meni pise ovo This item was discontinued.Nema još. Prati redovno, pojavi se na kratko i brzo bude out of stock.
Što, pa zameni se mešač?
Koji je to? Link?Je l neko kupovao ovaj model zvucnika? Deluje mi sasvim ok.
ratel isto ima prigovor na postanske uslugeMislim da sam ja upao u ovu grupu. Jedan splitovan paket su mi tako proglasili da sam odbio prijem i vratili u skladište. Pisao sam im na reklamacija, ali još nema odgovora. Od ponedeljka ću pojačavati pritisak na njih. Na Temuu još ne mogu da tražim refund, jer je status Rejected delivery.
Nisam ga ni otpakovao evo već 2 meseca, uzeo ono antireflektivno, 120in dijagonala, ali nema se vremena, ako ti nije hitno sačekaj do proleća za utiske 😄Jel kupovao neko platno za projektor, ako moze da podeli iskustva, da li ima poboljsanja?
P.S.
I link ka platnu.
Prvo, mislio sam da će info nekome koristiti.@Corvus Corax
Zar i ti super moderatore ???![]()
Pre ste pobrisali poruke o Kodak SSD...
Da li si otvarao kuciste ili koristis ( i koje )
programe koji prikazuju tip memorije i kontrolera ?
Neki ZEALOT. Ne deluju mu lose specifikacije. Ima i kompaktnija verzija istog tog brenda.Koji je to? Link?
Daleko je prolece, odgledaj neki film sad za vikend 😀😀😀Nisam ga ni otpakovao evo već 2 meseca, uzeo ono antireflektivno, 120in dijagonala, ali nema se vremena, ako ti nije hitno sačekaj do proleća za utiske 😄
odakle to mogu da vidim?Kodak SSD 1TB koji mi je stigao malopre je došao sa SM2259XT2 kontrolerom i 2x512GB Samsung NAND-om.
Svi koji su mi do sada stizali bili su sa 1TB SanDisk NAND-om.
hmmm... nisu baš neke oceneNeki ZEALOT. Ne deluju mu lose specifikacije. Ima i kompaktnija verzija istog tog brenda.
Pa za napolju sam i uzeo, zato rekoh da sačeka proleće. 😄Uzeo ja... Djubre. Bolje mi izgleda na belom zidu nego na platnu. Mnogo tamna slika. To je više za napolje, nego za zid.
Ja imam ovaj njihov model - S61Neki ZEALOT. Ne deluju mu lose specifikacije. Ima i kompaktnija verzija istog tog brenda.
Otvoriš SSD.odakle to mogu da vidim?
Valjda oko 4mZa ovo najvece od 110 inca sa koje daljine bi trebala da se projektuje slika ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari