Dobro je da si uspeoDa odgovorim sam sebi, mozda i drugom pomogne.
Samo se u serial doda:
adapter: zstack
Upravo je izasao update za Z2M vezan za tvoj problem:
2.0.0-2
- Fix addon crashing on serialport open on certain systems (e.g. Rpi4) #25464
Dobro je da si uspeoDa odgovorim sam sebi, mozda i drugom pomogne.
Samo se u serial doda:
adapter: zstack
Rekao bih da su ovi. Ja imam zigbee varijantu, za sada dobro šljakaju.
Šta se večeras desi sa HACS-om?
Ništa nisam čackao/apdejtovao, udjem u apk da pogledam nešta, kad ono sve se ucrvenilo.
A do pre 1h sve bilo ok, gasio sam preciscivac vazduha. 🙄
Hmm,meni Tuya radi sasvim normalno,verovatno će sad prestati kada sam rekao
Koju integraciju koristiš,local Tuya iz HACS-a ili onu iz Add-ona?
Ova?
Set Up Tuya Integration (Stable) in Home Assistant-Tuya Developer Platform-Tuya Developer
This topic describes how to install the official Tuya integration for Home ......developer.tuya.com
Ja kao laik sa 10ak uređaja, u Srbiji vidim opciju za philips koji je preeeeeeskup i xiaomi. Ja koristim Xiaomi, recimo da sam zadovoljan. Doduše nisam probao nikada ništa drugo pa ne znam koliko je xiaomi dobar tj loš. Takođe bih voleo da neko napiše neki predlog ili iskustvo. Ono što mene nervira jeste kad neko od ukućana ugasi svetlo preko prekidača na zidu pa sijalica ode u offline...Kupio sam nov stan, pa bih da automatizujem neka svetla u kući, i neke roletne koje su motorizovane.
Imam već neke Xiaomi sijalice, robot usisivač i prećišćivač vazduha, pa bi mi odgovaralo nešto što se slaže sa Google Home ili sa Mi Home. Šta je za preporuku, a šta za izbegavanje? Poželjno je da je dostupno u Srbiji za kupovinu, pošto bih da rešim to u narednih mesec dana. Aquara, Sonoff, Wise?
Ništa ne čackam vec duze vreme , a u zadnjih par meseci samo iskacu problemi, sami od sebe.Nešto se dešava sa HA u poslednje vreme, vidim po netu dosta problema i to prilično različitih. Meni lično već duže vreme ne radi Tuya integracija i Dyson preko HACS-a. I ne mogu da namestim nikako. Na githubu rešenja nema, samo se gomilaju postovi +1.
Ja kao laik sa 10ak uređaja, u Srbiji vidim opciju za philips koji je preeeeeeskup i xiaomi. Ja koristim Xiaomi, recimo da sam zadovoljan. Doduše nisam probao nikada ništa drugo pa ne znam koliko je xiaomi dobar tj loš. Takođe bih voleo da neko napiše neki predlog ili iskustvo. Ono što mene nervira jeste kad neko od ukućana ugasi svetlo preko prekidača na zidu pa sijalica ode u offline...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari