Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Toocki kabal (60w) radi super fast punjenje na s24 ultra. Stize mi uskoro i punjac njihov pa cu javim.
Da li ima neko preporuku za web cam?

Toocki kablovi od 100 i 240W, Xiaomi telefon, Xiaomi power bank 50W, prikazuje najbrže punjenje 55W (kao i sa originalnim kablom).

Ja nisam našao Toocki nikakav A na C 100w, samo 66W. Ako nađeš bilo koje dužine, daj link.
I just found this on AliExpress:
US $10.20 | Toocki 6A USB Type C Cable for Xiaomi POCO Samsung Huawei 100W Fast Charging Charger USB C Data Cord TypeC Cable

US $8.55 | Toocki 100W USB Type C Cable for Xiaomi POCO Samsung Huawei OPPO 6A Fast Charging Charger USB C Data Cord TypeC Cable F

US $10.20 | Toocki 6A USB Type C Cable for Xiaomi POCO Samsung Huawei 100W Fast Charging Charger USB C Data Cord TypeC Cable

US $8.55 | Toocki 100W USB Type C Cable for Xiaomi POCO Samsung Huawei OPPO 6A Fast Charging Charger USB C Data Cord TypeC Cable F
Za te pare imaju Essagerovi kablovi sa displejom.
ESSAGER Official Store

Meni se Toocki vec duze vreme pokazao bolji od Essangera, dosta pouzdaniji i kvalitetniji. Uvek su bili tu negde,nije bilo kao bitno da li Toocki,Essanger,Kuuala ili tako nesto,ali kod mene se Toocki izvojio medju gomilom tih brendova, pogotovo u odnosu na Essanger.

Mislis?Odakle ti informacija da ih proizvodi ista fabrika?A i to ne mora da znaci da nema razlike da nema razlike...Mozda se i Anker radi u istoj fabrici pa je opet daleko ispred njih...To sto nesto radi oem fabrima, ne znaci da su svi brendovi istog kvaliteta.

Pa bukvalno se vidi da su iz iste fabrike. Ne da mi se istraživati za kablove ali znam da na primer punjače za dosta tih brendova radi Brightpower Optoelectronic Technology. Sigurno nije i jedini.
Tako da nema tu govora o razlikama, pogotovo ne da su ovi ili ono dosta kvalitetniji.
Ultra povoljna kineska roba dovoljnog kvaliteta. Ili drugačije definisano, na jeftinije od njih ne vredi ići.

Pa bukvalno se vidi da su iz iste fabrike. Ne da mi se istraživati za kablove ali znam da na primer punjače za dosta tih brendova radi Brightpower Optoelectronic Technology. Sigurno nije i jedini.
Tako da nema tu govora o razlikama, pogotovo ne da su ovi ili ono dosta kvalitetniji.
Ultra povoljna kineska roba dovoljnog kvaliteta. Ili drugačije definisano, na jeftinije od njih ne vredi ići.
Od poslednja dva Essangera, jedan je posle prvog koristenja zavrsio u kanti, pukao onaj deo sto ulazi u telefon, drugi bas sinoc uzeo, kad ga ubodes u telefon ukrivo skroz nekako stoji.
Toocki se svaki koristi, ni jedan nije nastradao na bilo kakav nacin. Meni dovoljno.

Alkohol tester, preko Coins sekcije 0.33 eur.

€7.82 | GREENWON Breath Alcohol Tester Breathalyzer alcohol detector
Pogledajte prilog 478604
meni izbacuje cenu od 4.6 $ iako imam dovoljno novcica...
inace jedna jako cudna stvar koju sam tek skoro primetio, ako ubacim nesto u korpu i idem do samog kraja proces porucivanja, ali ne platim proizvod, on se 24 sata "cuva" dok ga ne platim i dobijam notifikaciju da zavrsim kupovinu, kad istekne 24 sata, porudzbina se canceluje ali isto tako i oni primenjeni kuponi na taj proizvod se ne vrate, vec se i oni obrisu...ovako sam barem 4 5 puta izgubio novcice i to ne mali broj

@Dwyane Wade ne mogu da tvrdim za tvoj nalog, ali ne bi trebalo da se dešava. Kod mene normalno vrati, nebitno da li sam ja odradio cancel ili je istekao rok. Provereno priličan broj puta.

@Lanikor verovatno misli na "to pay" tab.

Dajte neki za 120W da puni 20min bateriju, ja nikako da nadjem da mi radi sa xiaomi 13T pro.
One bele kvazi oridzidzi ne racunam. Nesto od brendiranih da kazem.

@Dwyane Wade - Ja tako kupujem, preko "To pay" taba, ne čuvam karticu na aliju, natrpam svašta pa kad se utisci slegnu kupim ono što mi treba, ili najjeftinije od onog što mi najverovatnije neće trebati. Kad istekne rok za plaćanje vrate mi novčiće.

Ja se def. ne snalazim dobro oko ovoga, kakav sam matorac :ROFLMAO: :cautious:
Npr. ovi Toocki kablovi koje je @s5p ostavio, ovi što su 1 i nešto dolara meni pišu da ne šalju na moju adresu.
Za ovaj alkotester mi preko coins skida samo 0,13$ i izađe 6 i nešto dolara ukupno...

Dajte neki za 120W da puni 20min bateriju, ja nikako da nadjem da mi radi sa xiaomi 13T pro.
Nećeš naći nijedan Xiaomi ima proprietary kablove i punjače za svoje uredjaje. Kao i Honor i Huawei. Ne znam kakvo je stanje Vivo, One plus. Samsung i Apple imaju univerzalne protokole da može bilo koji da izvuče max.

Teško da ćeš takav naći pošto ih većina uopše po navedenim specifikacijama ne daje više od 100 W po portu, a onih nekoliko koji i daju su sa 5 A, a tebi treba valjda 20 V i 6 A.

Ima li neka dobra ponuda za keycaps za mehaničku tastaturu? I koja vrsta odgovara za Ajazz 99?

Prilozi

• h2testw_3wupSOiWQb.png
    h2testw_3wupSOiWQb.png
    53.6 KB · Pregleda: 86
  • floorp_64aAEsNRwF.png
    floorp_64aAEsNRwF.png
    59.4 KB · Pregleda: 87
  • IMG_20250130_201142386.jpg
    IMG_20250130_201142386.jpg
    89.9 KB · Pregleda: 74
Vrh Dno