Juče mi reče drugar koji radi u MTS kad su prebacili sad Supernovu u MTS nema više otkaznog roka od 30 dana.30 dana je otkazni rok, bilo pod UO ili van (Član 129 ZEK stav 4).
Upravo tako.Na te fazone hvataju neuke ljude. 🤣 Sve je raskidivo samo da znate, a pogotovo u ovom njihovom slučaju gde oni krše slovo ugovora.
Tako je, ja pisao već...Opremu u ruke i u poslovnicu pravo
genericki odgovor, svima isto salju...Pogledajte prilog 472248
Meni danas odgovorili na pretnju raskidom
Pa namarno šalju svima isto da bi korisnici čekali dodatne/detaljnije informacije. I onda na te detaljne info, tj novi upit bilo da je poslat mailom bilo iz poslovnice - nikad ne odgovore. I onda ko digne ruke ili zaboravi taman da udju ljudi u 9. Januar. To im je fora.genericki odgovor, svima isto salju...
Isto i kod mene.Ne ulazi se u 9 januar, do 30.12. može da se raskine jer je to 30 dana od obaveštenja na sajtu, jedino ako su vam poslali obaveštenje pismeno SMS kao meni 09.12. onda imate od tada 30 dana sto bi bilo 08.01.2025.
I meni su poslali sms 9.12 . Onda verovatno mi imamo prava do 8.1 da raskinemo ili se varam ?Ne ulazi se u 9 januar, do 30.12. može da se raskine jer je to 30 dana od obaveštenja na sajtu, jedino ako su vam poslali obaveštenje pismeno SMS kao meni 09.12. onda imate od tada 30 dana sto bi bilo 08.01.2025.
Super plan 3L je 5699 din jedino ako nisu nesto menjali a verovatno nisu , mene zavlace vec skoro mesec dana oko pogresnog paketa u ugovoru (hteo Super plan M za 5000 din , oni stavili L za 5699 din - ne radi nijedan HBo kanal iako bi trebalo ) , pogresili prezime u ugovoru , promenili stari broj telefona u neki random iako sam rekao da ostane stari broj. Bio da reklamiram kazu bice reseno , zvao 4-5 puta niko nista ne zna oko toga , bio opet pre 4 dana rekli da ce biti resen novi ugovor u ponedeljak i naravno opet nista. Da imam alternatitivu otisao bih momentalno kod drugog provajdera , ovako moram da se patim kao i vecina drugih korisnika.Posto mi je danas isticao ugovor,uzeo sam Super plan 3L. Odobrili su mi popust 6 meseci 50%. Mogao sam da biram 3 dodatna paketa koja bi isla uz pretplatu i izabrao sam Filmski, Dokumentarni i Muzicko-Zabavni. HBO+ paket je ukljucen u pretplatu kao i Apolon. Net mi je sada 400/20. Kada sam sve sabrao, u odnosu na paket koji sam placao oko 4700din ovako mi je prosecna cena oko 5000din. Za 300din vise sam recimo ostao na istom sto se kanala tice (sad nemam par decijih kanala koji mi ni ne trebaju) i imam duplo brzi net. Po starom sam imao isto Super plan 3L kao i sada po novom. Meni je to ok...
Zanimljivo, nisu mi to ponudili ni kao opciju, a ni meni TV ne treba, i sad treba da biram da li cu 30% sporiji net (100Mbps) ili da ostavim TV i da platim 6600 din na dve godine više, tj 275 din mesečno više nego 100Mbps.Ja juče bio, vratio TV opremu, ostavio samo net bez UO, ostaje mi 150Mbit jer ako mi menja onda ide na 50Mbit jer 100Mbit nema opcija bez ugovorne obaveze, tako je i ako se uzima inicijalno prvi put.
Sad, koja cena će biti pitaj Boga jer 150Mbit paket ne postoji.
Nemoj se brate cimati i ici bilo gde. Meni kada su pustili novi Super plan 3L nije mi radio HBO niti sam ga video aktiviranog u mom profilu a danas sam provalio da mi ni Apolon nije bio aktiviran iako to spada u taj paket. Pises im u cet na Facebook messenger. Brzo odgovore i oba slucaja resena bez po muke. Znaci odes na mts facebook stranicu i kliknes na one tri tackice (ovako je na Facebook app na mob) i onda na posalji poruku. Otvara ti odmah messenger i tu im pises. Uvek sam sa njima tako komunicirao kad mi je nesto trebalo. Ugovor sam takodje produzio tako sto su mi poslali mail u kome sam potvrdio da sam saglasan sa ugovorom i bez odlaska igde i zvanja sve reseno.Super plan 3L je 5699 din jedino ako nisu nesto menjali a verovatno nisu , mene zavlace vec skoro mesec dana oko pogresnog paketa u ugovoru (hteo Super plan M za 5000 din , oni stavili L za 5699 din - ne radi nijedan HBo kanal iako bi trebalo ) , pogresili prezime u ugovoru , promenili stari broj telefona u neki random iako sam rekao da ostane stari broj. Bio da reklamiram kazu bice reseno , zvao 4-5 puta niko nista ne zna oko toga , bio opet pre 4 dana rekli da ce biti resen novi ugovor u ponedeljak i naravno opet nista. Da imam alternatitivu otisao bih momentalno kod drugog provajdera , ovako moram da se patim kao i vecina drugih korisnika.
Pa kako generički, rekli su da ostaje ista cena. To većini ljudi koji su se žalili i odgovara, ako sam dobro shvatio to su i hteligenericki odgovor, svima isto salju...
Pa ja sam tražio samo net a tv otkazao, ja sam imao samo net a tv džabe 24 meseca koji je istekao 16.12.Zanimljivo, nisu mi to ponudili ni kao opciju, a ni meni TV ne treba, i sad treba da biram da li cu 30% sporiji net (100Mbps) ili da ostavim TV i da platim 6600 din na dve godine više, tj 275 din mesečno više nego 100Mbps.
Ali šta ostaje od kanala uz tu istu cenu, to je suština priče.Pa kako generički, rekli su da ostaje ista cena. To većini ljudi koji su se žalili i odgovara, ako sam dobro shvatio to su i hteli
Meni licno TV ne treba, mene zanima koja cena ce da bude internet 100\10 ili 200\20Izgleda da niko ne gleda spisak kanala. Oni vam bukvalno ostavljaju samo trash pink, nacionalne i lokalne kanale za tu istu cenu-osnovnu ponudu kanala.
Ja stavio u temu o razmeni da delimo cenu full paketa kanala i niko me nije kontaktirao.Izgleda da niko ne gleda spisak kanala. Oni vam bukvalno ostavljaju samo trash pink, nacionalne i lokalne kanale za tu istu cenu-osnovnu ponudu kanala.
Postalo je preskupo I Kako si mislio da delis cenu? Sta Ako je osoba iz drugog grada ? Mozda da vidis bolje sa komsijama...Ja stavio u temu o razmeni da delimo cenu full paketa kanala i niko me nije kontaktirao.
Izlgeda svima odgovara ovako kako jeste. 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari