Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

I ja cu igleda imati ovakav problem sa jednom pl, prodje 20 dana...Statusi se vrte oko carine, niko da preuzme...

Prilozi

• Screenshot_20250110_112913_Temu.jpg
    Screenshot_20250110_112913_Temu.jpg
    74.6 KB · Pregleda: 86
@M J

Posle drugog statusa da se predaje na carini , posiljka u 99%
slucajeva ide kurirskoj sluzbi.
Pola PL00103...RS je isporuceno do 31.12 , pola jos uvek ceka
u nekom carinskom magacinu.
Slicno je i sa AG0309....

Uzorak po oko 500-600 kodova :) i svakodnevno cimanje M-One :devilish:

• Like
Reagovanja: M J
Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..{3548C556-B307-4CBA-87B2-6332AF2FA65E}.png.jpg

Porucena 10.12.2024 UC0590..HU 10.1.2025 stigla iliti 30 dana, bio sam ubedjen da ce travelovati dosta duze zbog praznika al' dobro je ispalo
Jos SunYou LP000338..PP da stigne sa zadnjim statusom BEX Vreme prijave pošiljke: 09.01.2025. (18:02) i onda cu ponovo mirno spavati neko vreme :ROFLMAO:

Ima, ovo je registrovana posiljka, narucivao sam isto ovako i pre, kad stigne u Srbiju sve regularno vidim da li ide na carinu itd. Msm kapiram da je zbog praznika i da cu cekati do kraja januara sigurno
Pre nisu imali praćenje čak i ako su registrovani, pa sam pomislio da nije to problem, nisam znao da su uveli to. Svakako ti je paket ovde sigurno, i ja čekam dugo neke pakete (pre mesec dana poručeni, takođe registrovani)

Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..
Meni su danas stigle stopice za miša, poslate preko DHL eCommerce iz Nju Džerzija 13.12. pa prosleđene iz Frankfurta 06.01. dakle skoro mesec dana im je trebalo :)

Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..Pogledajte prilog 475625
ja sam 8 decembra 2024 porucio nesto iz Amerike, od 27og Decembra je na nasoj "carini" i od tada mu nema ni traga ni glasa, status se ne menja. Evo prodje mesec i dva dana... tako da smo na istom... pitacu u posti sutra kada odem po neki svoj paket sa TEMU koji mi je,gle cuda , stigao za nedelju dana , znaci pre nedelju dana sam ga porucio. a ovaj iz Amerike putuje mesec i koji dan...

NIkada mi paketi iz Amerike nisu stizali duze od 2, max 3 nedelje!

ja sam 8 decembra 2024 porucio nesto iz Amerike, od 27og Decembra je na nasoj "carini" i od tada mu nema ni traga ni glasa, status se ne menja. Evo prodje mesec i dva dana... tako da smo na istom... pitacu u posti sutra kada odem po neki svoj paket sa TEMU koji mi je,gle cuda , stigao za nedelju dana , znaci pre nedelju dana sam ga porucio. a ovaj iz Amerike putuje mesec i koji dan...

NIkada mi paketi iz Amerike nisu stizali duze od 2, max 3 nedelje!
Znaci da je nasa carina u haosu zbog praznika...
Isto i meni uvek paketi iz Amerike dodju kroz 20/25 dana najvise.
Nego me cudi da pise da je napustilo Cikago i tjt sa updateovima, bar da pise da je stiglo kod nas pa da tu stoji
Meni su danas stigle stopice za miša, poslate preko DHL eCommerce iz Nju Džerzija 13.12. pa prosleđene iz Frankfurta 06.01. dakle skoro mesec dana im je trebalo :)
Kad ide preko Nemacke ili Holandije onda se jos vise ceka

Znaci da je nasa carina u haosu zbog praznika...
Isto i meni uvek paketi iz Amerike dodju kroz 20/25 dana najvise.
Nego me cudi da pise da je napustilo Cikago i tjt sa updateovima, bar da pise da je stiglo kod nas pa da tu stoji
da shvatam ja to,ali da mi od 18og decembra stoji na carini negde... malo mi je to sve nesto sumnjivo...

Opet se koriste i AG kodovi za temu.Pre jedno 1h mi poslata pošiljka i dobih opet kod u tom formatu za M-ONE

Ukoliko zelite posiljku bla bla mozete danas do 17h da preusmerite na najblizi paketomat putem linka

Sto mu dodje sta? posiljka je vec u posti?

a status je

Prilozi

• mozak.jpg
    mozak.jpg
    16 KB · Pregleda: 54
Danas do 17h možeš pošiljku da preusmeriš u neki paketomat, a onda ćeš dobiti novu poruku kada pošiljka bude stvarno u paketomatu i spremna za preuzimanje.

Ako je ne preusmeriš, moraćeš da čekaš kurira :)

Aha.. znaci ona dolazi sutra ? bil ja isao da preuzmem ili cekao kurira? ja reko mozda je vec tamo pa da odem

To je fora tipa mogu otici sutra u 7 i preuzeti? a da ne cekam postara tipa do 13h?

Tako je, a pitanje je i da li će to sigurno biti sutra :)

pa znaci bolje onda da to potvrdim i sam odem ujturu? to je sigurica dakle? da ga ne cekam do 15h a mozda i ne dodje taj dan, mada tebalo bi (danas za sutra)

Ako misliš na to da potvrdiš da se pošiljka prebaci na paketomat, ni to nije sigurica da će biti sutra :) Obično u 99% slučajeva bude, ali...

pa znaci bolje onda da to potvrdim i sam odem ujturu? to je sigurica dakle? da ga ne cekam do 15h a mozda i ne dodje taj dan, mada tebalo bi (danas za sutra)
Brže će poštar da ti je donese nego što će stići u paketomat.

Paketomat je dobar samo ako ti se ne žuri, inače je poštar brži

Može li neko da mi kaže što ovo ovoliko putuje od 3.1, znam bili su praznici ali ipak...

Screenshot_2025-01-13-12-35-48-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Je l ceka neko nesto iz Amerike mozda ? Ovo moje poslato 19. decembra, 29. dec. poslednji update..Pogledajte prilog 475625
Da javim cisto update za ovo, zvao sam korisnicki centar poste rekla mi je kad stoji ovako da je iz druge zemlje posiljka otisla a na nasem sajtu jos nije bio update znaci da stoji u nekoj vreci na aerodromu ili carini i jos nije usla u sistem, tek kad se pojavi 11000 ili kako vec izmenicna posta onda je usla u sistem. U sustini zvog svih praznika vrvt je pretrpano sve. A ove posiljke sa temua i slicne ne podlezu carini pa uopste ne idu tim putem, zato i stizu tako brzo.

Dobio kod LS_NL prvi put, do sad sam obicno imao LA_HU, jel slicno vreme isporuke, kakva su iskustva? Sa LA HU tipa stizalo za 20tak dana.

Već je neko pisao da UC pošiljke dobijaju status i na sajtu pošte. Meni upravo stigao status, međutim tek danas, a ovde stoji datum još 06.01. dakle sa zakašnjenjem od 7 dana. Paket još uvek nije stigao.
Screenshot_2025-01-13-14-35-02-503_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

Vrh Dno