andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
Dele nesto dzabe ?
Nazalost ne. Moramo sami da se izborimo. PozzDele nesto dzabe ?
Kicmu i dostojanstvo, za ostalo moras da se izboris samDele nesto dzabe ?
Tu smo... ✅Manite se telefona, svi na Slaviju !
Nego kaži nam, kako je u budućnosti, ima li nade za nas ?nista bolje od S21U, Samsung kao i uvek sa kamerom daleko od vrha. I generalno gledano, paralelno korisrim S21U i S34U, nema ni jedne krucijalne razlike za koju bih mogao da opravdam razliku u ceni trenutno. Sve po malo brze ali nista spec, a modem je bolji na S21U i to prilicno
Jes malo morgen modem bolji tu nego na zmaju. To ne mogu da ti verujemnista bolje od S21U, Samsung kao i uvek sa kamerom daleko od vrha. I generalno gledano, paralelno korisrim S21U i S34U, nema ni jedne krucijalne razlike za koju bih mogao da opravdam razliku u ceni trenutno. Sve po malo brze ali nista spec, a modem je bolji na S21U i to prilicno
Ne moras, mozda i nisam u pravu nego je subjektivni osecaj. Oba su moja, nije mi neki interes da hvalim bez osnova neki. A za zmaja, ja sa ovim Exi 2100 ni jedan problem nisam imao sve ovo vreme, cak ni baterija nije losa (ne koristim drustvene mreze i ne igram igre na telefonu), taj model procesora je meni sasvim ok.Jes malo morgen modem bolji tu nego na zmaju. To ne mogu da ti verujem
Batice, kako je danas? Prohladno jutro, al standard.Drhtavog prsta sam pustio decembarski i.... ništa se nije pokvarilo. Moja hrabrost je još veća tim što je isti taj ubacio S22ke u razne probleme, uključujući beskonačni boot loop. Znači rizikujem do velikog OneUI 7 apdejta i posle gasim. Ili još bolje, čekam apdejt koji će da ga shebe, vratim se na gospodski Xiaomi i pomeram zadnjicu svim Samsungovcima da su me prvi i poslednji put navukli na ovu raspalu koreanštinu. 🤣
Samsung ,Apple ,Xiaomi,sve je stvar navike.Drhtavog prsta sam pustio decembarski i.... ništa se nije pokvarilo. Moja hrabrost je još veća tim što je isti taj ubacio S22ke u razne probleme, uključujući beskonačni boot loop. Znači rizikujem do velikog OneUI 7 apdejta i posle gasim. Ili još bolje, čekam apdejt koji će da ga shebe, vratim se na gospodski Xiaomi i pomeram zadnjicu svim Samsungovcima da su me prvi i poslednji put navukli na ovu raspalu koreanštinu. 🤣
S23U bez okidaca tj u samoj kameri, mrkli mrak u prostoriji samo iz hodnika svetlost. Stavljen ispod stola (sto vise mracno da bude) i odradjen screenshot. Za mene nije toliko lose da vidi senzor.Камера и није ништа спец ноћу, причамо већ неколико генерација да night mode нису пипнули уопште, и да је остао на нивоу 2018.
Дању је друга прича(иако сви иажу да дању сваки фон прави добре фотке, можда, али не прави одличне), посебно портрети који на овом телефону шију(причам о ултри) , и ту је домаћи за остале произвођаче, осим можда Виво и Опо Ултра.
Све те подржавам, али господски Шаоми којем је цела 12 серија упадала у бут луп и бриковала јер су пустили апдејт за хајпер OS који иначе у том тренутку није ни дошао на серију 12,дај молим те. Отворен сам за промену буквално ка било ком произвођачу осим њих.Drhtavog prsta sam pustio decembarski i.... ništa se nije pokvarilo. Moja hrabrost je još veća tim što je isti taj ubacio S22ke u razne probleme, uključujući beskonačni boot loop. Znači rizikujem do velikog OneUI 7 apdejta i posle gasim. Ili još bolje, čekam apdejt koji će da ga shebe, vratim se na gospodski Xiaomi i pomeram zadnjicu svim Samsungovcima da su me prvi i poslednji put navukli na ovu raspalu koreanštinu. 🤣
Далеко од тога да је крш, али је конкуренција одмакла доста на том пољу, бар по мом мишљењу.S23U bez okidaca tj u samoj kameri, mrkli mrak u prostoriji samo iz hodnika svetlost. Stavljen ispod stola (sto vise mracno da bude) i odradjen screenshot. Za mene nije toliko lose da vidi senzor.
Slazem se, konkretno sa cim si imao prilike da se rukujes pa si video razliku tj boljitak? Jabuka ili KinezoviДалеко од тога да је крш, али је конкуренција одмакла доста на том пољу, бар по мом мишљењу.
Koliko znamo a i bench sam je ovde objavio, cela S25 serija je na Snapu a za kamere tek ce se saznatiKad bi na sledecoj seriji bio SD i Sony kamera + bolja Sony telefoto,bilo bi OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari