesoar za XiaoMi Pad 6? (Staklo imam, futrolu imam.)
Sad već izmišljam šta bi mogao da uzmem a da mi bude korisno. 🤷‍♂️

Meni je potreban stalak. Javi ako nađeš neki sklopivi, a stabilan.

Prilozi

• IMG_1052.jpeg
    IMG_1052.jpeg
    64.7 KB · Pregleda: 155
A ove su malo bolje.
I just found this on AliExpress:
US $1.61 | TZT American Plato. PLATO 170 wishful clamp DIY pliers Electronic pliers Diagonal pliers Wishful clamp

Bolja radnja al 76din
US $1.61 | TZT U.S. US American Plato. PLATO 170 Wishful Clamp DIY Electronic Diagonal Pliers Side Cutting Nippers Wire Cutter

Da ponovimo, svaki novcic ima rok trajanja od 6 meseci i nema vise drzanja po 100k novcica kao ranije, jer ce platforma sve da ih pojede.

Stoga se organizujte sa nekim sa foruma sa kim ste dobri a ko je ostao bez novcica da ne propadaju bezveze.

U radnjama gde daju 90% popusta kroz Save Now i za druge neizlistane stvari bude po 80-90% popusta ali tek kad se otvore prvi put i pojave u Coins delu (i naknadno Save Now delu) - npr. HDMI 2.1 kablovi, 10 Gbps tip C kablovi, punjaci, adapteri i slicno.

Bolje da se neko ovde ogrebe nego da Kinez profitira.

Ah da, ja to ne plaćam pa ni ne gledam cenu slanja, samo proizvod

Pa ja sam to isto postavio , pozudana radnja i jeftino.
E da stigao 240W kabal od 2m od tukija :D
Korektno izgleda ali nemam punjac na tip C pa da proverim dal mi npr. 120W fon puni tom brzinom.
Ako neko ima predlog kako da to premostim neka da predlog. Tipa USB3C na USB3A ili kako se vec zovu.
Poruceno 19dec.
1738149828007.png

Poslednja izmena:
Za
"Biznis" nalozi nemaju "Save Now". Može jedino kroz "Earn more coins" pa View Super discounts. Ali nisam siguran da li je ista ponuda.

Ja imam isto biznis nalog samo ne znam kako i zašto? Da li postoji mogucnost da nam vrate status običnog kupca?

Odlične i jeftine pincete...sve druge koje sam uzimao mogu da bacim, heh.

€1.08 | Precision Industrial Tweezers Anti-static Magnetic Stainless Steel Tweezers Set For Electronics Soldering Maintenance Hand Tools

Da nisi naleteo negde na jeftinu kontra pincetu?

Jel neko ima da preporuci zamenske jastucice za Anker Souncore Q30? Cena nije presudna, samo da su kvalitetni. Ili da pitam u temi za slusalice.. :/

^
Kucaj "Nullmini" i nađi neke odgovarajućih dimenzija.

Ne znam kojeg su kvaliteta, niti da li je već neko pisao o njima, ali imate Toocki tws slušalice za manje od 5 dolara u save now. Naručio jedne nek se nađu, doduše preostalo samo u beloj boji.

Prilozi

• IMG_20250129_192204.jpg
    IMG_20250129_192204.jpg
    153.1 KB · Pregleda: 138
Jel kupovao neko kakav dobar autic na daljinski? A da je bar 30-ak cm duzine

Evo par opcija:
US $3.25 | Toocki 100W USB C to Type C Cable 240W PD3.1 Fast Charging Charger 5A Type C to Type C Cable for Macook Huawei Samsung Xiaomi
https://a.aliexpress.com/_EypWXuG

US $4.98 | Toocki Transparent 100W USB Type C to USB C Cable for Macbook Samsung Huawei Xiaomi POCO PD Fast Charging 5A USB Type C Cable
https://a.aliexpress.com/_EJPbh0U

US $2.85 | Toocki USB C to USB C Cable PD240W USB Type C Charging Cable for MacBook Pro iPad Pro 2020 Samsung S20 S10 Quick Charger USB
https://a.aliexpress.com/_Ex2gevw

US $2.98 | Toocki 100W Type C to Type C Cale PD4.0 5A Fast Charging for Macbokk iPhone 15 Samsung Xiomi Huawei Realme C to C Data Cable
https://a.aliexpress.com/_EIk8GUs

US $8.78 | Toocki USB C to USB C Cable 100W 5A PD Fast Charge Charger Cord Type C to Type C Display Cable for Macbook Samsung Huawei Xiaomi
https://a.aliexpress.com/_EJXCtPK

Iskoristite 95% popusta za toocki kablice

Ne mogu da nadjem na 95% usbA na usbC od 100w 3m, ali sa platnenim kablom. Ako nekom izadje, neka postavi link...

Postavi link ako možeš, zato što mnogima to ne nudi preko Save now...
Да купе по пуној цени?
Само на save now i coins се добија попуст.
Такође било би добро да свако ко нађе добру понуду, стави и снижену цену, јер се преко линка добије пуна цена, па да знамо коју цену са очекујемо, јер не обрачунава увек исто.

Iskoristite 95% popusta za toocki kablice

Ne mogu da nadjem na 95% usbA na usbC od 100w 3m, ali sa platnenim kablom. Ako nekom izadje, neka postavi link...
Ja nisam našao Toocki nikakav A na C 100w, samo 66W. Ako nađeš bilo koje dužine, daj link.

Otvoris par Toocki radnji koje nudi 95% popust, ako nema u celoj radnji po regularnoj ceni, nece ih ni biti.

Za kablove vec svi znamo gde su i vecini vise ne treba, kacite nesto sto nisu kablovi ili imaju neku specificnu karakteristiku tipa brz data transfer i sl.

Ove kablice smo stvarno nakupovali masu, bilo bi dobro ako neko ima proverenu kombinaciju za telefone, punjac i kabl koji rade kao original (turbo punjenje...) za recimo samsung s24, xiaomi 14...

Nazad
Vrh Dno