Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Znaci pokvarise i amber. Koji ce djavo u df ako radi sa 700W. Moja Musa radi na 750-800W, nekad i vise, i radi df na 3-4h i to ne redovno, nekad i redje, samo ako je temp u minusu. Skrin grafikon rada od juce, spoljna temp nije prelazila -1

Prilozi

• 6B101CFC-AC80-4458-9E24-FE298B356606.png
    6B101CFC-AC80-4458-9E24-FE298B356606.png
    71.1 KB · Pregleda: 70
Znaci pokvarise i amber. Koji ce djavo u df ako radi sa 700W. Moja Musa radi na 750-800W, nekad i vise, i radi df na 3-4h i to ne redovno, nekad i redje, samo ako je temp u minusu.
Ma sta mi mucenici da radimo :D ispada da se pomirimo sa sudbinom ali pazite clivija ne. Dole kod mojih oko 45 kvadrata 12 klivija do sada potrosila 200 kw ali zidovi metar ipo i clivija gore kod mene za ceo dan 4 puta ako udje u df

Ma sta mi mucenici da radimo :D ispada da se pomirimo sa sudbinom ali pazite clivija ne. Dole kod mojih oko 45 kvadrata 12 klivija do sada potrosila 200 kw ali zidovi metar ipo i clivija gore kod mene za ceo dan 4 puta ako udje u df
Trazi zamenu za cliviju 18, iako je Amber makina i to ozbiljna, ako si siguran da clivija bolje radi onda trazi ono sto ti je bolje naravno. Bas me sad to razocaralo oko Ambera

Meni ispod Amber je jedan veliki prozor 260x160, kad sam ugradio Amber(pre 8 godine) tad je bila stara stolarija i uvek sam se malo cudio zasto uvek duva non stop vreo vazduh iako je bas toplo unutra... A ono bila hladnoca kroz prozor i tako senzor non stop mislio ma hladno duvaj bajo :LOL:
Od kad sam to zamenio(Pvc) druga prica :)

Meni ispod Amber je jedan veliki prozor 260x160, kad sam ugradio Amber(pre 8 godine) tad je bila stara stolarija i uvek sam se malo cudio zasto uvek duva non stop vreo vazduh iako je bas toplo unutra... A ono bila hladnoca kroz prozor i tako senzor non stop mislio ma hladno duvaj bajo :LOL: od kad sam to zamenio(Pvc) druga prica :)
Mozda i kod mene nije bolja prica tu je pored prozora ali su dupli

Kako mogu da trazim kad ce reci sve je ok tako radi
Kazi da njihov jeftiniji uredjaj bolje radi od ovog. Nisi zadovoljan, velike fluktuacije u temperaturi itd itd. Moras biti uporan ili u krajnjem slucaju prodaj je. Nego jedno pitanje, kazi mi kad ode u defrost nakon sat vremena, jel bude spoljna bela citava zamrznuta ili?

Kazi da njihov jeftiniji uredjaj bolje radi od ovog. Nisi zadovoljan, velike fluktuacije u temperaturi itd itd. Moras biti uporan ili u krajnjem slucaju prodaj je. Nego jedno pitanje, kazi mi kad ode u defrost nakon sat vremena, jel bude spoljna bela citava zamrznuta ili?
Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .

Prilozi

• Screenshot_2025-01-21-13-12-14-571_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2025-01-21-13-12-14-571_com.facebook.orca.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 55
Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .
To je smesna kolicina leda, evo kako su dosadasnje Amber najcesce mrzle pre df. Mora dobro da zamrzne da bi otisla, makar ovi prethodni modeli najcesce. Tvoja prerano pali df bezveze.. Moze ona jos inja da nakupi bez ikakvih problema.

Jel ti ovo monter ovako umotao ili si ti drndao?

Prilozi

• IMG_20250121_100140~2.jpg
    IMG_20250121_100140~2.jpg
    104.9 KB · Pregleda: 71
Koliko god ja pljujem muse, to je dobra klima ali samo za slabo izolovane prostore, ko ima losu stolariju, ili velik otvoren prostor. Moja je jos ovaj prvi model 2020 proizvedena i ima staru spoljnu
Mozda na kraju nema ni dovoljno gasa ako mu ne zaledi kako treba? Ko onaj sa micu SRK25

Bas cu da slikam kad moja Amber ode u DF :)
I to sto kazes, a i onih 50ak stepeni sto je on izmerio je malo, doduse ne znam koliko je bas tacan taj termometar. Moja musa zna da bljuje vatru, 65c posle defrosta izbacuje

Sto se tice Muse ona uvek pred DF ovako izgleda... uvek se cudim kako jos greje a ona toliko okovana :LOL:
*** Makina :ROFLMAO:

Prilozi

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    99.9 KB · Pregleda: 69
Evo nadjoh moj post, ovako ona zabijeli i pogrijesio sam, ima vise inja, defrost traje ravno 5min.
Poruka u temi "Klima uredjaji - opšta diskusija" https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/post-7363616
Pa slicno dodje
Evo nadjoh moj post, ovako ona zabijeli i pogrijesio sam, ima vise inja, defrost traje ravno 5min.
Poruka u temi "Klima uredjaji - opšta diskusija" https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/post-7363616
Koliko god ja pljujem muse, to je dobra klima ali samo za slabo izolovane prostore, ko ima losu stolariju, ili velik otvoren prostor. Moja je jos ovaj prvi model 2020 proizvedena i ima staru spoljnu

I to sto kazes, a i onih 50ak stepeni sto je on izmerio je malo, doduse ne znam koliko je bas tacan taj termometar. Moja musa zna da bljuje vatru, 65c posle defrosta izbacuje
Sta da radim kako vi merite temperaturu izduva

Vrh Dno