Hahaha taman da se iznivelise potrosnja na godisnjem nivouCe da vidis leti kako ona prede... Spusta i ispod 100w(Provereno)
Leti planiram onaj posluzavnik ispod krilca da uradim da mi ne bije u glavuAli kako je vi koristite, non stop nesto drndate ce vam na kraju i leti vuce preko 1kw i pravi neka cuda![]()
Ima da mu radi defrost letiAli kako je vi koristite, non stop nesto drndate ce vam na kraju i leti vuce preko 1kw i pravi neka cuda![]()
E mnogo li ces se usreciti sa timLeti planiram onaj posluzavnik ispod krilca da uradim da mi ne bije u glavu![]()
Cuti kad proso minus poceo bi i ja da ledim dok spavam mislim da sam i sanjao pre neko veceIma da mu radi defrost leti
E mnogo li ces se usreciti sa tim
Kako da ne od subote javlaju neki ledeni talas 8-10dana!Cuti kad proso minus
Ko hoće da sluša pozajmicu mu slušalice...Littman... sa njima se čuje svaki šum, pucketanje...😀Tako treba
Ovako radi svaka klima, u rezim odrzavanja ulazi cim ti duva hladnjikavo, a kad pregrije, onda podigne krilca. I Clivia ce ti ovako raditi, samo sto ce mozda preciznije temperaturu odrzavati. Zato gledaj kada ti budu ugradjivali Cliviu da je ugradis tamo, gdje najmanje smeta strujanje vazduha.retko ulazi u sistem odrzavanja ne podize vratanca u vis nego duva hladnjikav vazduh u mene koji nije prijatan
Ova Hisense nema nizak prag modulacije pa se zato pali i gasi, a osim toga koliko znam, Hisense kad se ugasi nakon sto pregrije, ne ugasi ventilator unutra pa duva hladnoOvako radi svaka klima, u rezim odrzavanja ulazi cim ti duva hladnjikavo, a kad pregrije, onda podigne krilca. I Clivia ce ti ovako raditi, samo sto ce mozda preciznije temperaturu odrzavati. Zato gledaj kada ti budu ugradjivali Cliviu da je ugradis tamo, gdje najmanje smeta strujanje vazduha.
Znam da nema nizak prag modulacije, nego mu kazem da svaka klima kada modulira nisko duva hladnjikavo.Ova Hisense nema nizak prag modulacije pa se zato pali i gasi, a osim toga koliko znam, Hisense kad se ugasi nakon sto pregrije, ne ugasi ventilator unutra pa duva hladno
Verovao ili ne ta Vox Iva ima bolju kulturu rada od Gree, ne znam za Cliviu ali od Gree generalno bolje radi, jedino nema tu snagu ko GreeMa sve sam probao i ifeel ubio se od eksperimenata i saveta i nista a vox iva 1 greje namestena na 24 stepena ne gasi se 8 punih godina ko zmaj tako da cu cliviu da kupim i ne razmisljam
Znam imao sam dve na 7 godini mi na jednoj otisla elektronika nisam mogao da nadjem pa sam nazalost kupio novu i evo patim se za dva meseca vracam dve klime hisense confor i pro xVerovao ili ne ta Vox Iva ima bolju kulturu rada od Gree, ne znam za Cliviu ali od Gree generalno bolje radi, jedino nema tu snagu ko Gree
Kakva su iskustva sa Pro X? Vidim da je prodavci baš preterano hvale.Znam imao sam dve na 7 godini mi na jednoj otisla elektronika nisam mogao da nadjem pa sam nazalost kupio novu i evo patim se za dva meseca vracam dve klime hisense confor i pro x
Sumnjam da imao lepo iskustvo kad je vec vraca posle 2 meseca...Kakva su iskustva sa Pro X? Vidim da je prodavci baš preterano hvale.
U reklami tvrde da nikad ne ide u defrost jer ima grejač tacne 😂 Mnogi se žale na jako česte defroste.Sumnjam da imao lepo iskustvo kad je vec vraca posle 2 meseca...
Greje kao luda i kove na 40min DF...Za taj pro x koliko su jaku recenziju imali mislio sam da modulira na 150 w a greje kao luda.. i spoljasna 33 kg.
Malo morgenU reklami tvrde da nikad ne ide u defrost jer ima grejač tacne 😂
Pa ljudi su bili bas zadovoljni sa Pro plusom i Nordic verziom. Izgleda da X zeza zestoko.Drasticno sam promenio misljenje o Hisense, pre su mi delovali skroz okej, a sad je smece sa dobrim specifikacijama (na papiru). Bolje se ponasa neka vox sto rekoste nego ovo cudo sto je 300+€ skuplje..
Vecina klima, pa i japanci😄Greje kao luda i kove na 40min DF...
I opet je gree najbolji od kineza🤣🤣sem cuvene muse🤣Ma bilo je tu svakakvih prigovora na Nordic da su bucne ovakve onakve, generalno je Hisense problematican sa elektronikom, a osim toga kao sto rekoh, crkavaju im masovno ti cetvorokraki ventili. Nagledao sam se toga kao u prici. Zove covek neki dan, kaze sto mi Hisense klima izbacuje maglu i nece da greje?? Ja dosao a ona unutra okovana u ledu, ode u df i zaglavi ventil pa mrzne unutra.
Najproblematicniji su noviji modeli.
Iskreno, da. Stvarno ne znam da je iko imao nekakvih problema sa Gree osim sa modulacijom sto se zna da im je standardna boljka ali trebalo bi da su sa Cliviom to resili donekle.I opet je gree najbolji od kineza🤣🤣sem cuvene muse🤣
Ma i za Muse se nije niko zalio u sred zime osim u prelaznim period zbog on/offIskreno, da. Stvarno ne znam da je iko imao nekakvih problema sa Gree osim sa modulacijom sto se zna da im je standardna boljka ali trebalo bi da su sa Cliviom to resili donekle.
Za ovo gore mozemo svrstati svaku klimu. Sto se ventila tice, relativno nova klima, a brzo de ventil i jeste mana.Ma bilo je tu svakakvih prigovora na Nordic da su bucne ovakve onakve, generalno je Hisense problematican sa elektronikom, a osim toga kao sto rekoh, crkavaju im masovno ti cetvorokraki ventili.
Pa Gree i Vox(Aux) Na Muse se niko nije zalio da ne moze da grije, samo joj je modulacija problemI opet je gree najbolji od kineza🤣🤣sem cuvene muse🤣
Sa Cliviom malo resili, a sa novom Amber Pro ponovo zaj3baliali trebalo bi da su sa Cliviom to resili donekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari