Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Sinoć odgledao Nosferatu u bioskopu. Ne znam šta da kažem ali film mi je na granici gluposti. Što bi se reklo tanka je linija između ludosti i genijalnosti, e pa film mi je na toj nekoj granici i ide ka gluposti. Okej gledljiv je nije bio dosadan, ali stvarno za neke scene sam ostao bez komentara. Mislim nisam neki ljubitelj horor filmova niti sam ih nešto gledao previše ali ne znam jel ovo uopšte treba da bude horor? Depovka mi je bila iritantna kroz ceo film a Dafo je majstor, svaka mu čast.
P.S. i da zaboravih da dodam. Nisam bio u bioskopu pa recimo dva meseca, karta za film 830din što mi je onako malo previše. Očekivao sam oko 600din ali sad sam pogledao i vidim da su skočile cene ulaznica za sve filmove. Ispod 700din ne može se naći.

Poslednja izmena:
Zar ti misliš da je jeftino reciklirati stare ideje i plaćati ajtijevce da se igraju sa CGI?

Sve razumem ali igrom slučaja u novčaniku mi stoji bioskopska karta za Betmena od pre skoro 3 godine. Cena neverovatnih 350din.
Taj Batman ti je neki utorak ili tako neki dan kada su cene niže. Karta pre 3 godine nije bila redovno baš toliko povoljnija. A pogotovo kad odeš za vikend.

Stalker (1979)

Remek delo. Suvišno je trošiti reči i ocenjivati.

Taj Batman ti je neki utorak ili tako neki dan kada su cene niže. Karta pre 3 godine nije bila redovno baš toliko povoljnija. A pogotovo kad odeš za vikend.
Nije brate. Vikendom je bila 450 din.

Evo ja kupio skoro neki ručni usisivač. Ima tema na benchmarku. Isti model u oktobru 2021.god. 3990 din., a sada je taj model 6990 din., a na akciji 6000 din.

Samo 50% više. Isto je i sa kartama, ako ne i više. Milina jedna.

Gledao sam tog Batmana i sećanje mi je da je karta bila 700 i nešto u Imax salu. Jedino ako je sad Imax preko 1000.

погледај Пушера 3 да повадиш флеке ...

У јеку хипија око Носфератуа, реших да одгледам мало и другу страну. Ако могу разне мршавице да млате рмпалије од 2 м и 100 кг, зашто не би могле бити и вампирице? :unsure:
И ту пустим https://www.imdb.com/title/tt0066380/
Морам рећи да сам, најблаже речено - разочаран. Нигде зуба, крви... нигде... кхммм. И пошто је већ узело маха да се раде римејкови, предлажем да се и за овај филм одради римејк. Има потенцијала, верујем да би био добро гледан.

Е, да - оцена 4/10

Тачно си телепатски послао поруку о ком се филму ради,
И пре него што сам отворио линк.

Мислим да би требало на форум да се стави дисклејмер: "напаљенима приступ забрањен !"

Морам рећи да сам, најблаже речено - разочаран. Нигде зуба, крви... нигде... кхммм. И пошто је већ узело маха да се раде римејкови, предлажем да се и за овај филм одради римејк. Има потенцијала, верујем да би био добро гледан.
Pogledaj onda Vampires od Džona Karpentera ako nisi, meni nije bio loš.
https://www.imdb.com/video/vi3969563161/?playlistId=tt0120877&ref_=tt_ov_pr_ov_vi

odgledao danas, film traje duze od 3h ali slab utisak ostavio.
leonardo u ulozi lika granicne inteligencije, uz to i pokvarenog, ok je izneo ali nije rola u kojoj sam navikao da ga gledam. radjeno po istinitoj prici ali verujem da je moglo to mnogo bolje obzirom na duzinu filma.
6.5/10 od mene
Gledao u bioskopu kad je izašao. Sa ove tačke gledišta najdosadniji film koji sam gledao unazad xy godina. Totalni promašaj, nikom ne bih preporučio.

Тачно си телепатски послао поруку о ком се филму ради,
И пре него што сам отворио линк.

Мислим да би требало на форум да се стави дисклејмер: "напаљенима приступ забрањен !"
Otrgli se od gospoda pa svasta gledaju...
Vampirski filmovi su bas varijacija na temu i ne variraju bas u dobrom pravcu, posebno akcioni.
Pade mi na pamet ovaj sasvim solidan a i sama reziserka deluje kao pritajena vampirusa.
Takodje koliko se secam sve dame su jako prijatne estetike

Јес вала, Уријеле. Има и један екстра квалитетан (ко може да издржи) на сличну тематику

Ево гратис и једна добра фајт сцена из истог култног остварења

Gledao sam Isusa i njegovu borbu da zastiti lezbejsko udruzenje koliko se secam ali ipak nisam hteo preporuciti kezual gledaocu.

Sto? Malo Š produkcije nije na odmet.

Meni i dalje omiljeni od toliko losih da su odlicni.
Svaki moguci aspekt, od muzike, do humora, preko glume..
Zasluzuje 8/10 ko vrata.

Одгледао "Носферату", наравно нову верзију.
Шта знам... Неке ствари биле виђене у "Дракула, мртав и вољен" (који је, вероватно, за узор и имао оригиналног "Носфератуа"). Што се тиче приче, визуелних "ефеката", музике... све је ОК. Једино ми је Тоза Вампир са брковима смешан. Буквално, као да су га пресликали из "Црног Грује".

И да... глуп је Тоза за некога ко је живео стотине година. Као да нема појма да се вазда због ***ке гинуло, па тако и он - мисли Тозо горњом главом, не доњом, хбг.

Meni je bas zbog brkova bio zanimljiv...izgleda kao pravi vampir iz tog doba :D

Vrh Dno