Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Ali kako je vi koristite, non stop nesto drndate ce vam na kraju i leti vuce preko 1kw i pravi neka cuda :LOL:

Dali neko ima gree cliviu i kako ste zadovoljni trebao bi da je pazarim posto vracam Hisense pro x unapred hvala

Clivia bi trebala da je dobra. Ima par clanova ovde, pisali su pre par stranica iskustva. Inace, sto vracas tu Hisense?

Edit: videh sta si pisao tamo u temi za Energy Pro X, iskreno nista cudno za Hisense.

Poslednja izmena:
Ma ona je meni ok samo mi je problem sto moram da je drzim ne velikoj temperaturi 26-27 stepeni i na najmanjoj brzini da bi postigao 24 mnogo lazira i retko ulazi u sistem odrzavanja ne podize vratanca u vis nego duva hladnjikav vazduh u mene koji nije prijatan

retko ulazi u sistem odrzavanja ne podize vratanca u vis nego duva hladnjikav vazduh u mene koji nije prijatan
Ovako radi svaka klima, u rezim odrzavanja ulazi cim ti duva hladnjikavo, a kad pregrije, onda podigne krilca. I Clivia ce ti ovako raditi, samo sto ce mozda preciznije temperaturu odrzavati. Zato gledaj kada ti budu ugradjivali Cliviu da je ugradis tamo, gdje najmanje smeta strujanje vazduha.

Ovako radi svaka klima, u rezim odrzavanja ulazi cim ti duva hladnjikavo, a kad pregrije, onda podigne krilca. I Clivia ce ti ovako raditi, samo sto ce mozda preciznije temperaturu odrzavati. Zato gledaj kada ti budu ugradjivali Cliviu da je ugradis tamo, gdje najmanje smeta strujanje vazduha.
Ova Hisense nema nizak prag modulacije pa se zato pali i gasi, a osim toga koliko znam, Hisense kad se ugasi nakon sto pregrije, ne ugasi ventilator unutra pa duva hladno

Ma sve sam probao i ifeel ubio se od eksperimenata i saveta i nista a vox iva 1 greje namestena na 24 stepena ne gasi se 8 punih godina ko zmaj tako da cu cliviu da kupim i ne razmisljam

Ma sve sam probao i ifeel ubio se od eksperimenata i saveta i nista a vox iva 1 greje namestena na 24 stepena ne gasi se 8 punih godina ko zmaj tako da cu cliviu da kupim i ne razmisljam
Verovao ili ne ta Vox Iva ima bolju kulturu rada od Gree, ne znam za Cliviu ali od Gree generalno bolje radi, jedino nema tu snagu ko Gree

Verovao ili ne ta Vox Iva ima bolju kulturu rada od Gree, ne znam za Cliviu ali od Gree generalno bolje radi, jedino nema tu snagu ko Gree
Znam imao sam dve na 7 godini mi na jednoj otisla elektronika nisam mogao da nadjem pa sam nazalost kupio novu i evo patim se za dva meseca vracam dve klime hisense confor i pro x

Znam imao sam dve na 7 godini mi na jednoj otisla elektronika nisam mogao da nadjem pa sam nazalost kupio novu i evo patim se za dva meseca vracam dve klime hisense confor i pro x
Kakva su iskustva sa Pro X? Vidim da je prodavci baš preterano hvale.

Za taj pro x koliko su jaku recenziju imali mislio sam da modulira na 150 w a greje kao luda.. i spoljasna 33 kg.

Drasticno sam promenio misljenje o Hisense, pre su mi delovali skroz okej, a sad je smece sa dobrim specifikacijama (na papiru). Bolje se ponasa neka vox sto rekoste nego ovo cudo sto je 300+€ skuplje..

Ma bilo je tu svakakvih prigovora na Nordic da su bucne ovakve onakve, generalno je Hisense problematican sa elektronikom, a osim toga kao sto rekoh, crkavaju im masovno ti cetvorokraki ventili. Nagledao sam se toga kao u prici. Zove covek neki dan, kaze sto mi Hisense klima izbacuje maglu i nece da greje?? Ja dosao a ona unutra okovana u ledu, ode u df i zaglavi ventil pa mrzne unutra.
Najproblematicniji su noviji modeli.

Ma bilo je tu svakakvih prigovora na Nordic da su bucne ovakve onakve, generalno je Hisense problematican sa elektronikom, a osim toga kao sto rekoh, crkavaju im masovno ti cetvorokraki ventili. Nagledao sam se toga kao u prici. Zove covek neki dan, kaze sto mi Hisense klima izbacuje maglu i nece da greje?? Ja dosao a ona unutra okovana u ledu, ode u df i zaglavi ventil pa mrzne unutra.
Najproblematicniji su noviji modeli.
I opet je gree najbolji od kineza🤣🤣sem cuvene muse🤣

Ma bilo je tu svakakvih prigovora na Nordic da su bucne ovakve onakve, generalno je Hisense problematican sa elektronikom, a osim toga kao sto rekoh, crkavaju im masovno ti cetvorokraki ventili.
Za ovo gore mozemo svrstati svaku klimu. Sto se ventila tice, relativno nova klima, a brzo de ventil i jeste mana.
I opet je gree najbolji od kineza🤣🤣sem cuvene muse🤣
Pa Gree i Vox(Aux) Na Muse se niko nije zalio da ne moze da grije, samo joj je modulacija problem

Nazad
Vrh Dno