banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Opasan je taj deo Azije sa filmovima. Pogledaću, hvala.
Sve razumem ali igrom slučaja u novčaniku mi stoji bioskopska karta za Betmena od pre skoro 3 godine. Cena neverovatnih 350din.Zar ti misliš da je jeftino reciklirati stare ideje i plaćati ajtijevce da se igraju sa CGI?
Taj Batman ti je neki utorak ili tako neki dan kada su cene niže. Karta pre 3 godine nije bila redovno baš toliko povoljnija. A pogotovo kad odeš za vikend.Sve razumem ali igrom slučaja u novčaniku mi stoji bioskopska karta za Betmena od pre skoro 3 godine. Cena neverovatnih 350din.
Moguće i to da je u pitanju.Taj Batman ti je neki utorak ili tako neki dan kada su cene niže. Karta pre 3 godine nije bila redovno baš toliko povoljnija. A pogotovo kad odeš za vikend.
Nije brate. Vikendom je bila 450 din.Taj Batman ti je neki utorak ili tako neki dan kada su cene niže. Karta pre 3 godine nije bila redovno baš toliko povoljnija. A pogotovo kad odeš za vikend.
Pogledaj onda Vampires od Džona Karpentera ako nisi, meni nije bio loš.Морам рећи да сам, најблаже речено - разочаран. Нигде зуба, крви... нигде... кхммм. И пошто је већ узело маха да се раде римејкови, предлажем да се и за овај филм одради римејк. Има потенцијала, верујем да би био добро гледан.
Gledao u bioskopu kad je izašao. Sa ove tačke gledišta najdosadniji film koji sam gledao unazad xy godina. Totalni promašaj, nikom ne bih preporučio.odgledao danas, film traje duze od 3h ali slab utisak ostavio.![]()
leonardo u ulozi lika granicne inteligencije, uz to i pokvarenog, ok je izneo ali nije rola u kojoj sam navikao da ga gledam. radjeno po istinitoj prici ali verujem da je moglo to mnogo bolje obzirom na duzinu filma.
6.5/10 od mene
Otrgli se od gospoda pa svasta gledaju...Тачно си телепатски послао поруку о ком се филму ради,
И пре него што сам отворио линк.
Мислим да би требало на форум да се стави дисклејмер: "напаљенима приступ забрањен !"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari