Moram da podelim iskustvo sa DExpressom.
Paket porucen na TEMU jos 9. Dec.
Stigao je u Srbiju, tje DExpress ga je preuzeo 18.12. 2024.
Umesto da ga isporuce, ili cak ostave u paketomat, negde 26.12 su ga preusmerili na Paket Shop - nova izmisljotina.
Konkretni paket shop nema ni broj telefona, a radno vreme je od 13-20h. (Vojvode Stepe sto je na sasvim drugoj opstini i vrlo daleko od moje kuce!!)
Pritom obratite paznju, 26. je paket PREUSMEREN na paket shop, ali isti se tamo nije mogao preuzeti.
Posto sam putovao 11.1, zvao sam ih odmah, da vidim kada ce biti tamo, i da se ubrza isporuka na isti. CS je bila ljubazna, ali je "poslala mail".
Posto se posle nekoliko dana nista nije desilo ja sam ih OPET zvao, i dobio isti odgovor.
10.1 u 18:20 (znaci sat i kusur pre zatvaranja njihovog paket shopa), me obavestavaju da paket mogu preuzeti do 13.1, ili ce biti vracen.
Posto paket-shop radi 13-20 radnim danima, a ja nisam mogao da se teleportujem u petak u tih sat vr do paket shop-a, oni su meni posle 23 dana sto su sedeli na istom, i dve (2) moje urgencije, dali 7h da preuzmem paket, i to 7km od moje kuce.
Pritom je bilo jos pregrst poziva njihovom CS-u koji su (kada posle 20 minuta docekam da se neko javi), su bili puni razumevanja, ali se nista nije desavalo.
Na kraju sam ih sa skijanja iz roaminga zvao tog 11.1 (posto ni CS ne radi vikendom a ni posle 16h, te od petka u 18:20, nisam mogao ni CS da zovem), i oni su obecali da ce zadrzati paket.
Navodno su ga i zadrzali, ali na kraju 19.1 se paket samo vratio TEMU-u..
Ono sto je svaka cast TEMU-u - vratili su mi novac bez pogovora, ali meni je item trebao, a DExpress nije pokazao ni osnovni profesionalizam u celom ordeal-u.. A ranije sam smatrao da su profesionalna kompanija. Izgleda da se zesce pogresio. Iz tog razloga sam odlucio da svima vrlo detaljno podelim moje iskustvo - jer su prosto zasluzili.