Sedi na dupe i uzivaj od sutra ide temp. u plusuI koji je zakljucak fali plina ili da si sedim na dupe neko kaze kad fali plina i na plusu upada
Muka mi viseSedi na dupe i uzivaj od sutra ide temp. u plusu![]()
Moja nijedna ne ide u defrost kada je temperatura u plusu, sto je i normalno. Do skoro nijesam ni znao sta je, ako cemo iskreno😂Mojoj Muse ne pada na pamet da upadne u df na plusu. Kad zavrsi df, koliko najvise povuce iz uticnice?
Doduse Midee rade defrost i na +10😂😂Moja nijedna ne ide u defrost kada je temperatura u plusu, sto je i normalno. Do skoro nijesam ni znao sta je, ako cemo iskreno😂
Okaci neki termometar blizu senzora bas me zanima koliko je uopste temp. gore kod Amber!Muka mi vise
Bas cu cekati moju da krene da je uslikam ali ovih dana je u plusuEvo sad ode u DF posle 3h5min i slike sto sam rekao![]()
Pa dobro tamam nece da bude vise DF na sat i manje ce da trosiBas cu cekati moju da krene da je uslikam ali ovih dana je u plusu
Milslim na Amber ultra neko je zove i Nordic.Svake godine menjaju naziv vise i ne znam kako se zove.Spoljasna 45kg unutrasnja 13kg.Amber Pro ima tek od prosle godine ili mislis na Amber Comfort? Koliko kg ima spoljna?
120m2 sa 12btu?
Pa dobro mene zbunilo sto si gore napisao Amber Pro onda OkMilslim na Amber ultra neko je zove i Nordic.Svake godine menjaju naziv vise i ne znam kako se zove.Spoljasna 45kg unutrasnja 13kg.
Nema veze sa vlaznoscu meni uvek cim 0 odma kreneMilslim na Amber ultra neko je zove i Nordic.Svake godine menjaju naziv vise i ne znam kako se zove.Spoljasna 45kg unutrasnja 13kg.
Evo upravo odradila DF napolju 2.2 stepeni pada kisa i tako je uvek.
Evo upravo odradila DF napolju 2.2 stepena i pada kisa.
Druze ima dosta veze zbog vlaznosti kad je samo 75% nece sigurno da ide bas na sat u DF druga je prica na 95%-100%Nema veze sa vlaznoscu meni uvek cim 0 odma krene
Tako je.Druze ima dosta veze zbog vlaznosti kad je samo 75% nece sigurno da ide bas na sat u DF druga je prica na 95%-100%
Ima tu mnogo i druga faktora sto uticu na rad klime!
*** toliko zahteva tvoji prostorNe razumem 4 stepena razlika. Sada je 2 stepena modulira na 600 a na -2 1.3 do 1.5 ultra
Tvoja prdi na 800*** toliko zahteva tvoji prostor
Evo moja:
Ceo dan 0c, sad vec -1c
Ne pregreva retko kad stepen prebaci kad je napolju bas toplo uglavnom je tacna u stepenAko temp prostora ostane ista, cak i prilikom oscilacija, onda je definitivno do prostora. Tj kad poveca potrosnju, ne sme da pregreva
Evo danas po treci put pisem cim je u plusu oko 600 w . Ali nelogicno mi dva stepena razlika cim je u minus da toliko vise trosi. Dali to ima veze sa dfTo je to onda, trosi toliko da bi nadoknadila gubitke tvog prostora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari