Zanimljivo .Od jutros su kodovi opet UC xxxxxxxxHU.Nisam pratio temu ali jutros primetim da nešto ne štima sa statusom pošiljke sa alija.Juče ili preključe je bio jedan kod za praćenje UC059436xxx HU a danas LP i niz od 13 brojeva
I kod mene ista situacija, isti datumi i vremenaI ja cu igleda imati ovakav problem sa jednom pl, prodje 20 dana...Statusi se vrte oko carine, niko da preuzme...
Mislim da USPS nema praćenje kada dođe u Srbiju, a paket ti je odavno kod nas sigurnoJe l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..Pogledajte prilog 475625
Ima, ovo je registrovana posiljka, narucivao sam isto ovako i pre, kad stigne u Srbiju sve regularno vidim da li ide na carinu itd. Msm kapiram da je zbog praznika i da cu cekati do kraja januara sigurnoMislim da USPS nema praćenje kada dođe u Srbiju, a paket ti je odavno kod nas sigurno
Pre nisu imali praćenje čak i ako su registrovani, pa sam pomislio da nije to problem, nisam znao da su uveli to. Svakako ti je paket ovde sigurno, i ja čekam dugo neke pakete (pre mesec dana poručeni, takođe registrovani)Ima, ovo je registrovana posiljka, narucivao sam isto ovako i pre, kad stigne u Srbiju sve regularno vidim da li ide na carinu itd. Msm kapiram da je zbog praznika i da cu cekati do kraja januara sigurno
Meni su danas stigle stopice za miša, poslate preko DHL eCommerce iz Nju Džerzija 13.12. pa prosleđene iz Frankfurta 06.01. dakle skoro mesec dana im je trebaloJe l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..
ja sam 8 decembra 2024 porucio nesto iz Amerike, od 27og Decembra je na nasoj "carini" i od tada mu nema ni traga ni glasa, status se ne menja. Evo prodje mesec i dva dana... tako da smo na istom... pitacu u posti sutra kada odem po neki svoj paket sa TEMU koji mi je,gle cuda , stigao za nedelju dana , znaci pre nedelju dana sam ga porucio. a ovaj iz Amerike putuje mesec i koji dan...Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..Pogledajte prilog 475625
Znaci da je nasa carina u haosu zbog praznika...ja sam 8 decembra 2024 porucio nesto iz Amerike, od 27og Decembra je na nasoj "carini" i od tada mu nema ni traga ni glasa, status se ne menja. Evo prodje mesec i dva dana... tako da smo na istom... pitacu u posti sutra kada odem po neki svoj paket sa TEMU koji mi je,gle cuda , stigao za nedelju dana , znaci pre nedelju dana sam ga porucio. a ovaj iz Amerike putuje mesec i koji dan...
NIkada mi paketi iz Amerike nisu stizali duze od 2, max 3 nedelje!
Kad ide preko Nemacke ili Holandije onda se jos vise cekaMeni su danas stigle stopice za miša, poslate preko DHL eCommerce iz Nju Džerzija 13.12. pa prosleđene iz Frankfurta 06.01. dakle skoro mesec dana im je trebalo![]()
da shvatam ja to,ali da mi od 18og decembra stoji na carini negde... malo mi je to sve nesto sumnjivo...Znaci da je nasa carina u haosu zbog praznika...
Isto i meni uvek paketi iz Amerike dodju kroz 20/25 dana najvise.
Nego me cudi da pise da je napustilo Cikago i tjt sa updateovima, bar da pise da je stiglo kod nas pa da tu stoji
Ako poštar zaduži pošiljku ne možeš da je podigneš dok se ne razduži.To je fora tipa mogu otici sutra u 7 i preuzeti? a da ne cekam postara tipa do 13h?
Brže će poštar da ti je donese nego što će stići u paketomat.pa znaci bolje onda da to potvrdim i sam odem ujturu? to je sigurica dakle? da ga ne cekam do 15h a mozda i ne dodje taj dan, mada tebalo bi (danas za sutra)
Da javim cisto update za ovo, zvao sam korisnicki centar poste rekla mi je kad stoji ovako da je iz druge zemlje posiljka otisla a na nasem sajtu jos nije bio update znaci da stoji u nekoj vreci na aerodromu ili carini i jos nije usla u sistem, tek kad se pojavi 11000 ili kako vec izmenicna posta onda je usla u sistem. U sustini zvog svih praznika vrvt je pretrpano sve. A ove posiljke sa temua i slicne ne podlezu carini pa uopste ne idu tim putem, zato i stizu tako brzo.Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..Pogledajte prilog 475625
A jel ga ima na postinom sajtu?Već je neko pisao da UC pošiljke dobijaju status i na sajtu pošte. Meni upravo stigao status, međutim tek danas, a ovde stoji datum još 06.01. dakle sa zakašnjenjem od 7 dana. Paket još uvek nije stigao.
Pogledajte prilog 476067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari