style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
*** mozda utice dobra stolarijaAl to mi opet malo cudno, ti nemas izolaciju pa ti ne ide tako cesto doduse malo rasterecenije radi. Pre ce biti da su softver sjbl
*** mozda utice dobra stolarijaAl to mi opet malo cudno, ti nemas izolaciju pa ti ne ide tako cesto doduse malo rasterecenije radi. Pre ce biti da su softver sjbl
To izgleda Gree jedan popravi, jedan pokvari😂Al to mi opet malo cudno, ti nemas izolaciju pa ti ne ide tako cesto doduse malo rasterecenije radi. Pre ce biti da su softver sjbl
Ma sta mi mucenici da radimoZnaci pokvarise i amber. Koji ce djavo u df ako radi sa 700W. Moja Musa radi na 750-800W, nekad i vise, i radi df na 3-4h i to ne redovno, nekad i redje, samo ako je temp u minusu.
Trazi zamenu za cliviju 18, iako je Amber makina i to ozbiljna, ako si siguran da clivija bolje radi onda trazi ono sto ti je bolje naravno. Bas me sad to razocaralo oko AmberaMa sta mi mucenici da radimoispada da se pomirimo sa sudbinom ali pazite clivija ne. Dole kod mojih oko 45 kvadrata 12 klivija do sada potrosila 200 kw ali zidovi metar ipo i clivija gore kod mene za ceo dan 4 puta ako udje u df
Kako mogu da trazim kad ce reci sve je ok tako radiTrazi zamenu za cliviju 18, iako je Amber makina i to ozbiljna, ako si siguran da clivija bolje radi onda trazi ono sto ti je bolje naravno. Bas me sad to razocaralo oko Ambera
Mozda i kod mene nije bolja prica tu je pored prozora ali su dupliMeni ispod Amber je jedan veliki prozor 260x160, kad sam ugradio Amber(pre 8 godine) tad je bila stara stolarija i uvek sam se malo cudio zasto uvek duva non stop vreo vazduh iako je bas toplo unutra... A ono bila hladnoca kroz prozor i tako senzor non stop mislio ma hladno duvaj bajood kad sam to zamenio(Pvc) druga prica
![]()
Drvena?Mozda i kod mene nije bolja prica tu je pored prozora ali su dupli
Prodaj Amber i kupi Cliviju😃Ma sta mi mucenici da radimoispada da se pomirimo sa sudbinom ali pazite clivija ne. Dole kod mojih oko 45 kvadrata 12 klivija do sada potrosila 200 kw ali zidovi metar ipo i clivija gore kod mene za ceo dan 4 puta ako udje u df
DaDrvena?
Dzabe dupli ne moze se to uporediti sa dobrom Pvc
Kazi da njihov jeftiniji uredjaj bolje radi od ovog. Nisi zadovoljan, velike fluktuacije u temperaturi itd itd. Moras biti uporan ili u krajnjem slucaju prodaj je. Nego jedno pitanje, kazi mi kad ode u defrost nakon sat vremena, jel bude spoljna bela citava zamrznuta ili?Kako mogu da trazim kad ce reci sve je ok tako radi
Haha bolje da malo zategne i stolariju da sredi... Pa kasnije i izolaziju i sve ce biti kako trebaProdaj Amber i kupi Cliviju😃
Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .Kazi da njihov jeftiniji uredjaj bolje radi od ovog. Nisi zadovoljan, velike fluktuacije u temperaturi itd itd. Moras biti uporan ili u krajnjem slucaju prodaj je. Nego jedno pitanje, kazi mi kad ode u defrost nakon sat vremena, jel bude spoljna bela citava zamrznuta ili?
Slikaj je pred df molim te, da vidimo koliko to zamrzne, jel ga pali bezveze ili sta radi.Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .
Pa ni Azuri ne bijeli vise, ali on ide na 2h, barem dok sam ja bio tamo, to jest ona je bijela taman ovako, ali nakon 2h.Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .
Meni pre ultre bila muse nije isla na sat vremenaPa ni Azuri ne bijeli vise, ali on ide na 2h, barem dok sam ja bio tamo, to jest ona je bijela taman ovako, ali nakon 2h.
To je smesna kolicina leda, evo kako su dosadasnje Amber najcesce mrzle pre df. Mora dobro da zamrzne da bi otisla, makar ovi prethodni modeli najcesce. Tvoja prerano pali df bezveze.. Moze ona jos inja da nakupi bez ikakvih problema.Nahvata se onako inje na sace ali jedinica je ok nije kao one iz zamrzivaca izvadjene .
To je smesna kolicina leda, evo kako su dosadasnje Amber najcesce mrzle pre df. Mora dobro da zamrzne da bi otisla, makar ovi prethodni modeli najcesce. Tvoja prerano pali df bezveze.. Moze ona jos inja da nakupi bez ikakvih problema.
Ma jok ma ma kakviEvo koliko moja Muse gusce i vise zaledi pa jos ne pali df.. a radi bez problema.
Pogledajte prilog 477210
Ja zastito prsti da joj ne izmrznuJel ti ovo monter ovako umotao ili si ti drndao?
Mozda na kraju nema ni dovoljno gasa ako mu ne zaledi kako treba? Ko onaj sa micu SRK25Evo koliko moja Muse gusce i vise zaledi pa jos ne pali df.. a radi bez problema.
Pogledajte prilog 477210
I to sto kazes, a i onih 50ak stepeni sto je on izmerio je malo, doduse ne znam koliko je bas tacan taj termometar. Moja musa zna da bljuje vatru, 65c posle defrosta izbacujeMozda na kraju nema ni dovoljno gasa ako mu ne zaledi kako treba? Ko onaj sa micu SRK25
Bas cu da slikam kad moja Amber ode u DF![]()
Ne bi ja mogao to da gledamJa zastito prsti da joj ne izmrznu![]()
Pa slicno dodjeEvo nadjoh moj post, ovako ona zabijeli i pogrijesio sam, ima vise inja, defrost traje ravno 5min.
Poruka u temi "Klima uredjaji - opšta diskusija" https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/post-7363616
Evo nadjoh moj post, ovako ona zabijeli i pogrijesio sam, ima vise inja, defrost traje ravno 5min.
Poruka u temi "Klima uredjaji - opšta diskusija" https://forum.benchmark.rs/threads/klima-uredjaji-opšta-diskusija.479833/post-7363616
Sta da radim kako vi merite temperaturu izduvaKoliko god ja pljujem muse, to je dobra klima ali samo za slabo izolovane prostore, ko ima losu stolariju, ili velik otvoren prostor. Moja je jos ovaj prvi model 2020 proizvedena i ima staru spoljnu
I to sto kazes, a i onih 50ak stepeni sto je on izmerio je malo, doduse ne znam koliko je bas tacan taj termometar. Moja musa zna da bljuje vatru, 65c posle defrosta izbacuje
Zato sam i trazio video.Pa slicno dodje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari