- Učlanjen(a)
- 29.02.2024
- Poena
- 95
Sitna slova su bitnaYettel ima neogranicen?
Sitna slova su bitnaYettel ima neogranicen?
Tako je i A1 paket neo ultra 👍, ali ima začkoljica, a to je što je to ljudima sve preskupo...Jedini neograničen 4G net je A1 Vikend net, a može da se koristi i mts Soko Max.
Svi ostali imaju ovakva ili onakva ograničenja.
Znači i njih mts počeo da zeza...Beotel do daljeg ne uvodi nove ADSL/VDSL korisnike. Navodno biće "uskoro".
Baš tako, a prvi doveli internet u SrbijiVerovatno. Ovo je prvi put od 2006. da oni ne uvode ADSL/VDSL kod novih korisnika.
Ja ovaj imam tp link, vdsl. Neuništiv, radi besprekorno.Šta daje Beotelnet kao vdsl opremu, pretpostavljam neki stari ruter kao kod mts?
Tako radi kod mene 30/8 mada može i više ali telekom nije dao, da sam otišao u mts imao bi sigurno veću brzinu. Igrom slučaja čuo razgovor tehničara i operatera. To sam mislim već ovde i pisao. Do skora beotel nije ni nudio vdsl, sad opet počeli. Mts ih zeza maksimalno. Šteta što ovde u gradu BG beotel ne širi svoju optiku otišao bi kod njih odma. Za saradnju su odlični. Jedini daju sertifikovane smart box uređaje koji odlično rade.Sve ok, nisam ni očekivao da daju ne znam šta, dovoljno je da radi ok na max 30 megabita koje moja linija može da isporuči.
Ja nisam u Bg pitanje da li to ima kod mene po manjim mestima.@space85 ako nemaš uslova za nešto kasvetno, onda bolje i GPON Light.
Sve zavisi da li je kod vas Sat trakt prošao sa optikom. Ako sam dobro informisan, ima je na primer u Žedniku, ali sve je to sad poprilično upitno. Kod mene u gradu ima lokalaca koji obezbeđuju GPON Lite i konkretno, prekoputa moje montirane su antene za dve zgrade, iako imaju mogućnost za mts optiku, ali im je verovatno tako povoljnije ili hoće samo internet.Ja nisam u Bg pitanje da li to ima kod mene po manjim mestima.
Ja nisam imao problem, lokacija centar Beograda.Jel jos neko ima problema subotom, nedeljom uvece sa Beotelom, konkretno VDSL? Izgleda da su povecali broj korisnika a nemaju dovoljno linka? Preko dana je sve ok.
--- 91.148.77.x ping statistics ---
1000 packets transmitted, 992 received, 0.8% packet loss, time 100521ms
rtt min/avg/max/mdev = 17.461/18.854/37.279/2.133 ms, ipg/ewma 100.621/18.673 ms
--- 195.252.96.220 ping statistics ---
1000 packets transmitted, 989 received, 1.1% packet loss, time 0ms
rtt min/avg/max/mdev = 11.473/12.364/31.097/1.406 ms, ipg/ewma 100.653/12.073 ms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari