Izvinjavam se sto upadam kao padobranac, posto nisam pratio redovno temu, ali ako neko moze da mi objasni... Dakle kupio sam pre izvesnog vremena Hisense tv koji ima Vidaa operativnis sistem. Mone n go aplikacija nije postojala za ovaj sistem. Obracao sam im se par puta, ali su mi govorili kako ne postoji za vidaa os i da ce uzeti u razmatranje. Mislio sam da nema od toga nista. Medjutima danas iz zezanja uzmem da pretrazim store i izadje aplikacija MOVE. Ima onu crvenu rewind strelicu i deluje da je to ta aplikacija. Naravno nema nikakvih podataka o datumu postavljanja, za sta se koristi i slicno. Probao da instaliram, medjutim kada to uradim, daje mi tri opcije. Jedna je qr kod, druga je numericki kod i treba manuelno logovanje. QR kod me vodi na neki link na appstore-u na telefonu koji ne radi. Ovo preko numerickog koda kada upisem, pise da ne postoji zadati uredjaj. A kada pokusam manuelno logovanje, tu moram da izaberem provajdera i sad tu stoji Telekom Srbija i jos 5-6, ali nema nigde Supernove. Odnosno ima, ali Supernova Bih. Nema Srbije. Sad ne znam jel to uopste ta aplikacija posto se ne zove move n go, nego samo move i ako jeste, zasto nema Supernova Srbija?
U sustini interesuje me da li ja i kako mogu da koristim ovu aplikaciju za gledanje Supernova programa na Vidaa os sistemu? Hvala.