PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 435
Kupio danas nvme kućište da formatiram sony nvme od 1 tb. Kad međutim playstation 5 SSD izgleda pokvaren i ne prepoznaje se nikako na laptopu. Ubilo ga 5 nestanaka struje zbog radova.
Mogu da odgovorim samo kao neko ko je bio u istoj dilemi pre par meseci kada sam počeo da se raspitujem i istražujem.Da li je ok da kupim ps4 u 2025 ili ništa ispod ps5 ne bi trebalo? Igralo bi se na vox 4k 43 inca televizoru uglavnom vožnje i fudbal... I još poneka zanimljiva igra. Koja su ograničenja u odnosu na ps5 i kolika je razlika?
Nema potrebe da uzimas nov, bukvalno ce te kostati isto ko polovan malo koriscen PS5 - kao sto i sam kazes, ima ih svuda.Hvala, a da li ima negde da se kupi nov 4 i koliko košta? Za 5 znam, ima svuda
pa pravo da ti kažem nema svuda. ok po radnjama ima po 60.000 din što je preskupo, a na KP trenutno niko nema koga sam zvao. Svi kažu za dve nedelje da proverim opet. Ne znam šta se dešava, zašto tolika nestašica na KP. Čisto da imaš na umu.Za 5 znam, ima svuda
Nema ga više nigde novog, nažalost. Nov PS4 Slim je bio oko 27k tamo u oktobru, kada su prodate poslednje količine.Hvala, a da li ima negde da se kupi nov 4 i koliko košta?
Iskreno, kupi mu portal onda. Ja bih se smorio zestoko da dobijem ps4, nit da ga prodam nit da ga koristim 😀Hoću da kupim za poklon, ne kupujem meni. Zato bih nov. A mnogo mi da dam 500 evra za ps 5. Svaki savet je dobrodošao 😃 Kupujem drugu, nije detetu 😁
Šta je portal? Nikad nije igrao ps i igrao bi samo fudbal i možda neku vožnju... Krajnje nezahtevan korisnik. Dal negde preko ima 4 i posto je sad najjeftinija petica?Iskreno, kupi mu portal onda. Ja bih se smorio zestoko da dobijem ps4, nit da ga prodam nit da ga koristim 😀
Jedino ako je neko ko nikad nije ni igrao nista pa mu je svejedno
Ako je drug gejmer znacice mu pre 340-350e PS5 polovan nego PS4 nov, nece zameriti sigurno.Hoću da kupim za poklon, ne kupujem meni. Zato bih nov. A mnogo mi da dam 500 evra za ps 5. Svaki savet je dobrodošao 😃 Kupujem drugu, nije detetu 😁
Možda je glupo ali ako je tako uzmi mu onda xbox series s. Jeftina je konzola a opet je iz aktuelne generacije a ne prastari ps4
Au nije valjda ps 4 izašao pre 10 godina? Ja sam mislio tipa 2018-2020. Nije gejmer, igra jedino fudbal i ponešto još, ali fudbal i vožnje su glavne.
Kako i na xbox i na PS može da se igra Fifa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari