Šta je novo?

BeotelNet

Kakav je Beotel VDSL i njihov ruter,razmisljam da predjem posto mi istece kod lelekoma gde mi je skuplje plus je zte ruter blago receno krs?

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 18-12-57 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    Screenshot 2024-06-28 at 18-12-57 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    23.7 KB · Pregleda: 43
Sa ADSL-om kod mene nije bilo problema, osim onih koji su bili u Telekomovoj nadležnosti.

Ako ti je OK linija, radiće. Oprema je krš pa je krš. Beotel daje PPPoE podatke pa ako baš hoćeš možeš i svoj ruter da staviš.

Evo u tazbini Beotel VDSL (al sam stavio drugi ruter).

https://www.speedtest.net/my-result/a/10205481585

• Like
Reagovanja: uji
Pa da si izbacio WiFi iz te jednačine... Ovakvo kad komšija upali mikrotalasnu ili Bluetooth zvučnike ćao zdravo 2.4 GHz WiFi vezo.

Meni su dali TP-Link w9960. Koristim ga samo kao bridge, PPPoE konekciju sam podesio na svom ruteru.

Ugovor mi je potpisan pre dve godine 29.06,na njemu pise minimalni period vazenja ugovora 15.07 na mts profilu pise ugovor vazi do 22.07.
Kad trebam podneti za raskid i prelazak u beotel?

@Marecar potraži u Telekomu MIK (migracioni kod), daj Beotelu i automatski raskidaš ugovor sa mts-om i nastavljaš kod Beotela bez prekida linka, odnosno samo menjaš opremu.

Kaze teta iz beotela nemaju vdsl trenutno,samo wifi od 30mb.
Ovi imaju gori kadar od lelekoma.

Nemaju gori kadar nego im Telekom otima ADSL/VDSL korisnike, ukida im portove na DSLAM-ovima gde god može

Bio danas kod ljudi koji rade net za beotel,poslat zahtev ali su mi napomenuli da zadnjih tri meseca ljud cekaju na prelazak a telekom se pravi mrtav.
U telekomu vratio iptv gde je napisano da kad mi novi provajder instalira internet,vracam ruter i dobijam mik,inace mik sam dobio odmah.:ROFLMAO:

Od poskupljenja u martu telekom odugovlači migracije ADSL VDSL servisa.

Pa MIK i treba odmah (i bez vraćanja opreme) da se izdaje a često je Telekom taj koji protivno pravilima i protivno logici uslovljava da prvo vratiš opremu pa tek onda dobiješ MIK.

Odgovor iz Beotela.

Poštovani,

Zbog tehničkih problema trenutno nismo u mogućnosti realizacije usluge.
Bićete obavešteni čim dobijemo izveštaj od Telekoma.

Steta sto A1 ne nudi neki internet sa boljim protokom od 2mb,razbili bi se od novih korisnika.

Koji je to A1 internet sa samo 2mb protokom ?

Nakon potrosnje brzina ide na 2mb.

Ah to, pa to svi 4G rade.‚Sumnjam da im treba više pretplatnika, isa ovoliko ima problema sa brzinom na velikom broju mesta.

Yettel ima neogranicen?

Prilozi

• Screenshot 2024-08-06 at 17-29-30 Dom je tamo gde svetli ruter.png
    Screenshot 2024-08-06 at 17-29-30 Dom je tamo gde svetli ruter.png
    54.7 KB · Pregleda: 33
Vrh Dno