Ako imas bolju opciju nemoj, a ako nemas onda prihvati.. Sve je individualna stvarIstiče mi ugovor i ponudili su mi 50% 12m. Da prihvatim to ili?
To je to sto pričam. Šalju,svima tako milion odgovora tipa "sačekajte još malo", dok prodje period za raskid.U utorak mi stize poruka da se strpim i da ce me neko pozvati slao sam mejl da se neslazem sa promenom cene do trajanja ugovora , danas takodje stize poruka da se opet strpim i da ce me neko pozvati . LOOOL Koliko puta treba da mi posalju istu poruku pre nego sto me neko pozove .
Значи ти од 19.12. рачунај још 30 дана да имаш право на жалбу, тј. раскид. Па кад ти опет пошаљу мејл де се стрпиш, ти рачунај 30 дана од тог мејла.Ovako sam ja .
Mejl postat 6.12.2024 sa zalbom
10.12.2024 dobio mejl da su primili mejl to je da su upoznati sa problemom koji sam poslao, i da su poslali sluzbi zalbu i da ce me neko pozvati .
17.12.2024 sam isao do radnje posto me mrzilo da cekam na odgovor i tamo poslao isti zahtev da ne prihvatam povecanje cene i da mi ostave istu cenu ili raskid .
17.12.2024 dobio mejl da se strpim i da ce neko da me pozove .
19.12.2024 dobio isti mejl da se jos strpim i da se resava moja zalba i da ce neko da me pozove .
Planiram ovih dana da uzemem plan 2s paket u suoernovi. Nije mi jasan ovaj sistem sa dodatnim tv paketom po izboru? Kod SBB-a je sve otkljucano sem bezobraznih kanala i hbo kanala. Da li znaci da ovde.moram da doplacujem ako hocu dokumentarne kanale tipa nacionalna geografija, discovery i slicno? I isto vazi i za filmske kanale? Ne mogu da nadjem spisak sta je sve ukljuceno u 2 s i koji su tacno kanali u tim dodatnim paketima. Moze li neka pomoc?
To znači mora ista cena sli i isti paket usluga, jer sad se prave ludi, javljaju biće ista cena, ali ne govore da će smanjiti broj kanala, treba biti jako pažljiv i precizan, jer muljajuMislim da ne, nema osnova za raskid ugovora ukoliko nema jednostrane promene ugovora.
Menja se specifikacija usluga, bez obzira na to što si eventualno obavešten da ostaje ista cena, tako da ima i dalje osnova.Može li ugovor da se raskine bez penala ukoliko oni ipak pristanu da ostane ista cena i usluga tj. svi kanali kao do sada i brzina neta?
meni su rekli da ce mi ostaviti sve kanale koje imam i svedske akcione hbo takode, max mi radi kad su me prebacili na mts racun.To znači mora ista cena sli i isti paket usluga, jer sad se prave ludi, javljaju biće ista cena, ali ne govore da će smanjiti broj kanala, treba biti jako pažljiv i precizan, jer muljaju
Može da se raskine naravno. Imate primere u mts temama za box i mobilnu da ljudi raskidali iako su im ostavili istu cenu.Može li ugovor da se raskine bez penala ukoliko oni ipak pristanu da ostane ista cena i usluga tj. svi kanali kao do sada i brzina neta?
I pametno sada su sasvim ok pogotovo kada su ubacili dodatne kanale i vraćanje unazad. Drugar ima njihovu optiku i odlično je zadovoljan.Sutra idem u poslovnicu da ga raskinem pa javljam sta sam uradio. Odlucio sam se za orion telekom
Da predobra je televizija i optika svi se hvale, samo da uspem da prekinem sa ovima…I pametno sada su sasvim ok pogotovo kada su ubacili dodatne kanale i vraćanje unazad. Drugar ima njihovu optiku i odlično je zadovoljan.
Cuo sam da orion uzasno radi ali opet sve je do lokacije. A imam tu opcijuSutra idem u poslovnicu da ga raskinem pa javljam sta sam uradio. Odlucio sam se za orion telekom
Proverite samo kod vas kako radi u kraju i sve super. Kod mene se svi hvale ZemunCuo sam da orion uzasno radi ali opet sve je do lokacije. A imam tu opciju
Da jedino orion TV ne možeš pratiti na računaru ukoliko si to nekada praktikovao.Proverite samo kod vas kako radi u kraju i sve super. Kod mene se svi hvale Zemun
Rekla je da je otkazni rok 30 dana, koji ističe 8. januara, i da bi do tada trebalo da se razdužim sa opremom. Negde sam pročitao da taj otkazni rok ne postoji nego da vaćare?
Nema to veze sa otkaznim rokom od 30 dana već sa time da nove cene startuju od 9.1.2025.Mene su danas zvali (zahtev za raskid sam podneo 8.12.2024), i ponudili su mi da ostane cena ista, ali sam ipak tražio raskid ugovora jer sam prešao kod Oriona.
Rekla je da je otkazni rok 30 dana, koji ističe 8. januara, i da bi do tada trebalo da se razdužim sa opremom. Negde sam pročitao da taj otkazni rok ne postoji nego da vaćare?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari