Postarina ? Pogledaj pored cene pre nego sto kupis. Jos jedna kinseska forica, da ti jeftin proizvod i jos mu ludo spusti cenu uz coine i ti mislis to je to, super ,kupujem odmah, al kad odes na zadnji korak vidis da su lupili ludu postarinu i nista od akcije. Ko se upeca upeca.Prešao sam ja u MKD ali prvi put mi se dešava da u checkoutu diže cenu proizvoda.
I dalje sporije od Temu.Najjaca Temu akcija je sto sve sa Alija sad stize mnogo brze, da pozivi Temu sto duze sto se mene tice![]()
Prežvakali smo to. Kodak SATA SSD od 1 TB za manje od 2500 sa Temu.Treba mi SATA SSD od 256 gb za stari laptop. Dakle, ne jurim neke performanse, nego samo da korektno radi i da je jeftino.
Da li se isplati uzimati preko AE ili je bolje kod nas uzeti nesto (sta?)? Na AE vidim da ima Netac za 1500 dinara.
Jedan takav sam dobio uz neki paket i bacio sam ga u djubre. Ima nekoliko verzija, recimo xiaomi ima nesto slicno i ok je, dok je ovaj moj bio katastrofa plastikaner i vredi 1$.Magnetni šrafciger sa bitovima za 6 evra preko MKD coins:
https://a.aliexpress.com/_EHxwKdW
Malo drugačiji od mog seta ali trebalo bi da je ok...
"This product can't be shipped to your address.Jedan takav sam dobio uz neki paket i bacio sam ga u djubre. Ima nekoliko verzija, recimo xiaomi ima nesto slicno i ok je, dok je ovaj moj bio katastrofa plastikaner i vredi 1$.
Ovakav set je najpopularniji i kida
Mozda je ovaj prodavac prevarant, samo sam okacio kao primer koji set. svuda se prodaje inace.![]()
Precision Screwdriver 115 In 1 Set Magnetic Mini Screw Nuts Bits Multifunction Household Repair Tools Kit - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Stigao danas onaj o kom smo pričali. Radi. Audio nisam probao, znaću ovih dana.Takodje mi treba i HDMI na VGA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari