DarthVader
Poznat
- Učlanjen(a)
- 11.12.2024
- Poena
- 45
Pa to je neminovnost, da bi te natrali da kupiš drugi.
Stigao i meni patch za decembar...Proveravao sam ažuriranje softvera i pojavilo mi se jedno, skinuo sam ga i instalirao. Ne vidim da ga ostali pominju, jel i vama nešto stiglo ili ja imam S24U made in Subotica?
Nisam primetio probleme sa viberom na S24U, sve radi normalno. Doduše , godinama koristim adguard DNS na svim telefonima pa i na ovom i mislim da dosta pomaže jer su sve ove "besplatne" aplikacije prepune adwera koji im guši osnovnu funkcionalnost.S24 ultra sve aplikacije rade normalno osim vibera.Znaci kada zovem nekoga saljem poruke radi ali jako kasni sve zovem nekoga i taj neko dobije propusten poziv posle 5 minuta tako je i za poruke.Ili kada primim poruku dobijem obavestenje da imam poruku na viber udjem i nista tek posle par minuta stigne poruka.Kada koristim viber na windowsu sa normalno istim brojem koji je i na androidu povezan radi sve.Probao sam da reinstaliram viber da obrisem kes sve je u podesavanjima dozvoljeno nije nista blokirano ali i dalje katastrofa sa funkcionalnoscu vibera na androidu.
Jel ima neko s24 plus exynos, kako se pokazala baterija i signal u odnosu na spandragon? Planirao sam da predjem sa s23u na s24+ posto mi je ultra cigla, mislio sam cak i s23+, ali je vec malo stariji model, sta znam
Verovatno da nisam otkrio Ameriku ali sinoc sam se igrao malo sa S24U i slikao na nekoj zurci...
Meni su slike jezive blago receno... znao sam da ima problem sa nocnim slikama ali nisam mislio da su bas toliko lose...
Izgleda da mnogi od nas ne znaju da slikaju Samsung telefonom..Ti onda ne znas koristiti kameru.😅Nocni mod je odlican ne znam sta si slikao na zurci jesi koristio blic?
Sacekaj s25+, kao ja, pa ako bude snap menjam.Jel ima neko s24 plus exynos, kako se pokazala baterija i signal u odnosu na spandragon? Planirao sam da predjem sa s23u na s24+ posto mi je ultra cigla, mislio sam cak i s23+, ali je vec malo stariji model, sta znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari