Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Jel ga ima opet na stanju?
Ne izbacuje kod mene

Nema još. Prati redovno, pojavi se na kratko i brzo bude out of stock.

Muceni temu kao i ananas samo muke. Posle 24h od placanja, delimicno mi otkazana posiljka, dal je nestalo ili sta pojma nemam...

Deo naplacen, a ostalo da cekam da se proknjizi od 5 do 14 radnih dana da se novac vrati na racun.

Verovatno je bila neka promocija i to je to. Ima na alibabi skoro 90 dolara...

@hedgehog

Zamenis ako uspes da nadjes odgovarajuci za no-name model cesme.
Prave 100 modela mesaca , pa se ti tu snadji :(
Virblu kupis kod "kineza iza coska" za 200 dinara :)

Mešače i na svakoj pijaci imaš a o kineskim radnjama da ne pišem, rade se u dva prečnika. Cena prava sitnica 200-300din.
Slavinu u radnju i uzmeš Rosan (oko 50% su skuplje) i nije plastika.

Je l neko kupovao ovaj model zvucnika? Deluje mi sasvim ok.
1000013436.jpg

Takodje ako ima neka preporuka za pojacivac wi fi signala, neka antena ili pak neki ok ruter znacilo bi mi. Uzasno me nervira ovaj mts-ov, dzaba placam net kada signal ne dobaci svuda gde treba, plus je brzina uzasno mala. Sto puta su obecavali neki hibridni ruter a nikad ga nisu doneli.

Jel kupovao neko platno za projektor, ako moze da podeli iskustva, da li ima poboljsanja?

P.S.
I link ka platnu.

Mislim da sam ja upao u ovu grupu. Jedan splitovan paket su mi tako proglasili da sam odbio prijem i vratili u skladište. Pisao sam im na reklamacija, ali još nema odgovora. Od ponedeljka ću pojačavati pritisak na njih. Na Temuu još ne mogu da tražim refund, jer je status Rejected delivery.
ratel isto ima prigovor na postanske usluge

Kodak SSD 1TB koji mi je stigao malopre je došao sa SM2259XT2 kontrolerom i 2x512GB Samsung NAND-om.

Svi koji su mi do sada stizali bili su sa 1TB SanDisk NAND-om.

Jel kupovao neko platno za projektor, ako moze da podeli iskustva, da li ima poboljsanja?

P.S.
I link ka platnu.
Nisam ga ni otpakovao evo već 2 meseca, uzeo ono antireflektivno, 120in dijagonala, ali nema se vremena, ako ti nije hitno sačekaj do proleća za utiske 😄

@Corvus Corax

Zar i ti super moderatore ??? :ROFLMAO: ;)

Pre ste pobrisali poruke o Kodak SSD...

Da li si otvarao kuciste ili koristis ( i koje )
programe koji prikazuju tip memorije i kontrolera ?

Nisam ga ni otpakovao evo već 2 meseca, uzeo ono antireflektivno, 120in dijagonala, ali nema se vremena, ako ti nije hitno sačekaj do proleća za utiske 😄
Daleko je prolece, odgledaj neki film sad za vikend 😀😀😀
Možda se još neko javi, bilo je dosta kupoholičara projektora, pa su uzimali i platno 💪

Uzeo ja... Djubre. Bolje mi izgleda na belom zidu nego na platnu. Mnogo tamna slika. To je više za napolje, nego za zid.

Neki ZEALOT. Ne deluju mu lose specifikacije. Ima i kompaktnija verzija istog tog brenda.
Ja imam ovaj njihov model - S61

IMG_20240923_112115.jpgIMG_20240923_112420.jpg

Nisam neki zahtevni korisnik, ali sam super zadovoljan zvučnikom. Piše u spec. da je 20w, da li je stvarno tako nemam pojma, ali je baš glasan kad je na max. Fin je zvuk, malo dublji, solidan bas, baterija traje danima. Mislim da je za tu cenu sasvim ok.

kodak256.jpg

Jedna od verzija Kodaka 256GB
Mislim da su obrisane poruke gde sam kacio vise slika

Vrh Dno