Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Mene kod tableta jedino malo nervira loš domet wi-fija. Blizu mi je ruter budem nekoliko metara bukvalno i nekad vidim da padne signal za jednu crtu. Brzine isto jadne.
Nisam siguran da li se to desilo nakon ažuriranja sistema, ili je bilo u startu.

M-One iako su napravili veliku brljotinu , nece da izdaju zvanicno saopstenje zasto nisu isporucili
na stotine Temu paketa.

Vecina kupaca , ako su koristili opciju povracaja kredita ce neki period ( do 90 dana ) ostati uskraceni za
ucesce u akcijama ( claim credit ) gde se nude popusti i povracaj kredita.
Samo zato sto su paketi umesto da budu isporuceni , bez jasnog objasnjenja vraceni u Temu magacin.

mone17j.jpg

Otvori chat sa supportom i pitaj, onaj njihov ai ce ti ponuditi odma sve akcije na tvom nalogu ukljucujuci i tu, i dace ti link do nje
Probao ali dobijam samo one genericke odgovore.

Hvala vam na interesovanju i podršci u vezi sa događajem. Međutim, događaj na kojem ste učestvovali je istekao, a pošto niste završili navedene zadatke, nagrade za taj događaj su postale nevažeće.
Iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti i nadamo se da ćete ubuduće više paziti na uslove i rokove za događaje. Iskreno se nadamo da ćete osvojiti nagrade i da ćete se dobro zabaviti.

Tako da nista od toga.
Promocija koja je bila danas vazila je 24 casa.I vazila je tipa jedan proizvod sa nekim popustom.Neki put bude i dva proizvoda sa popustom.I to traje 24 casa.
Posto nisam danas odmah nesto izabrao mislio sam kasnije kad budem imao vremena da izaberem nesto.Ali se sad ta akcija ne moze naci na mom nalogu.A ovi sa chat supporta samo vrte par istih stvari u krug.Tako da nista od njih.

Od AI robota 2-3 puta trazite pomoc operatera / pomoc agenta i prebacice vas
na operatera.
E onda u vecini slucajeva , operatera prvo morate da izbacite iz robot moda 😵‍💫 :devilish:
Kada pocne da se ponasa kao covek , onda mu postavljate pitanja .

M-One iako su napravili veliku brljotinu , nece da izdaju zvanicno saopstenje zasto nisu isporucili
na stotine Temu paketa.

Vecina kupaca , ako su koristili opciju povracaja kredita ce neki period ( do 90 dana ) ostati uskraceni za
Samo zato sto su paketi umesto da budu isporuceni , bez jasnog objasnjenja vraceni u Temu magacin.

Pogledajte prilog 476693
I meni se ovo nažalost desilo sa dva paketa. Nisu me kontaktirali, a vratili pošiljke. A Temu nije od neke pomoći kad im se žališ po ovom pitanju, samo ima opcija da se refundiraju pare.

I meni se ovo nažalost desilo sa dva paketa. Nisu me kontaktirali, a vratili pošiljke. A Temu nije od neke pomoći kad im se žališ po ovom pitanju, samo ima opcija da se refundiraju pare.
Nije to problem meni, zatrazim ja povracaj u vidu kredita, ali vreme koje sam izgubio da nadjem neke stvari po povoljnijim cenama ne mogu da vratim, a ni da nadjem po istim cenama, nego su uglavnom mnogo vece.

na stotine Temu paketa.

Pogledajte prilog 476693
Mislim da sam ja upao u ovu grupu. Jedan splitovan paket su mi tako proglasili da sam odbio prijem i vratili u skladište. Pisao sam im na reklamacija, ali još nema odgovora. Od ponedeljka ću pojačavati pritisak na njih. Na Temuu još ne mogu da tražim refund, jer je status Rejected delivery.

Nadam se da će ovo nekome pomoći. Za sve one koji dobiju besplatne poklone, ali izađu iz aplikacije, ili im se ugasi ekran, mogu u naredna 24 sata (koliko traje ova akcija) da se vraćaju da nastave sa porudžbinom ukucavanjem na početnoj strani u pretraživač aplikacije - dailyfree. A ako je u pitanju povraćaj kredita, onda da biste se vratili ukucate u pretraživač - claimcredit.

Da i ja pohvalim Bmax tablet, iznenađujuće fluidan, baterija dobra, jedino je rezolucija za nijansu slabija ali za ove novce ovo je kao poklon 😄... Kada se doda i miš završava posao deci za office jednostavnije zadatke 😊

1000134643.jpg

Pridruzujem se pohvalama za tablet, danas je stigao i sve vreme se igram sa njim. Istina da rezolucija nije bas najbolja, ali je sve zadovoljavajuce kada se uzme odnos cene i kvaliteta. Definitivno treba jedan ovakav tablet po glavi stanovnika. Na koju vrstu punjaca se puni, tj na koliku voltazu ga stavite?

Da li je neko postao temu Vip Kupac? Kako sam razumeo, plati se neka clanarina, a onda se dobiju posebne cene, svako drugo placanje sa povratom kredita, razni popusti i pokloni. Nisam ni znao da to postoji, dok mi onaj njihov ma Ai bot nije greskom odgvorio na pitanje pa pomenuo sve to.

Ne vuče više od 10w.

Danas mi stigla Kodak sd od 128gb,sa nekim popustom me izasla 407 din.Ubacio u tablet i za test prebacio oko 34gb stripova i knjiga,Zadovoljan sam ovom karticom.

Nisam siguran šta si hteo reći videom ali znam da na poleđini kutije stoji simbol da je preporučen punjač od 5 do 10w. Čudio sam se što tako malo ali posle sam video da na koji god punjač ga priključim ne prelazi 10w, što znam zbog kabla koji pokazuje jačinu.

Da li je mozda neko vracao paket? Posle koliko vremena legne novac na racun?

@aw snap

Podsecanje na punjac koji smo cesto pominjali a ima precizan prikaz
i u svakom momentu "dovoljno snage" koja je potrebna ovom tabletu

@nikollaa

Jeste.
Novac ( za robu za koju je predvidjena mogucnost vracanja )
vracaju kada paket stigne u Temu magacin
( dobijes od Temu-a podatke gde saljes paket )
Refund na racun ( platnu karticu ) cekas par dana.
Refund u obliku Temu kredita dobijas odmah***
( *** kada operater podske potvrdi status o prijemu
ili kada sistem automatski prepozna status )

@presedan

altemu.jpg

Moderatori su obrisali poruku.
Na tabletu pise - Input 5V 2A
Znaci u sustini mozes da koristis bilo koji punjac koji daje
minimum 5V / 1A , ali je pozeljno da bude jaci.
Bez problema mozes koristiti i mini GaN punjace 20W sa AE
koji mogu da se kupe za oko 1$ , samo ih treba prvih
par dana testirati i uveriti se da li su ispravni jer uvek
postoji neki mali procenat losih primeraka.

Sto se tice VIP clanstva

@ admini / moderatori

www.temu .com /rs/affiliate_account_activity .html

Ovo nije moja pozivnica ( nema ref linka ) , nego samo link ka affiliate stranici

temu al.jpg

@aw snap

Podsecanje na punjac koji smo cesto pominjali a ima precizan prikaz
i u svakom momentu "dovoljno snage" koja je potrebna ovom tabletu

@nikollaa

Jeste.
Novac ( za robu za koju je predvidjena mogucnost vracanja )
vracaju kada paket stigne u Temu magacin
( dobijes od Temu-a podatke gde saljes paket )
Refund na racun ( platnu karticu ) cekas par dana.
Refund u obliku Temu kredita dobijas odmah***
( *** kada operater podske potvrdi status o prijemu
ili kada sistem automatski prepozna status )
Koji punjac je u pitanju?
Jel ima neki punjac koji je "krsten" da se naruci?

@presedan

Pogledajte prilog 477247

Moderatori su obrisali poruku.
Na tabletu pise - Input 5V 2A
Znaci u sustini mozes da koristis bilo koji punjac koji daje
minimum 5V / 1A , ali je pozeljno da bude jaci.
Bez problema mozes koristiti i mini GaN punjace 20W sa AE
koji mogu da se kupe za oko 1$ , samo ih treba prvih
par dana testirati i uveriti se da li su ispravni jer uvek
postoji neki mali procenat losih primeraka.

Sto se tice VIP clanstva

@ admini / moderatori

www.temu .com /rs/affiliate_account_activity .html

Ovo nije moja pozivnica ( nema ref linka ) , nego samo link ka affiliate stranici

Pogledajte prilog 477248
Valjda sam stekao utisak da je ovo neka druga vrsta vip clanstva, bar je tako zvucalo u njihovoj prepisci.
1000013424.jpg

Nego, da li je neko narucivao onu bocu za pravljenje hidrogenizovane vode? To je bilo bas aktuelno pre par godina, samo je kod nas boca bila prilicno skupa.

@ironmanbg

Ne , jer za iste pare imas i kod nas
( Minotti , Diplon , Rosan … )

Ako sam majstorises , uzmi neku retro klasik
koja se lako remontuje kada gumice posle par godina popuste.
Menjas je posle 10 godina kada ti dosadi :ROFLMAO:

rosan.jpg

Jednorucne kada procure , uglavnom mozes da bacis...

@presedan

Iscimaj ponovo podrsku pa pitaj sta je to - mislim da ne vazi za Srbiju

Koji su sad pa ovi?

Prilozi

• Screenshot_2025-01-22-08-10-24-23_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    Screenshot_2025-01-22-08-10-24-23_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    61.3 KB · Pregleda: 168
Koji god sa su, brzi su.

Meni 3 porudzbine stizu za rekordnih 11 dana
City i posta

Do Irske paketi stizu istom brzinom kao sa Alija, ne narucujem vise sa Temu.

Tablet Bmax 10 dana od poručivanja, drugi će trebati oko 2 nedelje

Vrh Dno